KidsRights
Het is de nieuwe trend; emotie TV. Peter R de Vries een rechtens vastgestelde Maffiajournalist en een first class Hoerenloper met een heus Bastaard kind zit samen met de ‘Zaken-Ombudsman Marc Dullaert’ in de Derde Wereld Kinderen. 

Johnny de Mola aka” de Moran” treedt op als therapeut na tientallen jaren cocaïne snuiven en Bully ervaring met de door hem ‘verkrachtte’ BN’er, de slaven  van zijn vader ‘Maffiaboss John de Mol’  in zijn ranzig ProjectP Pest-Show. 

( van onze Wie neukt wie privé redactie)

Amsterdam-Noir- Natte-Kutjes voorwoord door expert Heleen van Royen. Olcay GulsenDramatisch”. Dat vindt lezer Niels J. Kooijman van de manier waarop kinderen ‘uitgebuit’ worden voor kijkcijfers in het televisieprogramma Het is wel je kind. In het anti-vechtscheidingprogramma gaat presentator Ton van Royen de ex van Nymfomaan Helen van Royen met ‘Toyboy-Gigolo’ ( goed voorbeeld voor Ton zijn kind)  bemiddelen in emotionele scheidingen, bijgestaan door een corrupte kennelijk aan lager wal geraakte advocaat en een kinderpsycholoog. Wat vindt u ervan? Ten eerste zouden die advocaat en kinderpsycholoog per direct uit hun beroep moeten worden gezet wegens wangedrag in het belang van de Pulp-Kijkcijfers.

“Hier is sprake van ordinaire kijkcijfer-exploitatie van kinderen, welke geen enkele bijdragen levert aan herstel of een oplossing van de scheidende ouders. Wie beschermt de kinderen hiertegen? Ik mag toch hopen dat de twee kinderen van het ‘vechtende’ echtpaar het programma niet teruggezien hebben. Dat lijkt mij een blijvende traumatische ervaring!

Mediacratie van John de Mol en Joop van den Ende is een gevaar voor de openbare geestelijke gezondheid.
Het programma zou per direct verboden moeten worden door de kinderbescherming en de Tweede Kamer. Dames en heren in de politiek, u maakt zich (terecht) druk over het Kinderpardon. Het zou u sieren ook hiervoor uit uw stoel te komen.” Maar goed wij begrijpen dat ook u in de Tweede Kamer het dun door de broek doet voor de immense macht van de ‘Pulp-Media-Maffia’ van “Koning Vuilnis Joop van den Ende” en zijn ‘gabber in crime’ ‘Maffiaboss John de Mol’.