ivo
( van onze VVD Pedo-Klasse Justitie redactie)

Amsterdam-Noir-De Spaanse politie heeft op Majorca een Duitser gearresteerd die verdacht wordt van het maken van kinderporno. Spaanse media berichtten zaterdag dat de arrestatie leidt naar een netwerk van pedofielen, waar ook een Nederlander deel van uitmaakt. ‘KidsRights- exploiteur Peter R. de Vries’ en zijn ‘Pedo-Chauffeur Hans Bakker’ noemen de beschuldigen van de Spaanse Media weer je reinste ‘Complot-Maffia’.

De Duitser, een familievriend, liet de meisjes van nog geen 3, 10 en 12 jaar oud ook poseren in lingerie. Hij betaalde de walgelijke en gewetenloze, maar straat arme werkloze arbeiders ouders voor de diensten van hun kinderen, waardoor de Spaanse cyberpolitie hen beschouwd als medeplichtig.

De ouders verweerder zich door te stellen dat zij dachten een try-out te doen voor een’ Kids-dance pulp-media-maffia Lolita- Show’ van de Maffiabazen Silvio Berlusconi of John de Mol .

John de Mol en Silvio Berlusconi

De Ouders:’ wat doen wij anders dat de Maffiabazen John de Mol en Berlusconi met bijv. “The Voice Kids” voor honderden miljoenen Hersendodem Tv-kijkers ?”

Ook 6 andere pedofielen worden nu getraceerd. Het gaat om drie Duitsers, twee Canadezen en een Amerikaan. Qua nationaliteiten lijkt het hier te gaan om leden van het ‘Dutch Helsinki-comité’. Hun woordvoerder Joris Demmink weigerde commentaar te geven.