Verboden Dagnoek VaatsraEen zaal vol vissen, die tegen de stroom in zwemmen. (alleen dode vissen zwemmen met de stroom mee)

( van onze Verworpene der aarde redactie)

Amsterdam-Noir– Gisteravond waren wij aanwezig bij de officiële presentatie van het Verboden Vaatsra-Boek. De opkomst van Complot Verzet mensen was behoorlijk groot uit heel Nederland.  Van Limburg tot Friesland. En dat doet een mens goed om te zien dat het ‘legertje’, wij pikken het niet meer groeiende is. Wij waren aanwezig met  cameraman. En voor het eerst was één van de eindredacteuren van de Street Soldiers redactie mee gekomen in de hoop dat één van de ‘Mr Groenendaal- bende‘ aanwezig was.

Ook spotte wij een AIVD- agentje van de ‘IJdeltuit Ronald Plasterk’ aan zijn Bata schoenen en dat hij, ze kunnen het nou eenmaal niet laten constant stiekem van de gratis drank stond te graaien en in zijn zwarte BVD-tas stopte. Verder spraken wij met de “Stem van Het Volk“, Micha Kat, Jacqueline Hageman (één van de oorlogsslachtoffer van de ‘Misdaadgroep Peter R. de Vries’), de kritische militair met geweten ( die wij hadden gewaarschuwd dat hij door bij de Rechtszaak Micha Kat aanwezig te zijn zou worden ontslagen, hetgeen inmiddels ook is gebeurd) en vele andere “Menschen”

Nederlands Forensisch Instituut woest en verbijsterd op justitie en Peter R. de Vries in de Vaatstra-zaak.
Mr. Mark Teurlings overhandigde met gevaar voor zijn leven het eerste exemplaar en gaf een speech waarin hij zeer opmerkelijk dingen zei als jurist en “Mensch”. Hij stelde delen van het boek met stijgende verbazing te hebben gelezen en dat indien het de mainstream media ooit zal bereiken tot nodige schandalen zou kunnen gaan leiden. Verder memoreerde hij met een traantje in de ogen dat hij voorheen ook het Boek “Killing Fields van Amsterdam “als eerste in ontvangst had genomen in Texel en blij was het er ‘levend’ vanaf had gebracht. Dat boek  beschrijft hoe hij een groot deel van zijn potentiele cliënten heeft verloren. Hij wijdde ook nog enkele wijze woorden aan de bizarre rol van ‘Mr. Jan Vlug- Bekent’.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=NHyiiwkinck]

Niet aanwezig was de Motorclub “Les Prostituta’s” van Fred Teeven en Peter R. de Vries met hun bekende Kroongetuigen-sletjes  a La Renette van der Meer . Ook niet aanwezig  was de familie van Jasper, die zwaar waren bedreigd door ‘Mr. Jan Vlug-Bekent’. Verder was zoals te verwachten de Staat-NOS en de gehele gesubsidieerde  ‘Omrroep Ja-knikkers Pers ‘niet komen opdagen. Zij hebben ons off the record laten weten dat zij waren bedreigd door  de hoog bejaarde VVD-er Ivo Opstelten dat als zij zouden komen hun subsidie zou worden stop gezet. En dat is natuurlijk het laatste wat corrupte types als de VARA Staats miljonairs Pauw en Witteman (Outlet Peter R. )  en ‘Bagger Peter R. de Vries’ zijn ‘Schandknaap Matthijs van Nieuwkerk’ willen.

Binnenkort zullen wij ons videoverslag uitzenden van deze “Hoop in Bange dagen” boekenpresentatie, die zeer geslaagd was.