[youtube http://youtu.be/h4Jr67xhqv4]

Snake Rutte: “Ons VVD-Motto Pecunia non olet.” (Geld stinkt niet.)”

Het ‘Ryoal Dutch Shell koningshuis’ zet al zijn politieke lakeien in om hun ‘bloed-miljarden’ Olie belangen veilig te stellen. De arbeiders Verrader ‘Krankzinnige Frans Timmermans’ voorop . Is Timmermans besmet met het ‘Le Pen Ebola’?

( van onze Internationale Elite-gangster redactie)

Amsterdam-Noir- Liederlijke Top-Crimineel Koning Abdullah of Saudi Arabia houdt al 13 jaar zijn 4 dochters gevangen!
Mark Rutte en Frans Timmermans en hun Staat-NOS vinden het prima.
Als het “Lieg en Bedrieg Kabinet” ook maar een greintje fatsoen en moed had zouden zij al jaren geleden de moordenaars en homofobe met hun harems van honderden slavinnen en bij behorende honderden ‘prinsen’ en ‘prinsessen’, die aan de macht zijn in Saudi-Arabië hebben geboycot en dat staat geheel los van de Islam. Deze machthebbers behoren zonder meer aantoonbaar terecht te staan bij het Internationaal Strafhof wegens jarenlange systematische grove mensenrechten schending in de ergste vorm.

Poetin is een heilige vergeleken bij dat misdadige liederlijke zooitje dat aan de macht is in Saudi-Arabië.
Gordon MarcAls de Snake eerlijk zou zijn en voor zijn Gay geaardheid  zou uitkomen loopt hij een grote kans om dood te worden gestenigd in Saudi-Arabië. De ‘VVD Gay-Snake Rutte’ kan maar beter niet aan de Dictators van Saoedi-Arabië vertellen dat hij ‘Captain Coca Gordon’ als Staat-adviseur heeft.
Hopelijk gaat Wilders niet de Saudisch informeren dat ‘Gay-Mark Rutte’ de Boss is van de ‘VVD-Homo Maffia’, want dan wordt wellicht Mark Rutte en de ‘VVD-misdaadgroep’ geboycot. Wanneer gaan trouwens de Toppers een goedmakings-concert geven in Saudi-Arabië , liefst met wat rose veren in hun reet. Geheid dat de Toppers en hun grote fan de ‘VVD Gay Snake’ dan eindigden opgeknoopt aan een  feestelijke lantarenpaal. Dat is pas een Saudische ‘Top-Gay-Show’.
Premier VVD-Godfather Gay-Mark Rutte ‘is beschikbaar als hoertje om als dat nodig is het Nederlandse Gevestigde Orde Olie standpunt van de Heersende Klasse over de omstreden sticker-actie van PVV-leider Geert Wilders aka “de Blonde Dood”aan Machthebbers en mensenrechten schenders in Saudi-Arabië uit te leggen. Hij denkt dat de kwestie zal worden opgelost. In het wekelijkse propaganda Jaknikkers gesprek bij zijn Staats-NOS met de minister-president zei hij „goede verwachtingen” te hebben „dat het mogelijk is deze plooi glad te strijken”. Hij verwees daarbij op de „erg lange” en „heel erg hechte moorddadige (omkoping, steekpenningen) Royal Olie banden” die bestaan tussen Narco-Nederland en Saudi-Arabië. Hij zweeg verder over de vele misdaden die Rutte en Saoedi Arabië de afgelopen kwart eeuw samen hebben gepleegd jegens het Nederlandse Volk en het Saudische Volk met o.a. steekpenningen, etc. Zoals De Telegraaf en Volksnieuws uit Amsterdam-Noir onlangs onthulde, betaalden medewerkers van Ballast Nedam rond de eeuwwisseling via Zwitserland honderden miljoenen euro’s steekpenningen aan hoge functionarissen in Saudi-Arabië. Volgens een voormalige ‘Ballast-Directeur-Gangster’ werden zelfs leden van het koninklijk huis betaald voor hun werkzaamheden als ‘agent de corruptie’ voor het Maffia-Bouwbedrijf. Op deze manier wist de ‘Misdaadgroep Ballast Nedam’ grote bouwprojecten binnen te halen. ‘KPMG Misdaadgroep’ werkte aan de smeergeldaffaire mee door een schaduwboekhouding van Ballast, waarin de steekpenningen werden geadministreerd, actief te verhullen. Betrouwbare bronnen hebben ons laten weten dat ook Wouter Bos van A tot Z op de hoogte was.

Krankzinnige Timmermans: ‘Niks mis met voorlichting over belastingontwijking voor Moorddadige Saudische Elite-Gangsters’.
[youtube http://youtu.be/qEvzq7ZyTCg]
Zondag en maandag zit een gewetenloze corrupte topambtenaar van de PvdA Draaikont minister Frans Timmermans van Buitenlandse Corrupte Zaken in de Saudische hoofdstad Riyad. Timmermans gaat mogelijk daarna ook zich zelf verlagen in Saoedi Arabië. Mocht het daarna nog nodig zijn, dan zijn de ‘Snake Gay Rutte’ en de aarts VVD boef minister ‘Henk Kampf ’ van Economische Zaken voor de Ultra Rijken nog beschikbaar. Het “Lieg en Bedrieg kabinet” vreest dat de handelssancties die de Saudische Dictator-regering heeft aangekondigd Nederland veel Graai-banen kan kosten, maar de werkelijke reden is natuurlijk dat Shell en het Koningshuis voor hun miljarden deals vrezen met de Internationale mensenrechten schenders in Saudi-Arabië.

‘Fatsoenlijke’ Onno Hoes ‘gestenigd’ onder het genot van een snuifje cocaïne tijdens machtsoverdracht.

Rutte bralde vrijdag na de ministerraad dat hij begrijpt dat Saudi-Arabië „upset” is over de actie van Wilders en zweeg over de misdaden die de Saudisch systematisch dagelijks plegen o.a. jegens vrouwen en Homo’s’ en de politiek tegenstanders van het moordadige Homofobe,corrupte regime. Die verspreidde eind vorig jaar een sticker van de Saudische vlag met daarop de tekst: „De islam is een leugen. Mohammed is een boef. De Koran is gif.” „Ik vind dat zeer verwerpelijk en beneden alle niveau (kuch). De Nederlandse regering neemt daar fel afstand van”, bralde Rutte. Hij erkent wel de vrijheid van meningsuiting van Wilders om binnen de wet te zeggen wat hij wil. „Je mag alles zeggen maar je hoeft niet alles te zeggen.” Volgens hem liggen daar ook begrenzingen die te maken hebben met smaak en opvoeding neemt u wat dat betreft een voorbeeld aan onze ‘Dutch Ratten in pak‘ of onze zeer gewaardeerde fatsoenlijke prominent partij genoot ‘Onno-schandknapen- Hoes’ ( Onno wordt direct dood geknuppeld Saudi-Arabië ) in  of onze eigenste Massa Moordenaar Heer Frits Bolkestein. Zijn Staats-NOS presentator Saudi-Arabië Knikte hevig ja, want die dacht ook stilletjes aan haar eigen gesubsidieerde Graai-baantje. Het kabinet heeft overigens nog geen bevestiging van Saudi-Arabië gekregen dat de handelssancties zijn genomen. Dus wie weet is het allemaal door gestoken kaart van de Beesten (D’66 =D(rie)66) onder elkaar zo vlak voor de EU-verkiezingen om Wilders -stemmers af te schrikken.

Arbeiders verrader Timmermans hoort wel van steeds meer Steekpenningen-bedrijven dat er sprake is van een boycot of dat ze geen contract of visa voor Saudi-Arabië krijgen. Hij is sinds de eerste berichten erover achter de Duistere-Dictators-schermen bezig om de schade te beperken, maar laat weten dat niemand in Saudi-Arabië er voor uit moet komen dat hij Gay is en ook niet te hard roepen dat hij Christen is. Dan kan ik niets voor die Nederlanders doen als zij  feestelijk worden dood gestenigd”, aldus de Krankzinnige Timmermans.

Kiezer straft EU en de Democratie af. 63% van de Kiezers bleef thuis. Het Beest (D’66 =D(rie)66) heeft gewonnen.
„We moeten duidelijk maken, en misschien helpt de verkiezingsuitslag -dat ook “Het Beest (D’66 =D(rie)66)” net als in Saoedi Arabië in Nederland aan de macht- is daar wel bij, dat een grote meerderheid ( grote meerderheid, 37 procent heeft slechte gestemd) van de Nederlanders niet achter die sticker-actie van Wilders staat”, bralde de Crimineel krankzinnige PvdA’er Timmermans. Het “Lieg en Bedrieg kabinet” heeft vanaf het begin afstand genomen van „die puberale actie en kijkt net als vlak voor de Tweede Wereld oorlog, toen de Joden, Homo’s Communisten en socialisten in Nazi Duitsland werden afgeslacht voor wat ‘Nazi-bloed-miljarden’ Olie-miljarden weer even de ander kant op”.