rattenvanger
Iedere 6 seconde sterft een kind van de honger tijdens de maak de massa bang voor de “Vuile Bom-Nucleaire-Top der Elite-Gangsters der Aarde.”  Bron:Global Income

( van onze Ratten van Hamelen redactie)

Amsterdam-Noir-Zo’n 200 mensen ‘Ras-Tokkies’ hebben zich vrijdagavond in Rotterdam verzameld voor een Pilsje protestmars tegen de vrijlating van Volkert van der Graaf de moordenaar van politicus ‘Rattenvanger van Hamelen Pim Fortuyn’.
Pim Fortuyn was wellicht de meeste geslaagde Volksmenner ooit in Nederland. Hij wist de Tokkies achter zich te scharen met de meeste walgelijke politieke onzin, zoals het totaal afschaffen van de bijstand en het eerst neuken van de Marokkaanse jongens en dan pas het land uitgooien, etc.

Cameil Eurlings

Hij presenteerde zich als een soort ‘Super Captain Gay Camiel Eurlings’ die alle Tokkie’s gratis naar een Paradijselijk Tropisch eiland zou vliegen met allemaal lekkere wijfen en drank en de hele dag gratis porno.
Maar de Tokkie’s vonden het allemaal bon ton en schaarde zich en masse achter hun ‘Rattenvanger van Hamelen Pim’. Vanaf het plein voor het Centraal Station in de Maasstad maken de demonstranten een tocht naar de Pim Fortuynplaats bij de Korte Hoogstraat waar een kitsch Nichten borstbeeld staat van Fortuyn.
De mainstream media lusten er wel pap van en zijn al dagen bezig de vrijlatingen van een moordenaar tot het nieuwsfeit van het jaar te bombarderen.
De vraag wie gaat Volkert vermoorden, wanneer wordt Volkert vermoord overheerst nagenoeg alle kranten en Tv-zenders. Men kan er niet op wachten. Het lijkt wel een prijsvraag met als hoofdprijs de record ‘Kijkcijfer Volkert-Moordprijs van 2014’.

Wie van de Media-Maffia heeft de primeur van het jaar: de Tokkie-Moord van het jaar 2014.
Waar is het protest tegen het feit dat ieder jaar zes miljoen onschuldigs arme kinderen de honger dood sterven?

Jaarlijks een Kinder-Holocaust  is geen nieuws voor  de Media. Wel de Tokkie-Mars van 200 man/vrouw.
Ieder jaar vindt er geruisloos een arme Kinder-Holocaust van 6 miljoen doden per jaar plaats. Toevallig het zelfde aantal als de Joodse Holocaust tijdens de Tweede Wereld Oorlog. Waar blijft de Wiedergutmachung voor die slachtoffers?
Het “lieg en bedrieg Kabinet” is zo gelukkig als een klein verwend kind dat zij deze verantwoordelijke Wereld leiders voor de jaarlijkse Kinder-Holocaust mag fêteren.
Hun ‘Staats-NOS’ is ook markant nog hysterischer van ijdelheid dat zij dagelijks deze waanzinnige miljoenen kostende Fantoom-Top mag promoten als de Top van Veiligheid voor de hongerende massa en ‘Jan met de Pet’ in “Banana-Fraude-Nederland”

Kindersterfte geen TOP waardig.
 1 jong kind                               sterft elke 6 seconden aan ondervoeding
11  kinderen                              elke minuut ….
600 kinderen                           elk uur …
15.000 kinderen                      elke dag …
5.6 miljoen kinderen              elk jaar …..

Elk jaar sterven 10 miljoen kinderen jonger dan vijf jaar. En daar komt geen Vuile-Bom aan te pas.
Ondervoeding is verantwoordelijk voor 55 procent van deze sterfgevallen: naar schatting 5,6 miljoen kinderen sterven elk jaar als gevolg van ondervoeding. En daar komt geen Vuile -Bom aan te pas.
(Bron: UNICEF – Progress for Children: A Report Card on Nutrition)

Waar is het Tokkie-Protest tegen de extreme huurverhogingen en hoge werkloosheid waar n.b. de Tokkies het zwaarst door worden getroffen.

Waar is het Tokkie-protest tegen de Bankier-Gangsters die alle Tokkies wereldwijd hun laatste centjes hebben afgepakt.

Onder de aanwezigen zijn veel prominenten idioten van Leefbaar Rotterdam, zoals oud-wethouder Marco Pastors, Eerste Kamerlid voor de PVV Ronald Sorensen en raadsleden. Ook Fortuyn’s voormalige chauffeur Hans Smolders is van de partij, en fractievoorzitter Rudy Reker van de Eindhovense LPF.
De broer van de vermoorde politicus, Simon Fortuyn, sprak de Tokkie’s toe. Hij riep op tot een vreedzame mars en niet te veel Bavaria Pils te drinken. Veel demonstranten dragen vlaggen met de beeltenis van Fortuyn, die een sluwe VVD-zakemanetje hun verkocht. De echte’ slimme’ volgelingen hadden de beeltenis van Fortuyn op hun reet getatoeëerd, zodat zij niet bij iedere demonstratie weer  Vlaggetjes moeten kopen van Sluwe VVD-types en lieten die te pas en te onpas trots aan omstanders zien. De (werkloze) demonstranten hopen nog steeds op die  gratis droom reis naar dat Tropisch Eiland van hun Pim.