Marcel de Graaff: de Geschiedenis bewijst dat de Marokkaanse Cultuur inferieur is aan onze Dutch Superieure Cultuur. Wij hebben met onze V.O.C. miljoenen mensen vermoord (Na een opstand van de bevolking volgde een volkerenmoord en van de 15.000 oorspronkelijke bewoners bleven er slechts 600 over. Japanse samoerai-beulen, in dienst van de VOC, werden ingezet om de 33 of 47 dorpshoofden te onthoofden. Hun lichamen werden in een put geworpen. Deze plek is voor de bevolking op het eiland Lonthor om begrijpelijke redenen, nog steeds een zeer beladen plaats), tot slaaf gemaakt en honderde duizende tonnen opium verhandelt. Nou laat de Marokannen ons dat maar eens na doen. In onze beschaafde, Superieure Cultuur kan een algemeen bekende Massa Moordenaar als Frits Bolkestein als een ‘nette’ VVD- Heer van stand vandaag de dag gewoon aanschuiven bij Buitenhof”

( van onze Ariër ’40-’45 redactie)

Amsterdam-Noir- Roof, moord en plundering. 400 jaar VOC.
De PVV- übermensch bruinhemd Marcel de Graaff heeft opnieuw hard uitgehaald naar Marokkanen. Volgens Europees lijsttrekker Marcel de Graaff is de Marokkaanse cultuur inferieur. ,,De Marokkaanse cultuur is een minderwaardige cultuur, vandaar dat wij ze ook in de jaren ’60 en ’70 als gastarbeiders massaal naar Nederland hebben geronseld. Dat was nog een lucratieve mense handel van onze nette blanke Werkgevers ‘Ratten in pak’.” Dat bralde hij dinsdag in een interview met EenVandaag.

Volgens De Graaff hebben Marokkanen geen respect voor andere culturen. ,,Op het moment dat iemand ongelovig, afvallige of vrouw is, dan ben je in hun ogen minderwaardig. Dat kan ik niet rijmen met onze fijne V.O.C Westerse waarden.” De Graaff staat dan ook volledig achter de omstreden oproep tot minder, minder Marokkanen van PVV-leider Geert Wilders aka de “Blonde Dood”.We zien wat Wilders heeft bedoeld. Mensen die onze moorddadige, corrupte V.O.C waarden niet respecteren, die hebben hier niks te zoeken en het is jammer dat wij ze niet meer na goed Hollands gebruik kunnen laten onthoofden door Japanse samoerai-beulen.”  Is het u ook inmiddels niet opgevallen dat de PVV het nooit heeft over de Mega-misdaden van de Bankier-gangsters met hulp van hun politieke lakeien de ‘VVD-misdaadgroep’ en hun ‘PvdA-Hoertjes’. Misschien rekent de PVV de Bankier- gangsters nu juist tot de oer Hollandse waarden van Volkerenmoord, roven en plunderen  van de massa in het binnen en buitenland

Wij vragen ons af wat übermensch Marcel de Graaff hier te zoeken heeft? Wij eisen dan ook minder, minder PVV-Bruinhemden in “Banana-Fraude-Nederland”.