Cameil Eurlings

( van onze Corrupte News of The World redactie)

Amsterdam-Noir- Vrijdag 9 mei 2014 definitieve datum boekpresentatie en press release met zeer bijzondere gasten.
Locatie: Jan Tabak in Bussum: 20.00 uur kick off. AIVD ook aanwezig. Van de MIVD  is nog geen bevestiging ontvangen dat zij komen. ‘KLM Captain Gay Camile Eurling’ (en zijn oude CDA-Rat ‘gabber in crime ‘Bouw-Maffia Godfahter Elco Brinkman)  roept iedereen op vooral het boek: “Kankergezwel in de bouw” niet te lezen en met zijn takken van zijn pas ingekochte First Class Volkse Call girl Wendy Dubbeld  af te blijven.

[youtube http://youtu.be/lRxU8acNs_Q]

‘Bagger -Peter R.’ is te laf om zelf te komen en stuurt zijn Top redactie -medewerker ‘Junkie Judas Patrick van der Eem’ kennelijk om de boek -presentatie huilend te verstoren en hoogstwaarschijnlijk portemonnees te stelen in de garderobe. We houden hem in de gaten!
Lees ook: Pfff, wat een stress bij rechtiskrom!

Verzets-Nieuwsbrief, april 2014
Het nu al spraakmakende boek ‘Kankergezwel in de bouw’ over de in mei 2012 overleden bouwbons en Ballast Nedam projectdirecteur Gé Oomen en de affaire Ballast Nedam is nu al te bestellen. Meer dan vierhonderd voorbestellers, voornamelijk beslissers in de bouwwereld, reageerden op een eerdere e-mailmailing.

  1. Het boek beschrijft het werkzame leven van Ballast Nedam projectdirecteur Gé Oomen, het mensonterende conflict tussen beiden en de jarenlange malversaties, omkoopschandalen en ronduit criminele handelen van ‘s lands grootste bouwer. Auteur J. Hans Mauritz werkte drie jaar aan het manuscript en interviewde tal van insiders, ex-directeuren en bestuurders van Ballast Nedam en een keur aan onderaannemers die bij uiteenlopende fraudegevallen betrokken waren.
  2. Kortelings kwam het hernieuwd tot een aanvaring tussen Ballast Nedam c.q. haar bloedhond-advocaat Tim de Greve van Stibbe Advocaten en Oomen’s testamentair executeur nadat bleek dat Ballast Nedam de vaststellingsovereenkomst (schikking) met voeten had getreden. Binnen enkele dagen leest u hier meer over in Cobouw en in de landelijke dagbladen. Meer over de nieuwe ontwikkelingen vindt u over enkele dagen op www.KankergezwelInDeBouw.nl
  3. Auteur Mauritz is thans tevens doende met het aanreiken van de bouwstenen voor een aanstaand drieluik in de Volkskrant. Mauritz beziet deze publiciteit als een ideale promotie van het boek maar zal ook in bouwgerelateerde media aandacht vragen voor het spraakmakende boek waarvan u nu al een voorproefje vindt op www.KankergezwelInDeBouw.nl , de themasite welke dient als marketinginstrument en tevens informatieplatform voor de pers. De site is nog in aanbouw maar u kunt via deze site al wel een gesigneerd exemplaar voorbestellen.

Over een tweetal weken is het boek ook te bestellen via Bol.com en andere on line boekensites als ook via de reguliere boekhandel.

De bestelpagina van ‘Kankergezwel in de bouw’ voor rechtstreekse bestellingen vindt u hier.

Eerdere en aanstaande spraakmakende boeken van de hand van auteur Mauritz vindt u op deze pagina van Bol.com en Novio Media Uitgevers