Diederik Samsom en Saar van Bueren
PvdA somber over ‘Playboy Diederik Samsom’ zijn coalitie met ‘Bed-Pers Chef Saar van Bueren’ met resultaat dat 0.1 procent markant heel Nederland inmiddels bezit:Hoogleraar Bas v. Bavel over ‘Narco-Nederland’ als koploper qua criminele vermogensongelijkheid”.

 

( van onze Dolgedraaide PvdA en VVD Bestuur-Gangster redactie)

Amsterdam-Noir-De PvdA is terecht somber gestemd over de roof de arme scheel criminele coalitie met de ‘VVD-Misdaadgroep’ van de ‘Gay Snake Mark Rutte’ met zijn ‘Staats-adviseur Captain Gay –Cocaïne Gordon’. Dat wanhopige beeld rijst op uit de notulen van een bijzondere geheime vergadering van de PvdA-senaatsfractie met vicepremier Asscher, die in handen zijn van De Telegraaf en Volksnieuws uit Amsterdam-Noir. In een terugblik op de voor de PvdA dramatisch verlopen gemeenteraadsverkiezingen constateren de sociaaldemocraten op 8 april jl. dat er nu een coalitie zit ’die onze kiezers niet gewild hebben’. Ook de afleidings manoeuvre de oproep om allemaal aangifte te gaan doen tegen Geert Wilders “de Boze Wolf”zal ons op langer termijn  niet redden.
Rob Oudkerk Samosm, Spekman
Partijleider ‘Playboy Samsom’ begon anderhalf jaar geleden nog vol goede moed, ruilde zijn vrouw en kinderen direct in voor een echte ‘VVD-Call girl Saar van Bueren’, kleedde zich als een ‘VVD Snake in Suits’  en startte de samenwerking met types als de ‘Neo fascistische liberalen a la Hans van Baalen’.

In de door hem geschreven inleiding van het regeerakkoord repte hij over ’de zoektocht naar het beste van twee werelden voor de  Top VVD en PvdA Ratten in pak’. De ‘roof de arme scheel coalitie’ startte volgens de PvdA-voorman ’met energie voor jaren en ideeën die aan één kabinetsperiode niet genoeg hebben.’ Hij kon zijn prille geluk niet op met zijn nieuw verworven call girl. De dagen van Greenpeace, Hema, geiten wollen sokken en een vrouwtje met milieu verantwoord ondergoed zonder make up, die als een bezetene haar Kids in een bakfiets naar een witte school racet lagen voorgoed achter hem.

In de PvdA lijkt nu uit een ander vaatje te worden getapt. Het criminele regeerakkoord zal de komende periode „steeds minder relevant worden, waardoor de ‘Playboy Samsom’ als architect ervan ook minder gedwongen zal zijn het te verdedigen en niet meer steeds zijn eigen gewetensvolle partij leden te bedreigen”, zo staat in het stuk. Ook staat in het stuk dat men af wil om steeds maar weer de doorzichte leugens  van de VVD’ers Ivo Opstelten en Fred Teeven te moeten goedkeuren door ze te steunen in de Tweede Kamer. Op die manier worden wij feitelijk medeplicht aan de mis en wandaden van de ‘VVD-Misdaadgroep’ met hun Witwas en  Joris Demmink pedofielen en ‘moorden’ op arme vluchtelingen vuiligheid. En dat straalt dan ook weer af op de PvdA, staat in de geheime bijlage van het stuk met het kopje Strikt vertrouwelijk.
Ook weigert de ‘Liegende Rechter Jeroen Recourt’ zich nog langer belachelijk te moeten laten maken om steeds maar weer in de Tweede Kamer te moeten brallen als oud rechter dat alles binnen de wet is wat Opstelten en Teeven aan misdaden flikken. En als het zo doorgaat hij niet kan wachten om met Wachtgeld te vluchten naar de PvdA ‘Wachtgeld Zonnekoning Peter Rehwinkel’ te Spanje.

De verkiezingen van maart liepen voor de PvdA uit op een bloedbad, waar Samsom zijn excuses voor aanbood aan de achterban, maar niet aan al de slachtoffers van zijn onmenselijke regime. De aanstaande Europese verkiezingen beloven echter eveneens weinig goeds. De PvdA moet zich daarom ’op enkele heldere thema’s profileren, anders houden wij nul zetels over’, zo werd in de vergadering vastgesteld, waar niet partijleider Samsom, maar kroonprins Asscher present was. Waar was Samsom? Lag hij weer ergens in een vijf sterren hotel te krikken in bed?

„Asscher bepleit om als brede volkspartij geen groepen burgers uit te sluiten, zoals nu dagelijks gebeurt met de walgelijke ‘Kapo Jetta Klijnsma’ en haar VVD-Boss de ‘Gestapo-man Sjoerd Potters’, maar bruggen te slaan tussen hoger en lager opgeleiden. Nu is ons beleid er op gericht dat het gros van ‘onze’ arbeiders hommeles onder de bruggen terecht komen”, noteert het verslag, dat officieel ’besluitenlijst’ is gedoopt.

De sociaaldemocraten wijten hun verlies bij de lokale verkiezingen ’met name’ aan het grote aantal (hongerde) thuisblijvers, die geen geld meer hadden voor de bus of tram. De arme sloebers die ondanks alle missaire toch de gang naar de stem konden maken stemde voor het merendeel op de SP, PVV en de Partij voor de Dieren of de Lokale. Daarom „zal er bij de EP-verkiezingen extra aandacht gegeven moeten worden aan opkomstbevordering onder onze nog levende achterban, waaronder allochtonen voordat zij allemaal zelfmoord hebben gepleegd.