Meer scholen boos op Bully ‘Johnny de Moran’ met zijn ‘Judas-Pest-Show’ bij RTL 
Peter R .de Vries maakt mooie gesubsidieerde ‘Huilie,huilie-sier’ in Afrika als ‘Kuifje de Kinder beschermer’.

Tormenta:”Huilende Peter vol in beeld. Het gaat dus nog steeds over hem. Het valt mee dat hij niet in zijn eigen Patser lease auto, meestal ook vol in beeld, over de onverharde wegen in Oeganda rijdt.” 

( van onze Wie neukt wie privé redactie)

Amsterdam-Noir-Daar waar deze beroeps ‘Kids-uitmelker’ Ombudsman Marc Dullaer’ en Voorzitter en oprichter van de St. KidsRights ‘Bully Johnny de Mol’ de maat neemt met zijn evenzo ranzige Kijkcijfer ‘Pest-Show’ schroomt hij niet om de meest normloze en criminele man, de rechtens vastgestelde ‘Maffiajournalist Peter R. de Vries’ namens hem de rechten van de arme Derde Wereld kinderen en zijn eigen ‘Witwas- Vehikel de Stichting KidsRights’ ten eigen glorie te exploiteren. Het is om te huilen.


Is de Kinderombusman Marc Dullaer’ lid geworden van ‘Misdaadgroep Peter R. de Vries’.
De Kinderombudsman Marc Dullaer’ heeft zijn integriteit en geloofwaardig totaal verloren door samen en/of zelfs nog kwalijker voor ‘Bagger- Peter R. de Vries’ te werken en hem tot het Boegbeeld van zijn Stichting KidsRights te maken met het gesubsidieerde ranzige ‘Huilie, huilie Kids Tv-Programma’ bij de AVROTROS van Voorzitter ‘Rose Pedo Ed Nijpels’. Het is om te huilen.
De Kinderombudsman is onderdeel van Bureau Nationale ombudsman. De Kinderombudsman heeft een eigen werkgebied en bevoegdheden. Hij rapporteert jaarlijks aan de Tweede Kamer. Hij of zij wordt in Nederland benoemd door de Tweede Kamer voor een termijn van 6 jaar. Hoe is het mogelijk dat deze Louche en kennelijk hele dom man Marc Dullaer ooit is benoemd door de Tweede Kamer?

Kinderombudsman Marc Dullaer’ maakt zich schuldig aan grove Belangen verstrengeling met de Media-Maffia. Wanneer wordt hij ontheven van zijn functie en gearresteerd.
Het wachten is dus op dat deze corrupte ‘Vuilnis-Showbizz kinderombudsman Marc Dullaer’ van zijn ambt wordt ontheven door de Tweede Kamer in het belang van het aanzien van de functie van Kinderombudsman en de kinderrechten. En op grond van de schijn van belangen verstrengeling (zie: artikel 2;4 AwB) van een overheidsorgaan ( zie: Winssum-uitspraak” uit 2002, die eveneens belangenverstrengeling van raadsleden als onderwerp had. zie ook: De zogenaamde “Loenen- uitspraak” (LJN: BQ8863, Raad van State , 201007983/1/R2) zorgt echter de laatste tijd voor enige ophef in de media. Hieronder volgt een korte analyse van de VNG. En zie: artikel 2:4 van de Awb vooral geschreven is om vooringenomenheid van ambtenaren te voorkomen. ) met de ‘Misdaadgroep Peter R. de Vries’ en ‘Rose Pedo Ed Nijpels’ gearresteerd wordt wegens  kennelijk het plegen van Witwassen, fraude en Nepotisme.

De Stichting KidsRights: TV- Klootjesvolk niet bewust worden, met valse Voorlichting en educatie door Peter R. de Vries.
Dennis BrussaardDe Stichting KidsRights heeft in 2012  maar liefst 731,208,- uitgegeven aan Voorlichting, Educatie en Bewustwording volgens hun Jaarafrekening . Mooie vage termen die van alles kunnen betekenen. Maar in ieder geval betekenen dat die zeven ton niet naar der Derde Wereld Kinderen zijn gegaan. Hoeveel van die 731,208,- is in de zakken van ‘Maffioso Peter R. de Vries’ en zijn ‘criminele productie-foetsie de centen gabber Dennis Brusaard’ voor riante salarissen, reiskosten ( inclusief de plaatselijke Hoereer activiteiten van Peter R.) en ‘productie kosten’-Winst verdwenen voor het fabriceren van Peter R. zijn ‘Huilie, Huilie Kids-Show’. Het is om te huilen.
Nou, Hoeveel Marc? Laat het onze lezers en de ‘Hersendoden SBS-Kijkers’ van het KidsRights ‘Witwas-programma’ weten zodat zij bij de komende afleveringen het op zijn merites kunnen beoordelen.

De slager Ed Nijpels keurt zijn eigen (corrupte) Kids-Waar.
Moet de Stichting KidsRights zich nu zorgen maken voor een boekhouding controle en/of goedkeuring door bijv. de ‘KPMG-Misdaadgroep’? Nee, de Stichting KidsRights zijn jaar afrekeningen zijn feestelijk goed gekeurd door het Centraal Bureau Fondsenwerving (CBF) en die is aangesloten voor garantie van ‘Ratten in pak -Transparantie’ bij de Raad voor Accreditatie. En wie daar de Bestuursvoorzitters is dat kunnen zelfs de fanatiekste ‘Maffia- Complot’ denkers niet raden: het is de ‘AVROTROS Voorzitter Rose Pedo Ed Nijpels’. Laat dat Puntje van de IJsberg in Nederland-Fraude land (is een publicatie van Vrije Universiteit Amsterdam (VU)) ) nou net de TROS actualiteiten rubrieken Rader en Eenvandaag zijn ontgaan (kuch).

Zo ziet u maar weer: een klein onderzoekje door ons een leek zijnde in deze forensische accountants materie wat voor corrupte Vuiligheid er al naar boven komt in ‘Banana-Fraude-Nederland”. Kan men nagaan als de FIOD en /of de Nationale-recherche een grond onderzoek zou starten tegen ST.KidsRights, Peter R. de Vries, Marc Dullaer en Ed Nijpels wat er dan voor criminele, walgelijk vuiligheid naar boven komt en dat  lees men o.a.  in het ‘Topje van de IJsberg’ . Het is om te huilen,

De Smeerpoets en Rat in Pak ‘Kids-Melker Marc Dullaer’gaat met ‘Maffia Voetbal Makelaar Peter R. ‘over de laatste grens van fatsoen heen en dat was vrijdagavond niet om aan te zien bij de AVROTROS van ‘Rose Pede Ed Nijpels’ (Ed Nijpels(ex-DSB) is criminele pedofiel) op Nederland 1. Het is om te huilen

“23 keer de naam van ‘Witwas- stichting kidsright’ noemen, incl. hoe u uw geld kwijt kunt.
En die stichting is van zijn Media Maffia-gabbers, dus zijn salaris voor dit flutprogramma was weer niet genoeg. Peter R. loopt nu ook al voor zijn gabbers in crime en zich zelf te bedelen. Het is om te huilen,” aldus een regeageerder bij Mediacourant.

De POSTonline is nog redelijk mild over de ‘Kids-Baggerman Peter R’:
Luchtig polootje, stoere, zelfverzekerde tred. Donkere Ray Ban als handelsmerk. Aai over het bolletje van een Oegandees jongetje, dat de blanke weldoener met grote zwarte kijkers bewonderend observeert.Om de twee minuten een standupper voor de camera. Want stel dat u niet snapt waar het bij Peter R. De Vries precies om draait. Peter houdt u wel bij de les met vooral beelden van hemzelf en lange, saaie voice-overs, die de spanning uit Peter R. over de grens compleet uit zijn programma halen. De Vries scoorde Hersendode SBS 993.000 kijkers, minder dan  de ‘Media-Maffai Kids -Melk-Industrie’ gehoopt had, vermoeden wij.”

Oud geleerd, jong gedaan.
‘Bagger-Peter R. de Vries’ is ook nog eens eens keer als ‘Media-Pulp- ambassadeur’ bij Stichting Meet Kate betrokken sinds zijn dochter Kelly de Vries de stichting in 2009 opgericht heeft. ‘Meet Kate’ zorgt ervoor dat Ghanese kinderen in een veilige omgeving opgroeien zodat ze zichzelf kunnen ontplooien en zodoende zelf hun toekomst kunnen bepalen, aldus de Doelstellingen van St. Meet Kate. Het betrekken van de ouders speelt hierin ook een belangrijk rol net zo als Kelly de Vries doet. Of Kelly gelijk naar Voetbal talentjes en Gangstersletjes speurt voor haar vader vermeldt de Doelstelling niet. Peter R . kan altijd even zijn Maffia-gewicht er in gooien of wat sluik reclame ritselen voor Louche Business-men en hup daar rinkelt de Kids-kassa alweer. Het is om te huilen van goedkope doorzichtige bagger.

cheque meet kate
Daarnaast, het kan altijd nog crimineler en corrupter bij deze ‘Sluwe Kids-Melkers’. Het zou  ons  dan ook niet verbazen als Peter R. de Vries zijn dochter voor zijn hand en spandiensten voor zijn voormalige Maffiabaas Klaas Bruinsma(vermoord) Cor van Hout (vermoord) Willem Holleeder een tonnetje of wat zwart op haar ‘Kids-Stichting Meet Kate’ gestort  heeft gekregen.
In de jaar afrekeningen van 2009 t/m 2012 bij CBF van de Stichting Meet Kate is het in ieder geval niet terug te vinden. Of haar ‘Kids-salaris’ het komende jaar al binnen is konden wij niet zien op de jaar afrekeningen, want die waren in strijd met wet en regelgeving niet ingeleverd. In ieder geval constateerde wij als leek na enige nazoeken dat dochter van het  door Willem Holleeder bedreigde ‘Swinger-echtpaar’ Peter R. ( toen huilde Peter wel echt, maar toen moest hij betalen en deed het van angst dun door de broek) nog niet zoals wettelijk verplicht is de jaar afrekeningen gedeponeerd heeft van haar Stichting bij CBF.
Maar goed dat zal wel niet een groot probleem zijn, want dat ritselt ‘Ome Pedo Ed’ wel even weg als Voorzitter van Raad voor Accreditatie.

De St. Meet Kate had in het eerste oprichtings jaar 2009 62,226,47 euro als inkomsten en de daarop volgende jaren tot heden 0,00. inkomsten. Was de eerste gift wellicht afkomstig van de Willem Holleeder groep als dank voor alle hand en spandiensten die Peter R. grenzeloos de afgelopen kwart eeuw heeft verricht voor  Klaas Bruinsma , Willem Holleeder, Martin Hoogland en Cor van Hout, etc.?

Gangsta’s Paradise verboden terrein voor Ed Nijpels, Marc Dullaer, Dennis Brussaard en Peter R. de Vries.
Hoe het ook zij wij hebben inmiddels in het belang van de Derde Wereld Kids al onze relaties in Gangsta’s Paradise gewaarschuwd voor de louche KidsRigts Stichting en hun ‘Pooier Peter R. de Vries’ met zijn loopjongen Dennis Brusaarden en hun ‘VVD-Beschermheer Ed Nijpels’ en de ‘Dutch Vuilnis ShowBizz Kinderombusman Marc Dullaer’ om naar hun uit te kijken. En indien men die Kids-Melkers  schaakt in actie ze ter plekke te ontmaskeren op ‘Derde Wereld wijze’……… en dat vooral te filmen want dat is zeer goed voor onze Kijkcijfers. De spannende spraakmakende, bloedigere beelden zullen per opbod worden verkocht aan de hoogste bieder.

Peter R. de Vries en Bas van Hout laten Steve Brown wurgen door hun Knokploeg.( Bergen ontmoeten elkaar nooit, maar mensen altijd)


Bovendien hebben wij deze walgelijke, criminele Derde Werd Kids ‘Kids-Melkerij’ gemeld bij de Tweede kamer, de Leden van de Vaste Commissie Voor Veiligheid en Justitie en het Ministerie van Justitie en bij Klokkenluider.  Hierdoor zijn wij officieel in deze ‘Peter R. de Vries Misdaadgroep’ en de ‘KidsRights-Misdaadgroep’ Straf-zaak een klokkenluider geworden. Wij verwachten dan ook bescherming in deze van de daarvoor aangestelde autoriteit de Klokkenluider, aangezien deze betreffende hiervoor genoemde machtige ‘Gevestigde Orde Misdaadgroepen’ niet terug deinsen voor zware mishandeling, moord en andere extreme bedreigingen en criminele aanvallen op mensen en hun kinderen, die hun in de weg zitten. Zo liet Peter R. de Vries zijn ‘Hoerenjong Bruine Rat Bas van Hout’ o.a. de kinderen van ing. Steve Brown bedreigen door een verjaardag kaartje in een rose enveloppe te sturen aan een van zijn toen nog jonge kinderen met Doodskoppen erop.
Dat Brown toen niet Van Hout heeft vermoord siert hem in deze.

Noot: Schokkende Feiten Ed Nijpels, die kennelijk door zijn prominente VVD-lidmaatschap tot heden onbestraft zijn gebleven. Klik met name ook op de producties: http://www.sdnl.nl/irm-43.htm  en http://www.sdnl.nl/ed-nijpels-en-zijn-verzwegen-tweede-agenda.htm Met dit als gevolg http://www.mstsnl.net/ekc/pdf/1-april-2014-klacht-ekc-groenen-aan-eu-ombudsvrouw-tegen-belgische-staat.pdf en http://www.mstsnl.net/ekc/pdf/19-april-2014-klacht-tegen-politie-optreden-geert-maes-hazodi-in-zonhoven.pdf

 
 

Opmerking: In het kader van hoor en wederhoor hebben wij alle betrokken dit artikel voorgelegd als mede de Pers.( Edward.Ernst@dekinderombudsman.nl, postmaster@rva.nl,  advies@apkl.nl, info@apkl.nl, info@kidsrights.nl, cie.vj@tweedekamer.nl, l.helder@tweedekamer.nl, g.schouw@tweedekamer.nl,j.recourt@tweedekamer.nl)