[youtube http://youtu.be/afJiQ7CrO_0]

Schandknapen, dronken in een hotel lobby tijdens diensttijd met blote borst op de Grinder-site dit is de Burgemeester van Maastricht.

Dagelijks liegen n. b. door de Minister van Justitie Ivo Opstelten in de Tweede Kamer geen probleem voor de Volkskrant, zolang men maar algemeen beschaafd rochelt en geen gouden tand in de mond heeft en een net pak draagt.

Verantwoordelijk zijn voor mensonterende toestanden  van wanhopige hongerende burgers geen probleem voor de Volkskrant zolang men maar netjes oogt, toch?

(Door de Grachtengordel stereo type Volkskrant bril van Irene de Zwaan – en bewerkt door de Wake up Volks waarheid commissie)

Amsterdam-Noir- Zijn voorkomen doet denken aan een bouwvakker, zijn taal aan die van een geharde kolonel. En wat is daar verkeerd aan Irene?
De zelfverklaarde burgemeester van de Oost-Oekraïense stad Slavjansk houdt van duidelijke taal en actie. Hij schuwt de inzet van wapens niet en neemt tegenstanders van zijn pro-Russische beleid in gijzeling. Wat weten we over deze man? En wat weten wij van jou, Irene? Werk zij voor de AIVD? Voor de NSA? Voor de MIVD? Wie zal het zeggen? Het is inmiddels een feit van algemene bekendheid dat de AIVD en de MIVD zoveel journalisten in dienst heeft dat zij een Journalisten Stop hebben ingevoerd.

VVD-Burgemeester Karel Van Soest van Boxmeer ontkent aannemen van dure geschenken en (kinder)sex.  Maar gelukkig weten wij waar hij vandaan komt, toch?
Wat weten wij van al die Corrupte Burgmeesters in Nederland , die ook opeens uit het niets in een Stadhuis zitten en er pas uitgaan met een grote zak Wachtgeld.
De in een klamme, vies corrupte achter kamertje benoemde types als de  VVD-er Onno Hoes met voorkomens die doet denken aan een eerste Klas Oude gefrustreerde VVD Gay homo’s, die al zijn tijd en geld en macht inzet om zoveel mogelijk Volkse Schandknapen te kunnen misbruiken. Liefst die van huis zijn weglopen en de keus hebben om een inbraak of overval te plegen of zich te laten misbuiken door de oude verlopen valse (VVD) nicht als Onno Hoes. Onno Hoes doet het ook nog eens met de grootste minachting voor het Volk open en bloot en daar kan Burgemeester Vyachselav Ponomarev nog wat van leren.

Taakstrafje voor ex-burgemeester VVD-Gangster Ricardo Offermanns met behoudt van Wachtgeld. En daar horen de Volkskrant-journaliste ‘AIVD-Propganda-Mol’ Irene niet over.
Twee weken geleden, op 12 april om precies te zijn, namen gemaskerde en gewapende mannen het stadhuis in Slavjansk in beslag. Hoe lang moeten de hongerende burgers in Nederland nog wachten tot dat Corrupte gedegenereerde types als Onno Hoes gewapend het stadhuis worden uitgejaagd met hun schandknapen en al. Diezelfde dag nog kwam er een bijzondere verschijning naar buiten. Nee, niet Onno Hoes met zijn Eega Albert Verlinde, ook niet Jos van Rey.

VVD-Loco-Burgemeester-Gangster Carel van G.’ van Wijk bij Duurstede was spil in Volkse-wietplantage. Maar had geen gouden tand.
De man had een zwarte baseball cap, gouden tanden en (wie goed keek) een hand waar twee vingers misten. Niemand die hem kende. Had hij als schandknaap gewerkt in Banana-Fraude-Nederland? De in 2010 verkozen Burgemeester van de stad, Nelya Shtepa, was ‘fucked off’, zei hij tegen de menigte voor het bezette stadhuis. Hij, Vyachselav Ponomarev, zou voortaan het beleid van de stad bepalen.

[youtube http://youtu.be/UJzFYIdaxjM]

Call girl Politica Nutcase Christine Lagarde’ director Int. Monetair fonds Shtepa – met haar platina blonde haren, roze bomberjack en hoge hakken ook geen onopvallend figuur – en geen Lid van de Dutch Motorbike Club ”Les Prostitutas” had eerder nog haar steun betuigd aan de gewapende separatisten, maar zodra Kiev troepen stuurde naar het oosten van het land noemde ze de betogers opeens ‘opstandelingen’. En hun aanwezigheid ‘bezetting’. Op de televisie verklaarde ze haar kanteling: de opstandelingen zouden Russische soldaten zijn. Niemand die hun identiteit kende, beklaagde ze zich.

Christine Lagarde

Rel om crimineel declaratiegedrag Burgemeester Pieter L. Noordwijk-Niemand gearresteerd.  Maar had helaas nog al zijn vingers in  de Gemeenschap-Suiker-pot.
De volgende morgen liep Shtepa het stadhuis in voor een ontmoeting met Ponomarev. Sindsdien is ze niet meer naar buiten gekomen. Ponomarev en zijn mannen hadden haar in gijzeling genomen, zoals ze later ook zouden doen met activiste Irma Krat en Vice-journalist Simon Ostrovsky. ‘Je moet een ruilmiddel hebben’, verklaarde de zelfbenoemde burgemeester tijdens een van zijn dagelijkse persconferenties. 

De activiste en journalist zijn inmiddels vrijgelaten. Maar daar zijn nieuwe gijzelaars voor in de plaats gekomen: sinds afgelopen vrijdag houden de mannen van Ponomarev acht OVSE-waarnemers vast. Eén is om medische redenen vrijgelaten. Volgens Ponomarev maken ze het uitstekend. ‘We zijn geen krijgsgevangenen. We zijn gasten van burgemeester Ponomarov en worden ook zo behandeld’, liet de Duitse kolonel Axel Schneider zondag weten op een persconferentie.

Oudgediende in het leger. 28 december Den Haag: Demonstratie Burgemeester Jozias van Aartsen en politiechef Paul Musscher medeplichtigheid wettelijke moord op Rishi. Maar de USA en zijn schoothondjes Ronald Plasterk en Jeanine Hennis-Plasschaert vonden het prachtig.
Nog even terug naar 12 april, toen Ponomarev zichzelf voor het eerst kenbaar maakte als ‘burgemeester’ en ontkende ooit als Schandknaap in Holland zich had laten uit hoereren door de beschaafd geklede ‘VVD-Homo-Maffia’ op leeftijd. Toen hem vanuit het publiek werd gevraagd wie hij eigenlijk was, maande hij tot stilte en vervolgde ongestoord zijn speech. Het is typerend voor een man die vrijwel niets over zichzelf loslaat, behalve dan zijn politieke ideeën. Hij is geen bekende in Slavjansk, zijn accent is moeilijk te plaatsen.   

Het enige dat hij tot nu toe over zichzelf heeft losgelaten, is dat hij in het Sovjetleger heeft gediend, in ‘een speciale eenheid’ van de vloot op de Noordpool. Hij zou een tijdlang een kleermakerij hebben gehad en runt een zeepfabriek. Nu is hij het gezicht van de opstand van separatisten in Oost-Oekraïne die zo snel mogelijk het Krim-scenario (lees: aansluiting bij Rusland) willen verwezenlijken.

Powned TV ontmaskerde Burgemeester en Wethouders Maastricht‏ als een stel ‘VVD-RTL-Boulevard Riool-Nichten’. In Rusland gaat men en mass over hun nek.
Niet lang nadat hij zichzelf tot burgemeester van Slavjansk had benoemd, riep Ponomarev de Russische president Poetin op om vredestroepen naar de regio te sturen. Later vroeg hij ook om wapenleveranties. Ponomarev beweert over een troepenmacht van 2.500 gewapende mannen, onder meer afkomstig uit Rusland, Moldavië en Kazachstan, te beschikken die klaarstaan om terug te vechten als Oekraïense troepen toeslaan, zoals ze vorige week deden in Slavjansk. Daarbij vielen vijf doden.

Ruilmiddel
 zou ook handig zijn in “Banana-Fraude-Nederland”.
Afgelopen zaterdag stelde Ponomarev voor om de gegijzelde waarnemers in te zetten als ruilmiddel voor Russische activisten die in Kiev gevangen zitten. 

Duitsland, die de OVSE-missie leidt, reageerde furieus. ‘Het is een schending van elke gedragsnorm en tast de waardigheid van de slachtoffers aan’, zei de Duitse minister van Buitenlandse Zaken Frank-Walter Steinmeier. Hij belde vandaag met zijn Russische collega Lavrov om de gijzeling te bespreken. Details daarover werden niet bekendgemaakt.

Duitsland wil dat Rusland zijn invloed op de pro-Russische separatisten in het oosten aanwendt om de waarnemers vrij te krijgen. De autoriteiten in Kiev kunnen waarschijnlijk weinig teweegbrengen. Ponomarev moet daar niets van hebben. Hij zal zich nooit overgeven en ook nooit onderhandelen met ‘de fascisten’ in Kiev, heeft hij herhaaldelijk gezegd.  Duidelijke taal van een man van wie eigenlijk niemand precies weet wie hij is en is dat eigenlijk niet precies zo met die ogenschijnlijk beschaafde types als Burgemeester Onno Hoes en zijn collega Burgemeester en Ivo Opstelten, Fred Teeven en Jos van Rey en ‘Kapo Jetta Klijnsma’.