[youtube https://www.youtube.com/watch?v=h4Jr67xhqv4]

King Willem en Queen Exotica Maxima rijden bescheiden rond op kosten van ‘Jan met de Pet’.

Lijm voor het land.Monarchie de werkelijke macht van de Koning.  

(van onze Koninklijke Elite-Gangster redactie)

Amsterdam-Noir- We zijn een bananenmonarchie geworden voor Ratten in pak.

Maar vlak de Belgische Royal ‘Neuk er maar op los tak’ van de Oranjes niet uit, die kunnen er ook wat van. En wat te denken van van de Spaanse Royal Tak met “Koning Olifant Carlos VII”?
Koning Carlos
‘De royalty verslaggever dommelt weg tussen de klamme billen van de macht’.
Nu de dranklucht amper opgetrokken is in Amsterdam-Noir van Koningsdag en de ‘Orange-dronkelappen’, Oranjegekken  weer aan de slag gaan als lijfeigenen van de Koning, “de Misdaadbank”,“De Philip Morris Fabrieken” en de ‘PvdA Kapo-Jetta Slaven Werkkampen’ gaan wij weer over op de orde van de dag.
Liefde voor gratis extreem dure en luxe automobielen, vakantie reizen, call girls en schandknapen zit er bij het koningshuis al generaties lang in. Maar goed, wat moeten zij anders met hun zeeën van tijd. Om hun rekeningen te betalen hoeven zij immers vanaf de geboorte nooit één dag te werken.

200 jaar Borrelende ‘Koninklijke AIVD-Ketels’.
Bekend is de passie Willem I, II en III voor allerlei buitenechtelijke homo, pedo relaties. En van ‘Prins-pooier- Bernhard‘ voor Ferrari’s, minder bekend is dat hij al vóór de oorlog in een Maybach reed. Koning Willem-Alexander heeft eveneens iets met auto’s. Enkele van zijn neven racen of hebben benzine slurpende milieu vervuilende race auto’s voor dagelijks vervoer tot groot vermaak van de “Koninklijke Familie Nooit Genoegen” en hun Politieke beschermheer Hofnar de VVD ‘Valse Nicht Mark Rutte’. De neven blazen met Royal-plezier een dot gas in de toet van hun ‘Klootjesvolk’.

‘Narco-Nederland’, het ‘Motherland’ van ‘Legenisten-Racisten’ van ‘Playboy Diederik Samsom’
Toch vindt volgens een peiling bij EenVandaag 80 procent van de Nederlandse bevolking het allemaal geweldig en in één moeite door wil 40 procent minder ‘Marokkanen’, die zover wij weten geen Staatsuitkering genieten van 108 miljoen belastingvrij per jaar en niet bepaald rond scheuren in extreem dure race auto’s op kosten van Jan met de Pet.

De Koning weet wie hij te vriend moet houden: Janine van “Koning Vuilnis Joop I” onderscheiden.Gordon Marc
Zou dat betekenen dat 80 procent van de Nederlandse bevolking aan een ‘Royal-Marokkaanse-Hersenbeschadiging’ lijdt, zoals  o.a. de Hoofd-officier ‘Mad-Dog Bart Nieuwenhuizen’?
Hoe het ook zij van de ‘Royal Gay RTL4 Boulevard Os Marc van der Linden’  zullen wij  nooit horen hoe het echt in elkaar steekt. En zo wil Mark Rutte en zijn “Koning Heineken Willem I” het ook graag houden met uiteraard een beetje hulp van zijn ‘gabbers in crime’ van de bazen van de’ Maffia- Media-Pulp’ Joop van den Ende en ‘Maffia boss John de Mol’.