Jeroen Dijsselbloem
Bankiers-gangsters verdienen ‘Bloed- en zweet miljarden’ aan pensioenfondsen van ‘Jan met de Pet.

PvdA Eerlijk delen:1.000.000.000.000 dollar naar aandeelhouders in dood en armoede. Geen geld voor hongerde kinderen in Nederland.Max Keiser wil doodstraf voor financiële terroristen. 

( van onze Internationale Elite-gangster redactie)

Amsterdam-Noir- Het“Beest (D’(rie)66) “ heeft gewonnen in Banana-Fraude-Nederland en dat wordt direct gevierd met een miljarden bonanza voor de Bankier-gangsters.  Ze kijken inmiddels scheel van de miljarden in hun zakken.

Nieuwe criminele truc Bankier-Gangsters. Crisis? Voor Wie dan?
De ‘VVD-misdaadgroep’ met hun  Top PvdA ‘Loverboy Diederik Samsom’ weten weer een van van niets. Bankiers-gangsters uit de hele wereld hebben vorig jaar dik verdiend  aan de Nederlandse pensioenfondsen van ‘Jan met de Pet’ in het luilekkerland van de  ‘Gay VVD-Snake Mark Rutte’ en zijn ‘Side-kick PvdA Onbenul Jeroen Dijsselbloem’.  Behalve de gebruikelijke miljoenen vergoedingen/uitkeringen voor hun roof de arme scheel werk zijn er miljarden overgemaakt voor buitengewoon goede beleggingsresultaten, schrijft De Telegraaf juichend.
De VVD Top Travestiet Bankier Boef(in) Gerrit Zalm aka de “harde onder de Jurk” geeft dit weekend een  besloten voorstelling voor een select Elite VVD (Pede) Homo gezelschap om deze zoveelste miljarden roof van ‘Jan met de Pet’ te vieren.

Gerrit Zalm

Crisis? Voor wie dan ?

De twee grote ‘Jan met de Pet fondsen’ ABP en Zorg&Welzijn voor Bankier-gangsters betaalden vorig jaar gezamenlijk 1,2 miljard euro aan de ‘VVD Bankier-gangsters’ n en andere criminele  vermogensbeheerders omdat ze extra rendement hadden gerealiseerd ten koste van fabrieks sluitingen als die van  bijv. Philip Morris  van Mama Irene Asscher-Vonk, dat zij vierde door  half naakt op de Tafels te dansen.  En niet te vergeten de extreme uitbuiting van de  Derde wereld arbeiders .

Rutte: Top moet mijn wereld beetje veiliger maken voor onze Elite, omdat er door ons iedere seconde een arm kind sterft van de honger.
Ook is de sterfte van iedere seconde van een kind van de honger het resultaat van hun handelen namens de Jan met de Pet pension fondsen. Dat bedrag komt bovenop miljarden euro’s die  Graai de kleine man leeg fondsen betalen aan banken voor het beheer van bloed- aandelen,  schimmige transacties met Dictators en de Chinese mensen organen handelaren en adviezen aan Ultra-rijken .

Het grootste pensioenfonds van Nederland, het ABP voor overheid en onderwijs, heeft vorig jaar goede bloederig zaken gedaan met de ‘Lucht Kastelen-beleggingen’. Dat is voor een belangrijk deel te danken aan de criminele kennis en kunde van de gewetenloze bankiers, zo legt  ‘Super Rat in pak Henk Brouwer’  van het fonds uit. Hij kan niet verklaren in het licht van dit miljarden Bonanza aan de Bankier-gansgters waarom er toch gekort wordt op de pensioenen van ‘Jan met de Pet’.

Ook ABP-bestuur moet weg en de gevangenis in’
Pensioenfonds ABP nam een enorme gok met de oudedagsvoorziening van 2,5 miljoen mensen, en verloor.
Waarom zitten de ‘Bestuur Raten in pak’ Henk Brouwer, José Meijer, Cees Michielse, Willem Jelle Berg, Ton Rolvink, en René van de Kieft, enz. nog niet in de gevangenis? Is er dan helemaal geen Rule Of Law in “Banana-Fraude-Nederland”? Dat stelt financieel risicomanager Ilja Boelaars  in 2013 in Het Financieele Dagblad. Na het debacle van SNS Reaal moesten de bestuurders het veld ruimen. Bij het ABP is daarvan geen sprake, terwijl hier gekort wordt op de pensioenen na risicovolle beleggingen. “Onbegrijpelijk”, vindt Boelaars.

Sinds 2006 verloor SNS Reaal circa 5 miljard euro. Het ABP zag in dezelfde 40 procentpunt van zijn dekkingsgraad verdampen, momenteel met een waarde van 100 miljard euro. De risicomanager berekent dat zeker de helft kwam door het te vermijden opstoken van de geldverbrandingsoven. De risico’s op rente waren immers niet afgedekt.

Ongeveer 2,5 miljoen die premies hebben afgedragen of dat nog steeds doen om later een pensioen te hebben, zijn hierdoor gedupeerd en het “ Dikke Deuren” bestuur van ABP blijft buiten schot. “Onacceptabel”, is het oordeel.