mark Rutte
Playboy Diederik Samsom’ ontkent ook betaal hetero relatie. Samsom: “De partij en Staats-subsidie betalen voor mijn relatie met Perschef  ‘Call girl Saar van Bueren’.

Mark Rutte: “Ik bel Gordon alleen maar privé op voor Staatszaken”.

( van onze Wie neukt wie privé redactie)

Cameil EurlingsAmsterdam-Noir- Nu publiceren wij al tijden dat Mark Rutte zo als men dat in de oude Volksbuurt de Pijp uitdrukte zo ruig is als een WC-Borstel, waar verder helemaal niks verkeerd aan is. Wat verkeerd is dat Rutte net als Captain Gay Camiel Eurlings maar steeds in de kast blijft zitten.
Waarom? Bang voor Poetin?  Bang voor het reborn Christians gedeelte in de USA? Bang voor de Orthodoxe Joden en ‘Bijble-belt Christen’?

Bang voor de Chinese dictators met hun Internationale Organen mensenhandel? “We kunnen het bericht niet plaatsen en het klopt niet”, zo laat de minister-president via zijn beroeps-leugnaar woordvoerder aan RTL enVolksnieuws uit Amsterdam-Noir weten.

Presentator Jan Roos beweerde maandagochtend in zijn radioprogramma dat Mark Rutte een betaalde relatie met een buitenlandse man ( een Afrikaan? Een Pool? Een illegale schandknaap?) heeft. “Dat is persoonlijk aan mij bevestigd. Het is officieel”, liet Roos weten. Diederik Samsom ontkende ook tegen de klippen op dat hij vreemd ging met zijn perschef Saar van Bueren, pas nadat Volksnieuws uit Amsterdam bij herhaling openbaar maakte dat hij al zekere een klein jaar vreemd ging biechtte hij het officieel op tegen over zijn vrienden van de ‘Jaknikkers Parlementaire Pers’. ( die wisten het trouwen ook al lang maar deden het volgens ‘Haags Heren censuur gebruik’ er het zwijgen toe).