Stop de wapenhandel
‘PvdA-V.O.C.-Participatie’ geen bezuinigen: 5miljard voor de USA-Wapenhandel.

Wij reden bij toeval langs een tegenwoordig uiterst zeldzame demonstratie van Idealisten tegen de ‘Elite-Gangsters’  in dit geval tegen de ‘Legale’ miljarden wapenhandel.

( van onze Internationale Elite-gangster redactie)

Amsterdam-NoirInternationale Wapenhandelaar Gangster Hille niet vervolgt.
Ironisch: Wij konden toevallig twee van de oudere (buurt) agenten die daar de leiding hadden en ook stonden. Die twee zijn gewoon goede mensen, tja laat dat ook maar gezegd zijn. Toch blijft het dubbel en bijna surrealistisch dat Wapenhandel op extreem kleine schaal terecht wordt bestreden, maar de grote Wapenhandelaren in dood juist door de politie moeten worden beschermd van de Heersende Klasse.

Dure APB-Gorilla stond erbij alsof hij boven de wet is.
Achter de politie stond zichtbaar zonder enige schaamte midden op de oprijlaan een ‘First Class Gorilla’ met oordopjes. Dat soort privé bewaking is niet bepaald goedkoop. Het zijn van die gewetenloze types die men door de eeuwen heen terug vindt als huurling-bewaker of beul van bijv. concentratie kampen en/of hoog geplaatste oorlog misdadigers,dictators en het APB-Bestuur. ( Oekraïners waren bijv. gedurende de Tweede Wereldoorlog in deconcentratiekampen de meest sadistische kampbewakers, het was uitschot.)

Ook ABP-bestuur moet weg en de gevangenis in.
De grootste aandeelhouder van deze Internationale Elite-Gangster wapenhandelaren is wrang genoeg de ABP van ‘Jan met De Pet’. De ABP-‘Raten in pak’ Henk Brouwer, José Meijer, Cees Michielse, Willem Jelle Berg, Ton Rolvink, en René van de Kieft, enz.  van het ANB-pensioen fonds namen het er van in het Okura Hotel met hun’ gabbers in crime’ de Handelaren in de dood.

Wie kan ons uitleggen dat ‘Kruimel-wapenhandel’ van misschien nog geen 200 duizend euro per jaar door ‘Jan met de Pet’ met als gevolg enkele honderden doden per jaar verboden is en de miljarden wapenhandel door de ‘Elite-Gangsters’ met als gevolg letterlijk 100 duizenden of meer doden per jaar niet verboden is in “Banana-Fraude-Nederland”?

Misschien kan de Tweede Kamer dan aan ons uitleggen?

Arms Trade: An expose of the most deadly industry