KidsRights
Ondanks de ophef voorafgaande aan de ‘Pest-Show’ van ‘Bully Johnny de Mol’ slechts 700.000 ‘Hersendoden SBS-Kijkers’. De mensen blijven niet gek.

De Emotie-Kijkcijfer Kassa is hot. Zo zit ‘Ome Peter’ met zijn misdaadgroep inmiddels samen met de ‘Zakenman-Kinderombudsman Marc Dullaert’ van eigenaar voorzitter de ‘Money Laundering Stichting KidsRights’ in de Derde Wereld kinderen. Kassa en tegelijkertijd: kijk mij een goed en gevoelig Huilie, huilie mens zijn.

(door Jean-Pierre Geelen en bewerkt door de waarheidscommissie)

Amsterdam-Noir-Olcay Gulsen: “Bi-sexuele Johnny de Mol heeft mij niet geneukt, ook niet gevingerd of verkracht”. Wel gepest.
Johnny de Mol
Nadat Johnny de Mol met zijn reis en ‘verkracht’ Papa’s ‘BN-Slaven TV-emotieloos er maar op los verwoestend heeft huis gehouden in BN-land is hij nu samen met de ‘Duivelse EO-Boy’s in de Huil er maar op’ los Kijkcijfer-kassa business gegaan. Halleluja !
Het blijft een eeuwig gemiste kans voor de Volks gezondheid dat ing. Steve Brown nooit Johnny de Mol heeft ontvoerd ( Brown wilde Johny de Mol ontvoeren volgens de Duivelse ‘Maffia-Familie John de Mol’ hun‘Hoerenjong Bruine Rat Bas van Hout’.

[youtube http://youtu.be/-LOuLc85sk0]

Project P. is de versimpeling van complexe puberale groepsdynamiek tot het beeld van boze wolven en een zielig lammetje, schrijft columnist Jean-Pierre Geelen.
Zolang de de Duivelse Kijcijfer-Kassa maar rinkelt is alles geoorloofd.
De ‘Pedo’-kerken lopen leeg, maar jongeren die nog geloven zonder werk en toekomst, worden strenger in de leer, constateert het Sociaal en Cultureel Planbureau van de Heersende Klasse. Ze willen volgens de ‘Staats-NOS-Journaal’ ‘innerlijk geraakt’ worden en hun geloof met grote ‘events’ samen beleven, zodat zij even de werkelijkheid kunnen vergeten.

 Het zijn kenmerken die je ook zou kunnen plakken op Project P: Stop het pesten (RTL5), het veelbesproken ‘event’ van producent ‘Skyhigh Cocaïne-TV’, niet toevallig een bedrijf uit de schoot van de Duivelse EO.

OprichtersOplichters Bert van Leeuwen en Mark Dik belijden een rotsvast geloof in tv als reddende engel voor de verloren mensheid, maar bovenal voor hun eigen Duivelse portemonnee. Het familiediner en nu dus ook Project P: bid tot de engelen en uw familievetes en alle andere noden worden geledigd.

Het is een wat naïef geloof in televisie als geschenk uit de hemel voor de domme. Of erger: het geloof van de engelen in zichzelf als verlossers. Per avond wordt er een keer of tien iemand omgelegd op tv in spannende, meeslepende thrillers. Altijd worden de daders gepakt. De moralistische boodschap zou kunnen zijn dat het een slecht idee is iemand om te leggen. Toch wordt er nog volop gemoord in de wereld.

 De grote vraag is dus of Project P: Stop het pesten dan wel – eindelijk – een einde zal maken aan pesten, of dat het enkel een goed scorende excuus is voor emo-televisie en het spekken van de eigen Duivelse portemonnee met de zoete geur van de weldaad.
Gisteren zond RTL 5 het eerste deel uit, met nadrukkelijke referentie aan alle ophef rond ‘het progamma waar iedereen al een mening over had voordat er maar één minuut was uitgezonden’, zoals presentator Johnny de Mol het noemde. Die ophef ging niet over inhoud of doel, maar over de werkwijze: met de verborgen camera een besloten gemeenschap van een school binnendringen en daarna medewerking eisen van alle betrokkenen. De macht van het medium verkleurd tot arrogantie. Helemaal niet onlogisch dus dat de directeur van het Hoofdvaartcollege de boot afhield toen Johnny de Mol haar belde. ‘U bent helemaal niet degene die onze problemen moet oplossen’, zei ze. Ze wilde wel praten, ‘maar daar heb ik geen tv-camera bij nodig’. Maar ja: gesprekken in de klas van de gepeste Jordy hadden niet geholpen.

De verborgen camera legde wel een alledaagse praktijk bloot die toch nog innerlijk raakte, al viel er maar weinig te zien. Jordy Bobby 15,  met  Kuifje Peter R. en ‘Rose Pedo Ed Nijpels in Afrika’, een aandoenlijke, welbespraakte jongen werd dagelijks toegesnauwd en geschopt en nu dus misbruikt voor de Duivelse EO-Kijkcijfer-kassa. Men kan zeggen wat men wil, maar het staat als een paal boven water dat indien geen Kijkcijfers en dus geen inkomsten geen TV-porgramma bij RTL en SBS. Van de winst gaat trouwens niet één cent naar de slachtoffers. Daar helpt Johnny nou net even niet, kom nou, ik ben dan misschien wel een Bully voor mijn vader’s zijn BN slaven maar ik ben geen Moran van de EO, aldus Johnny.
De beelden werden geblurd en met verdraaide stemmen vertoond. De klasgenoten schrokken ervan toen ze die zagen. Het einde liet zich raden, zoals in elke aflevering: na de nodige tranen van ouders, gepesten en leerlingen komt alles goed (kuch).

Tranen en alles komt goed
 met ‘Bully Johnny de Moran’ en ‘Maffioso Peter R. de Vries’ en hun Panorama “Hoerenjong Bruine Rat Bas van Hout’. ( Peter R. en Van Hout pesten de geestelijk gehandicapte Koen Scharrenberg)
Het einde liet zich raden, zoals in elke aflevering: na de nodige tranen van ouders, gepesten en leerlingen komt alles goed. Jordy was een ander kind geworden, zijn vijanden waren zijn vrienden. Het werd opgediend met alle stijlclichés van de hulp-tv, die bij ieder normaal mens direct kost nijgingen oproept. Dreigende muziek, vertraagde beelden, ingezoomde tranen, omhelzingen. De versimpeling van complexe puberale groepsdynamiek tot het beeld van boze wolven en een zielig lammetje. Het is om te kotsen

Het goede doel heiligt lelijke middelen.

De god van tv bestaat en die heet Maffia Boss John de Mol. Nu maar geloven dat hij de pestduivel heeft verdreven uit U.