Schiet-Schop-Lek politie

 

 

 

 

 

 


Politie
Blauwe Hulptroepen’ van de ‘Law en order’ VVD-partij draaien door in de wiet en (zelf) moorden.

( van onze VVD Klasse Justitie redactie)

Amsterdam-Noir- De altijd liegende VVD Minister Ivo Opstelten van Veiligheid voor Rijken en Klasse Justitie neemt samen met de korpsleiding maatregelen om ervoor te zorgen dat meer politieagenten deelnemen aan de verplichte Leugen detector-test. Van een politieman of -vrouw, die volgens de bewindsman Volksonderdrukking bedrijven, mag worden verwacht dat ze de Leugen- test halen, bralde hij dinsdag tijdens het vragenuurtje in de Tweede Kamer Kroeg.

‘PVV- Spijtoptant’ de voormalig corrupte politieman en altijd liegende en brallende Kamerlid Louis Bontes van de Groep Bontes/Van Klaveren wilde van hem weten hoe het kan dat 3500 agenten zijn gezakt voor de Leugendetector test en dat er ruim 9300 niet eens kwamen opdagen. De geruchten gaan dat diegene die niet opkwamen dagen te druk waren met “Naggen” en hun Wietplantages. Dat terwijl de test verplicht is voor de 40.000 agenten die een wapen dragen.

Beterschap in wat? In de straf de arme maatschappij.
Volgens Opstelten hebben er al duizenden agenten meer meegedaan dan vorig jaar. Ook is het aantal agenten dat niet kwam opdagen zonder medische reden, flink afgenomen. Maar de minister beloofde verdere beterschap. „We zorgen ervoor dat de resultaten krachtig beter worden dan nu.”

Killer Cop Fred B. stijf van de Coke.- Geen proleem zolang hij/zij maar net als zijn Boss Ivo Opstelten goed kan liegen.
Agent RishiHet is volgens Opstelten ieders eigen verantwoordelijkheid om de Leugen-test te doorstaan. Hij benadrukte dat Nederland een „Leugen, goed optredende schietende politie” heeft, wat volgens hem blijkt uit resultaten zoals die van Rishi en Michael Koomen, enz.. „Je kunt niet concluderen dat de politie niet genoeg in het wilde weg schiet  om te kunnen optreden.”

In de Leugen-test moeten de agenten tonen dat ze fit genoeg zijn voor hun werk. Ze dienen in een bepaalde tijd tenminste tegen twee burgers te kunnen liegen en een achtervolging van een hongerende burger die bijv. een kip heeft gestolen in de supermarkt in zijn been hoofd te kunnen schieten.