Jonald Bouwhuis Hans WiegelBart Nieuwenhuizen
VVD-Hoofdofficier van Justitie Bart Nieuwenhuizen bekent bij Nieuwsuur: Wij dienen niet de wet, maar de wet dient ons. En schrijf 
nieuw recht: Alle verdachten hebben vanaf nu aan recht bij het eerste verhoor op een advocaat.

( van onze Elite-Gangster redactie i.s.m. onze VVD -Klasse -justitie redactie)

Amsterdam-Noir- Roof de arme economie kent geen grenzen van fatsoen en genade voor Jan met de Pet. 
De prijs van een ziekte, alleen ‘prinsen’ blijven in leven. Accountants ‘Misdaad-reus KPMG’ is gisteren voor de zoveelste keer in korte tijd in opspraak geraakt. Na talloze criminele Mega-schandalen bij frauduleuze ‘Raten in pak VVD- klanten’ waar ‘KPMG-Misdaadgroep’ tegen vette zwarte betaling een oogje bleek toe te knijpen, worden het Witwas-concern en één van zijn toppartners-gangster nu zelf verdacht van het plegen van een miljoenen belastingfraude. Hij liet huilend weten niet normaal te kunnen leven van een salaris van boven de miljoen euro per jaar.

Ivo Opstelten wil hogere straf bij meer Volks-misdrijven en de introductie van de arme Rode “Legenist-Ster”. En vrijstelling van Strafrecht voor al zijn Top-partij leden. Ook de Top VVD-(OM)-Pedo’s.
Maar tot heden moet de eerste criminele accountant nog gearresteerd worden en in de cel gesmeten . Klasse Justitie? Nee, hoor. Het is VVD Justitia en zoals de ‘VVD Hoofdofficier Mad-Dog Bart Nieuwenhuizen’ recentelijk in de pulp-media bralde: “De Wet is er om ons te dienen”.

Feodaal-Scheidsgerecht is VVD-Schijtonrecht, Top-Bankier-Gangster Sipko S. beloont voor zijn misdaden met 9 ton.
Het eerlijke gedeelte van Justitie deed met gevaar voor eigen carrière afgelopen maanden meerdere invallen bij de Misdaad- firma en de criminele partner thuis. Een strafrechtelijk onderzoek werd opgestart en gelijk de Doofpot in ,omdat KPMG-Misdaadgroep de selectief Blinde- Belastingdienst van ‘VVD Maffiose Eric Wiebes’ samen met een criminele projectontwikkelaar( ook nog geen dag in de cel gezeten) voor miljoenen euro’s zou hebben opgelicht bij de recente bouw van het eigen hoofdkantoor in Amstelveen, dat nu leeg staat.

Medisch Scheidsgerecht is VVD-Feodaal Schijtonrecht. Fraude gepleegd, een miljoen beloning mee, Houzee!
Het moedige onafhankelijke deel van de VVD- OM beschuldigt het samenwerkingsverband voor de bouw van het kantoor en zijn twee bestuurders, onder wie de onmiddellijk teruggetreden huilende KPMG-partner in crime Jaap van Everdingen, vanwege belastingfraude en valsheid in geschrifte. Ook geen dag cel van binnen gezien. Volgens het OM werden in 2010 kosten opgevoerd die niet bestonden en valse facturen ingediend, om zo de winst en daarmee de belastingafdracht omlaag te brengen. Het lijkt de ‘Ratten in pak Stichting KidsRigt’ van de ‘Huilende’ Voetbal-Maffia Makelaar Peter R. de Vries’ en ‘Rose Pedo Ed Nijpels’ en Marc Dullaert aka de “Fraude Faillissement-man.” wel. ‘KPMG-Godfather Jurgen van Breukelen’ maakte de verdenkingen aan het adres van het misdaad-concern gisteren zelf bekend. Naar eigen zeggen omdat hij vreesde dat anders die paar integere journalisten de pijnlijke fraudezaak op het spoor zouden komen. De Telegraaf onthulde afgelopen tijd een reeks van misstanden bij KPMG-misdaadgroep, met als dieptepunt een miljoenenschikking die het concern met justitie mocht treffen voor directe betrokkenheid bij een omkoopschandaal van bouwbedrijf Ballast Nedam in Saudi-Arabië. Het diepte punt zal hem vooral in het feit dat geen enkele ‘Rat in pak‘ ook maar een dag in de cel heeft door gracht.

Kruimel Bountyhunter
Daar waar een alleen staande Bijstandsmoeders als zij geschaakt worden door de bijv. de walgelijke Dog de Bounty Hunters  ergens n.b. uitgerekend bij die ‘Ratten in pak’,waar de wanhopige moeders om hun kinderen te eten kunnen te geven voor een paar tientjes een toilet staat te boenen direct met veel VVD-bombarie van types als de ‘VVD Gestapo-man Sjoerd Potters’ de cel in wordt gesmeten. TopmanGodfather Van Breukelen liet er geen misverstand over bestaan dat alle onthullingen in De Telegraaf hebben bijgedragen aan de beslissing om de Mega-belastingfraude zelf bekend te maken. Ondanks deze bekentenis blijft Ivo Opstelten vol houden dat de KPMG onschuldig is: “Het was niks, het is niks en het wordt niks’, zolang ik de Baas ben op Justitie.

VVD-Garantie van Liegende Ivo Opstelen en zijn ‘Wife Beater Fred Teeven’ om niet’ zoals ‘Jan met de Pet’ de gevangenis in te draaien
Criminele schlemielen
„Bij ‘Misdaadgroep- Ballast Nedam’ hebben we in de kwestie geschikt met het corrupte gedeelte van het liegende ‘VVD-OM’ van de hoog bejaarde Ivo Opstelten. Maar dat is geen garantie gebleken om de zaak uit de publiciteit te houden. Mede daarom hebben we besloten om nu zelf naar buiten te treden met het geschil met dec over de ontwikkeling van ons hoofdkantoor. De vrees bestond dat deze zaak ons anders zou verlammen in onze straffeloze Witwas en Graai- activiteiten”. ‘KPMG-Misdaadgroep’ heeft in het licht van alle Mega-criminele schandalen waarin de ‘Accountant-Witwas-reus’ inmiddels is betrokken, harde lessen moeten trekken, liegt Van Breukelen. „Schoenmaker blijf bij je leest, dat is een belangrijke les. We hebben onszelf overschat en daardoor zijn wij nu gepakt, wij moeten gewoon nog sluwer worden. En we hebben de risico’s van het frauderen bij het ontwikkelen van een kantoor onderschat. We zijn geen projectontwikkelaars, maar dieven met de wet in de hand met wat politiek ruggen steun van onze partij de VVD.” Het grootste schandaal van dit verhaal is natuurlijk dat er in de tientallen jaren dat de ‘VVD-Misdaadgroep’ Justitie in de greep heeft nog nooit een van die ‘Ratten in pak’ ook maar een dag in de cel heft gezeten en de Kruimel-Crimineeltjes  uit het ‘Klootjesvolk’ voor een scheet de bak in worden gesmeten.