Van Rompuy, Rutte, Wilders, EU 3%
Ivo Opstelten heeft al gereageerd: “het is niks en het wordt niks”.

‘Playboy Diederik Samsom’ verwijst voor commentaar naar zijn ‘Bed-Pers Chef Saar van Bueren’, die op haar beurt nergens te bekennen is, maar uitdrukkelijk niet op haar rug ligt voor de ‘VVD-misdaadgroep’. Op onze vraag waar die penetrante stank toch vandaan kwam antwoordde hij: “O, dat is niks het onze Wilma’tje.  

( van onze Tweede kamer kroeg redactie) 

Amsterdam-Noir – Dat ‘VVD-Snake Rutte’ een Valse Nichten aanval inzette op Volksheld Emile Roemer berichtten wij reeds eerder.
PVV-leider Geert Wilders wil terecht dat de Tweede Kamer terug geroepen wordt van het al weer zoveelste 18 Eeuwse Luxe reces dit jaar voor een Leugen-debat met premier Mark Rutte. Aanleiding is het bericht in de Volkskrant woensdag dat Rutte in juni 2012 tegenover EU-president Herman Van Rompuy gedreigd zou hebben dat Narco-Nederland de eurozone zou verlaten, maar het vooral aan niemand ander te vertellen, wat dan kon het weleens zijn  ‘VVD-Gay-Hoofd’ in de kast kosten.

‘Playboy Samsom’ blijkt Roemer weer vals van bangmakerij te hebben beschuldig.
GentsMarkenJort

Wilders: „Eerder was hij nog tegen het PVV-voorstel de Eurozone te verlaten maar nu blijkt hij er zelf stiekeme voorstander van te zijn geweest. Dat is een absolute doorbraak. Het is belangrijk hier snel over te debatteren in de Tweede Kamer, deze week nog!“
Wilders heeft Kamervoorzitter de VVD hysterica Anouchka van Miltenburg gevraagd de Kamer terug te halen van het reces, dat gepland staat tot 12 mei. Zij krijste gelijk weer hysterisch dat zij een goed VVD-er is, die men met nog geen twee paarden uit haar Feest Functie krijgt.

De SP steunt het verzoek van Wilders. „Hier moet op korte termijn helderheid over komen”, zegt SP-Kamerlid Harry van Bommel. „Premier Mark Rutte ontkent het verhaal, en dat snap ik wel, want hij en zijn college Ministers zijn zo gewend te liegen dat ze domweg de waarheid niet meer over hun lippen krijgen, maar dit raakt aan de geloofwaardigheid van het Nederlandse pluk de arme, zieke, weerloze, bejaarde en eerlijke arbeiders kaal bezuinigingsbeleid.” De ‘Kadaver-PvdA’ stemt blind tegen dit verzoek, want dat is sinds de ‘Wilders-aangifte-Hype’ voor het feit dat hij voor de 1000 x had geroepen minder ‘Marokannen’ hun ‘Stalin‘ Samsom-beleid.

Volgens Van Bommel had Rutte met zijn dreigement over de euro moeten doorbijten, „dan werd Nederland nu niet kapot bezuinigd voor de Ultra-rijken en hun Bankier-Gangsters”. Van Bommel wijst erop dat het dreigement van Rutte speelde in dezelfde tijd dat SP-leider Emile Roemer werd weggehoond in de aan Mark Rutte bevriende pulp-media-maffia van  ‘Koning Vuilnis Joop van den Ende I’ en ‘Maffia boss John de Mol’, omdat hij zei dat hij een boete van Brussel vanwege een te hoog door de Bankier-Gangsters veroorzaakte begrotingstekort niet zou betalen als hij premier zou zijn.

Van Bommel verwacht dat de Kamercommissie Europese Zaken in eerste instantie besluit of een deel van de Kamer inderdaad wordt teruggeroepen van de 18 Eeuwse Luxe reces voor een debat-gebral. „Als we het niet nu in het reces doen, ziekt dit twee weken door en zitten we meteen heel dicht op de Europese verkiezingen van 22 mei.”

Als het tot een debat komt tussen de fractiespecialisten, kan dat leiden tot het indienen van moties. Als daar een motie van wantrouwen tegen Rutte bij zit, zal de voltallige Kamer terug moeten zijn van reces omdat over moties van wantrouwen meteen moet worden gestemd. De Kamer onderbrak het reces voor het laatst vorig jaar augustus, voor een debat van de Kamercommissie Buitenlandse Zaken over de situatie in Syrië.