Later vandaag exclusief : Schokkende, ranzige beelden met de Verborgen camera onder de Tafel van Peter R de Vries en Eva Jinek. ( boven de 18 jaar)

PvdA ronselt stemmen onder zwak beschaafde en demente familieleden.SP meer stemmen dan PvdA, maar minder zetels. Ra,Ra, hoe kan dat? 

Lage opkomst en de Maffia Media Pulp in verenigde kachten met de Staats-NOS-media redden de ‘Gevestigde Orde partijen’ PvdA, CDA, VVD en D'(rie)66. 

Stiekeme ‘Maffioso Peter R. de Vries’ en Zn. noemt gisteren huilend  de PPV verwerpelijker dan hij zelf is bij de gesubsidieerde ‘Staats-Call girl Jinek-pulp-Show’.
Peter R de Vries Over de Grens
( Het is niet bekend of Peter R.  Jinek ook heeft geneukt) . Ook nam de integere ‘Bagger-Peter R.’ en zijn zoontje Royce net terug van een ‘informeel’ bezoekje aan zijn ‘Oom’ de Heineken ontvoerder Frans Meijer het en passant op voor jonge voetballertjes als politiek commentator, misdaadjournalist, Hoerenloper, Derde Wereld werker,‘Voetbal Maffia-Makelaar’.
‘Luxe Call girl Jinek’ vond het allemaal zeer opwindend en kwade tongen uit haar redeactie beweren dat zij spontaan weer eens een natte (‘Werkverschaffing en inkomsten)’Bramela-doos’ kreeg onder de tafel. Of dat van Peter R. was of van haar zelf weet 
niemand.

( van onze Internationale ‘EU- Beest’ redactie)

Amsterdam-Noir- D‘(rie)66 is aan de macht. De vele gedaanten van ‘Het Getal van het Beest’.
Rapport ‘Working for the Few’ bevestigd opvatting Volksnieuws uit Amsterdam:’Ratten in pak’ in Nederland en EU vrij spel.
Het CDA heeft bij de Europese verkiezingen 5 zetels gehaald met hun nieuwe leider Sybrand Buma, die nou eenmaal een gevat spreker is. Het blijft daarmee de grootste Nederlandse partij in het Europarlement van het “BEEST (666)”.

‘Kasteelheer Alexander Pechtold’ van Adellijke-D66 is nog niet ‘uitgeplunderd’ vanachter zijn Grachtengordel.
De partij dankt dat resultaat aan een lijstverbinding met ‘Bijbel-incest ChristenUnie/SGP’. Procentueel werd de ‘Adellijke D66(6)’ de grootste partij met 15,4 procent van de stemmen, tegen 15 procent voor het CDA  op grond van de slecht 37 % uitgebrachte stemmen in “Banana-Fraude-Nederland”. Het “Beest(666)” heeft net als ten tijde van toen Hitler middels verkiezingen aan de macht kwam zijn kracht weer getoond . D'(rie)66 krijgt echter maar 4 van de in totaal 26 Nederlandse ‘EU Graai-zetels’. Toch zullen wij  de komende tijd veel meer ‘Yuppie-sloepjes’ zien varen door de grachten van Brussel “Sodom en Gomorra”. In Amsterdam en Nederland gaat ‘Jan met de Pet’ nog zwaardere tijden te gemoed. Ook is de verwachting dat de verkoop van witte wijn nu met de komst van meer D'(rie)66 aanzienlijk zal gaan toenemen in BrusselSodom en Gomorra”.

PVV groter dan de VVD en PvdA , maar volgens ‘EU-NOS propaganda-media’ de grote verliezer.
De uitslag voor de PVV valt mee vergeleken bij de exitpoll van donderdag. De partij van Geert Wilders haalt niet 3, maar 4 zetels en is daarmee de PvdA en de VVD dik voorbij gestreefd. VVD en PvdA blijven allebei op 3 zetels staan en doen net alsof zij gewonnen hebben samen met hun’ Staats-NOS’.

SP wordt weer net als zijn kiezers zwaar genaaid door “HET BEEST(666)”. 

De SP krijgt net als 5 jaar terug ten onrechte 2 zetels, want qua stemmen ( meer dan de PvdA) hadden zij recht op 3 zetels. Ook GroenLinks en de ChristenUnie/SGP krijgen er 2.

Holocaust onder de Bio-Industrie is te walgelijk van woorden. Eet smakelijk“Wir haben es nicht gewusst”.
De Partij voor de Dieren komt met 1 zetel voor het eerst in het Europarlement en dat is redelijk goed nieuws,, maar wij hadden liever gezien dat zij (of de SP.) bijv. de grootste partij was geworden, want de slachtpartij onder de Bio-dieren ( en arbeiders) neem Beestachtige (666) Holocaust achtig vormen aan in de EU. 50PLUS, dat volgens de exitpoll op 1 zetel kon rekenen, haalt de kiesdrempel niet en het is de vraag hoeveel van haar politici bij de volgende verkiezingen nog leven gezien hun hoge leeftijd.

Cameil Eurlings

CDA-leider Sybrand Buma is „dolblij” met de uitslag. Hij wees erop dat zijn partij evenveel zetels heeft gehaald als bij de vorige Europese verkiezingen, terwijl ze sinds 2009 door types als ‘Captain Gay Camil Eurlings’  en de Super ‘CDA-Rat Maxime Verhagen’ diep door het dal is gegaan. „We hebben de stijgende lijn naar de Hel (?) weer te pakken sinds wij die oude intense  te corrupte CDA kliek er hebben uit gesmeten.”

Ook D’66-leider ‘Kasteel Alexander Pechtold’ is „ongelofelijk blij”. De ‘Adellijke-democraten’ krijgen 1 ‘Graai-zetel’ meer in het ‘Spook-Europarlement’ dan bij de vorige verkiezingen. Pechtold constateerde wel dat de PVV het minder slecht heeft gedaan dan hij en zijn Bazen de Ultra-rijken had gehoopt. „Het zal zaak zijn om in het ‘Europees-Spook- Parlement’ het blok van anti-Europese partijen goed weerwerk te blijven bieden als  ‘Duivelse’ dienaar van de Ultra-Rijken en Bankier-Gangsters.” Inmiddels zijn er weer een 15000 arme kinderen per dag gestorven van de honger.  ( Iedere 6 seconde sterft een kind van de honger tijdens de maak de massa bang voor de “Vuile Bom-Nucleaire-Top der Elite-Gangsters der Aarde.”  Bron:Global Income )Who care’s?

Euro kritische fractie zijn de grote winnaar, maar in de gesubsidieerde Propaganda Media de grote verliezer.
PVV-leider Wilders aka “de Blonde Dood reageerde opgetogen dat de uitslag voor zijn partij meevalt. „Op naar een grote euro kritische fractie in het EP samen met de volgende President van Frankrijk, Marine Le Pen!”, twitterde hij. Het ‘Front National Ebola voor de Schwarze arme‘ van Le Pen is de grote winnaar in Frankrijk. De ‘PVV-Bruinhemden’ willen met deze en andere anti-Europese partijen gaan samenwerken.

Ongekende drukte van rolstoelen en Demente bejaarde bij de Stembus.
[youtube http://youtu.be/DX0g64DFruI]
‘PvdA-leider Playboy Diederik Samsom’ is „enigszins tevreden” dat zijn partij haar 3 graai-zetels heeft behouden. In peilingen was de sociaaldemocraten ‘Partij van de arbeiders verraders’ een zware nederlaag voorspeld. ‘Playboy Samsom’ zei wel te beseffen dat de ‘PvdA-hoertjes’ nog een lange weg met hem en zijn ‘Call girl de Bed Pers Chef Saar van Bueren’ heeft te gaan. De reden dat het verlies van de PvdA beperkt is gebleven is dat alle dementerende en geestelijk gehandicapte familie leden van de PvdA politici van 18 jaar tot  wel honderd jaar naar stembus zijn gesleept of hun stem geronseld was uit lijf behoud. Tel daarbij de lage opkomst op en zie hier het resultaat 3 zetels.

Hans van Ballen dolgelukkig en knort spontaan zijn lievelingslied Horst Wessel.
[youtube http://youtu.be/LyVKrm8Q6fw]
(VVD-Fascist Hans van Baalen: “Leeg eiland voor Geert Wilders,’Joden (= Leon de Winter en Anne Frank)’, ‘Marokkanen’, ‘Ajax-tuig’ “.)
Lijsttrekker ‘Neo Nazi Hans van Baalen’ aka “Het Varkenskopje” van de ‘VVD-misdaadgroep’ liet weten „trots” te zijn op het behoud van de 3 zetels voor zijn partij Bende. De VVD heeft die „op eigen kracht behaald en ik kan de komende vier jaren weer als echte “VVD Heer Wiegel” de boel gaan oplichten met o.a. teken-geld ”. Daarna gaf Hans van Baalen ongevraagd een paar Horst Wessel aria’s ten gehorende.
SP-leider Emile Roemer sprak van „de beste Europese verkiezingen ooit“ voor zijn partij, maar hij vindt het minder leuk dat ze als gevolg van een “EU-Beest truc” de lijstverbindingen een zetel misloopt, die n.b. naar de ‘Partij van de Arbeiders Verraders’ van de ‘Playboy Diederik Samsom gaat’.

Noot:
Nederlandse uitslag ‘EU-BEEST’ verkiezingen

Partijen Uitslag 2004 % zetels 2004 Uitslag 2009 % zetels 2009 Uitslag 2014 % zetels 2014
CDA 24,4 7 20.1 5 15 5
PVV 17 5 13.2 4
D66 4,3 1 11.3 3 15.4 4
PvdA 23,6 7 12.1 3 9.4 3
VVD 13,2 4 11.4 3 11.9 3
GL 7,4 2 8.9 3 7 2
SP 7,0 2 7.1 2 9.6 2
CU/SGP 5,9 2 6.8 2 7.6 2
PvdDieren 0 0 4.2 1
50Plus 0 0 3.7 0