R van Rebel
Welke Duistere Rol speelt de Stichting KidsRight in/met de ‘Misdaadgroep Peter R de Vries’ bij ‘Peter R. over de grens’ AVROTROS programma van de ‘Top VVD-er Rose Pedo Ed Nijpels’?

Welke integere Stichting en advocatenkantoor verbindt zijn naam aan een rechtens vastgestelde  ‘Maffiajournalist Peter R’ de Vries’.

Welke integere Stichting en advocatenkantoor verbindt zijn naam aan een ‘Onderwereldfiguur Peter R. de Vries’, die ( terecht) afgeperst en bedreigt is en wordt door Willem Holleeder en ing. Steve Brown en wie zal het zeggen nog meer mensen.

Welke integere Stichting en advocatenkantoor verbindt zijn naam aan een ‘Onderwereldfiguur- Peter R. de Vries’ waarvan de recherche stelt dat hij voor de Heineken-Ontvoerders Witwast o.a. met het ‘Heineken –Ontvoering Bloed-Boek’. Misdaadjournalist Gerlof Leistra stelt dat Peter R. de Vries de oorzaak is van de moord op Thomas Bijl.
Het is Stichting KidsRight van de louche Voorzitter Marc Dullaert aka de “Fraude Faillissement-man.”

Tormenta:”Huilende Peter vol in beeld. Het gaat dus nog steeds over hem.Het valt mee dat hij niet in zijn eigen Patser lease auto, meestal ook vol in beeld, over de onverharde wegen in Oeganda rijdt.”

( van onze Wie neukt wie privé redactie)

Amsterdam-Noir- Peter R. de Vries ‘beschermd’ de rechten van het Derde Wereldkind  zijn inkomsten en die van ‘Stichting’ KidsRight.
Het is om te Huilie,huilie.
Stichting KidsRight rijdt uit met Peter R. de Vries zijn Motor Bikersclube” Les Prostituta’s.” Kassa!
En daar was de ‘Kinderredder Peter R.rechtens vastgestelde ‘Maffiajournalist Peter R. de Vries’ gisteravond weer bij zijn Schandknaap de ‘VARA Miljonair Mathijs  van Nieuwkerk’ (Matthijs is zeer hardleers en heeft zeer pittig vragen te beantwoorden aan onze Street Soldiers redactie) om zijn laatste vindt mij sympathiek troefkaart in de zetten: Huilie, huilie voor de arme kindjes. Peter R. perste er zowaar wat tranen uit. Om kromme tenen van te krijgen. Ook de ‘Schandknaap Matthijs van Nieuwkerk’ zat driftig mee te Huilie, Huilie ( misschien dacht hij aan het genadeloze Volks redactie-pak slaag dat komend is). Maar waar was zijn compagnon ‘gabber in crime’ in dit ranzige project Marc Dullaert. Zat hij elders te Huilie,huilie?

Is de Stichting KidsRight vol met dubieuze ‘Ratten in pak’ de ‘Peter R. Witwascentrale’ ten koste van de Derde Wereld Kinderen.
Peter R. de Vries de Man met de Grote M, die nu ook ten einde raad Huilie, Huilie doet voor de arme kindjes in Afrika. Kan het nog ranziger en goedkoper?
Peter R. wordt daar bij Witgewassen door jonge Stichting KidsRights ( 2003) met als feestelijk Voorzitter en oprichter de beroeps ‘Graaier Marc Dullaert’.
Dullaert werkte tot 1997 bij Foster Parents Plan als marketingmanager, dat in opspraak was gekomen wegen overhead manager kosten die meer dan leken op Fraude voor de Directeuren en Bestuurders. Tot 2003 was hij algemeen directeur en aandeelhouder bij Ivo Niehe Producties. Van 2003 tot 2009 was hij werkzaam bij de Europese D&D mediagroep als ‘Graai- CEO’. Dit bedrijf heeft in 2008 surseance van betaling aangevraagd. Het is dus een gewetenloze man, die naadloos past bij de ‘Maffiajournalist en politie informant Peter R. de Vries’. M.a.w. er hangt al tijden een walm van corruptie rond Marc Dullaert ( zie Noot).

En waarom deze ‘Rat in pak crimineel’ nooit is gearresteerd laat zich raden. Dan zitten er nog een paar super Gladde Alen als bijv. Mr. Scipio van der Stoel van “Zupole vanderstoel” bij de Kids. Met een vage sub-bedrijsfnaam : “Legal Search and Carrer Consult “ met feestelijke, duistere vestigingen in buitenland ( voor de arme Kids?). Hij is de secretaris in het ‘Kids-bestuur’. Zijn ‘advocaten’ kantoor is van dien aard dat ieder normaal mens vandaag de dag op zijn klompen aanvoelt dat ‘KIDS-geld’ ‘legaal’ foetsie maken een koud kunstje is voor dat kantoor. Een klassiek Tuig in Zwarte-Toga-kantoor’ waar een normaal, eerlijk mens, laat staan een ‘Kid’ niet naar binnen durft. Kan het nog Gekker en Crimineler? Ja dus: In het Kids-Bestuur zit ook nog een zekere ‘Heer Ronald van der Hoek’, die in managementscope pocht o.a. de CEO te zijn van “The Management Factory Holding”, die een websitetje heeft dat nog ‘even’ onder constructie is. Geen geld  ‘CEO’ Ronald?

Kennelijk wacht Heer van der Hoek op de ‘Kids-centjes’, die moeten gaan binnen komen van de ‘Peter R de Vries-Huilie, Huilie Kid-Show‘ om zijn ‘twee knaken website’ eindelijk fatsoenlijk te kunnen opereren ( kosten 500,-euro).  Het is gewoon hilarisch om die website te zien van de CEO (kuch) Ronald, ware het niet zo triest die oplichters bende. Hoe het ook zij gezien de feiten en omstandigheden zou de FIOD een grondig onderzoek moeten gaan doen naar de Duistere gang van zaken bij St. KidsRight in samenhang met hun kennelijk ‘Graai Bestuur-leden’ en de kennelijke Witwascentrales  o.a. van Peter R. de Vries. Kan het nog erger? Ja.: Op 15 april 2014 hebben Stichting KidsRights en advocatenkantoor NautaDutilh een samenwerkings-overeenkomst getekend. De komende  drie jaar ondersteunt NautaDutilh KidsRights met financiële support, pro-bono juridische dienstverlening en met inzet van vrijwilligers.Vrijwilligers? Wie dan?
Renetta van der Meer Peter de Vries en Ron Ostrowski
De vaste medewerkers   vrijwilligers van de Vries de Junkie -Judassen Ron Ostrowski , Patrick van der Eem, ‘Huurmoordnaar Rob Zigerius’, ‘Kroongetuige Prostituee Renetta van der Meer’, en Hans Bakker& Joris Demmink ( als Bus-chaufeur en Tour-Gids voor Kids?  )

Pro -bono juridische dienst verlening? Waarvoor dan? Voor de Kids hun zwarte geld? De kosten van de ‘werkorganisatie Kids’ in 2012 waren ‘slechts’ 884,000,- euro, die zichtbaar zijn voor een leek in de ‘NautaDutilh’ Jaarafrekening van de Stichting. Die 884,000,- euro gaan niet naar de Kids in de Derde Wereld, maar blijven in de zakken van de ‘Ratten in pak’. Vrijwilligers werk?  Dat laat sluwe Marc Dullaert alleen de domkoppen uit het gewone ‘Klootjesvolk’ doen. De FIOD met zijn deskundigheid zal op zeker verborgen ‘kosten’ vinden die weggelekt ( ander woord voor legaal jatten) zijn naar bevriende ‘Showbizz-Vuilnis-producties’ van o.a. Peter R’ de Vries en zijn misdaadgroep. Ook de Wilde Ganzen hebben 200.000,- euro in de kennelijke ‘Witwascentrale- KidsRight’ gestort. Welke corrupte schobbejak bij de kaal geplukte Ganzen is daar verantwoordelijk voor? Ook een puntje van aandacht voor de FIOD en/of de Nationale recherche.

De Corrupte Marc Dullaert, voorzitter en oprichter van Stichting KidsRights: ‘KidsRights is zeer trots dat NautaDutilh juridisch partner is geworden en dat de organisatie zich op deze mooie wijze aan ons verbindt. We verheugen ons op een succesvolle samenwerking.’ In wat dan? Witwassen, belasting ontwijking, sluwe constructies om de inkomsten van giften en donaties af te romen? De ‘Pulp-Kids-Show’ in den lande der ‘Hersendoden SBS-kijkers’ wordt geproduceerd door “Top Productions”, die in zijn zogenaamde portfolio markant de oorzaak zijnde de Roof en plunder bedrijven van de Kinder armoede en sterfte in zijn portfolio heeft. Alleen mogelijk in het Pedofielen Koninkrijk “Banana-Fraude Nederland”: “‘Kruidvat Held en Rebel Peter R de Vries’ ter land en ter zee gesubsidieerd in de Kind-Prostitutie.”

Dennis BrussaardSnakes in Suits: When Psychopaths ass Peter R de Vries Go to Work in Afrika en Nepals.
Kuifje Peter R. de Vries en Bobby Dennis Brussaard  is terug in Afrika, hij zal ze wel even leren met Stichting KidsRight van de ‘Dutch Rats in Suits’. Nu is het onderwerp Kinderprostitutie in de Derde Wereld reeds duizenden malen aan de kaak gesteld maar dat mag de ranzige ‘Loverboy-Kijkcijfer’ pret niet drukken ( google u maar op het onderwerp kinder uitbuiting, etc.)

Geenstijl: Landsbelang = ‘Elite-Pedobelang’ = Peter R belang.
Het ranzige programma wordt n.b. uitgezonden en betaalt door de AVROTROS met als Voorzitter Ed Nijpels , die reeds in de jaren ’70, ‘80 van de vorige eeuw mening maal ter sprake kwam als een mogelijke zeden delinquent in het hoog geplaatste VVD pedofielen circuit. De Top-VVD-er Ed Nijpels heeft die openbaarmakingen nimmer betwist en volgens het recht mag al hetgeen niet betwist voor waar worden aangenomen.

Gaat Peter R de Vries op zoek naar het Nederlandse ‘Joris Demmink en Ed Nijpels Pedo-Netwerk’ in het buitenland.
Nou, wij denken van niet, want daar behoort dit Maffioso gezelschap De Vries zelf toe. Gaan zij onderzoek doen naar hun AVROTROS- Voorzitter Ed Nijpels zijn kennelijke ‘Rose Pedo’-verleden of heden? Nee, uiteraard niet, want zij werken nu als sekstoerist immers voor deze ‘VVD-charlatan’.

Peter R. gaat tegelijkertijd kleine Afrikaanse jongetjes importeren voor Demmink & Co onder de dekmantel van ‘Voetbaltalentjes’. ( wordt niet uitgezonden is privé).


Wij gaan dan ook de komende weken een ongekende goedkope sentimentele Bagger over ons heen krijgen dat Peter met tranen in zijn ogen een klein ‘negertje’ over de bol aait en een snoepje geeft. Het onderwerp Kinder-prostitutie, uitbuiting en mishandeling en kinder-handel staat terecht al jaren 10 duizenden keren om Youtube. Maar nu komt ‘Bagger Peter R. de Vries’ van ‘Rose Pedo Ed Nijpels’ en Joris Demmink uit Hollanda hun redden. Dat laatste is UNICEF  en honderden integere N.O.G en Stichtingen nog niet gelukt, maar nu komt alles goed, want de ‘Dutch V.O.C.- misdaad- bestrijder Peter R.’ met zijn ‘VVD-Admiraal Rosse Pedo Ed Nijpels’ is weer geland op de Afrikaanse kust. Kuifje in Afrika met Bobbie zouden trots op deze zelf verklaarde ‘Held en Rebbel Peter R.’ zijn geweest. Of Peter R’ ook het onderwerp Bastaard kinderen gaat behandelen lijkt ons van niet. Hij heeft immers zelf een Bastaardkind rond lopen in Nederland.

Omroepland doet het zwaar in de corrupte broek voor ‘Bagger- Peter R de Vries’. Waarom?
Een kritisch woord over  het feit dat Peter R. zelf een Bastaardkind er op nahoudt zullen wij nooit horen. En het feit dat hij al sinds de jaren tachtig zijn eigen misdaadgroep er op nahoudt ook niet. En nu zijn Maffia-tentakels heeft uit gestrekt in gesubsidieerde Omroepland en de louche, gewetenloze Ratten in pak ‘Bedel Industrie’.
Ook geen woord over het feit dat Peter R. de Vries zich als sinds de jaren ’90 heeft opgeworpen als de grote strijder om de onschuld van Joris Demmink en zijn in hoofdzaak ‘VVD -OM-Pedofielen- kliek’ aan te tonen.
M.a.w. Peter R de Vries heeft totaal geen oprechte intentie om belangen van arme kinderen in bijv. Nederland te beschermen tegen de vergrijpen van Hoog geplaatste pedofielen, laat staan die in Afrika of waar dan ook. Huilie, Huilie.

Kinderporno op computer officier Joost Tonino, Justitie en Peter R. bedekt zaak met ‘mantel der liefde’. (bron:Nederlands Juridich Blad)
Maar er is hoop: De officier van justitie Joost Tonino een oude Dutch justitie pedo bekende van Peter R. de Vries (komt niet in komende Tv-serie, want dan moet Joost en bepaalde Justitie echt huilen) heeft aangekondigd een diepgaand onderzoek te gaan doen naar de handel en wandel van Peter R. de Vries in Afrika  in het subsidie land van de AVROTROS van ‘Toean blanda Rose Pedo Ed Nijpels’ en de walgelijke ‘bedel-Industrie’ van types als louche Marc Dullaert, al was het maar om weer een faillissementje te voorkomen.

Kritische nieuwsrubrieken beroep zich op hun zwijgrecht.
Waar blijven nu Reporter, Zembla, Nieuwsuur ,Tegenlicht, EenVandaag, AVROTROS+ Ed Nijpels, De Wereld Draait Door, Pauw en Witteman, NOS-Journaal nu gesbusidieerde Omroepland steeds verder afglijd in het Riool van Peter R. de Vries? Hechten zij totaal niet meer aan hun aanzien inzake journalistieke integriteit?  Is het pure doods angst?  Of is het gewoon corruptie? Wat het ook is, wij van de redactie hebben ook allemaal moeten huilen van woede dat zo een goedkope bagger vandaag de dag onthaalt wordt als zijnde altruïsten bewogenheid van Peter R. de Vries met de armste en weerloze kinderen in de wereld.
Het is om te Huilie, huilie.

Opmerking: Wij hebben dit artikel aan alle hiervoor genoemde betrokken St. KidsRight, Reporter, Zembla, Nieuwsuur ,Tegenlicht ,Een vandaag, AVROTROS , DWDD, etc. gestuurd in het kader van hoor en wederhoor. (scipio@zumpollevanderstoel.nl, eefje@zumpollevanderstoel.nl, kitty@zumpollevanderstoel.nl, info@vpro.nl, human@omroep.nl, tegenlicht@vpro.nl, zembla@vara.nl, redactie@eenvandaag.nl, nieuwsuur@nieuwsuur.nl, info@nautadutilh.com )

NOOT:FAILLISSEMENT DREIGT VOOR D&D MEDIA van Marc Dullaert.
Televisieproducent D&D, bekend van programma’s als Aperitivo en de muziek-specials van de Tros, heeft vorige week surseance van betaling aangevraagd. Bewindvoerder Sjoerd Postma, van De Vos en Partners, hoopt een faillissement te voorkomen. ‘Maar als je puur naar de statistieken kijkt van de bedrijven die surseance hebben aangevraagd, moet je concluderen dat de kans niet groot is dat het lukt.’D&D is opgericht in 2002, en heeft inmiddels vestigingen in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. Het televisie- en filmproductiebedrijf groeide de afgelopen jaren sterk, onder andere dankzij de overnames van Noordkaap TV (onder andere bekend van Undercover in Nederland) en Palazzina (onder andere bekend van Max & .Grootaandeelhouders, tevens oprichters van D&D, zijn Marc Dullaert en Paul Dumas. Enkele weken geleden nog kochten zij de 30% van de aandelen terug die sinds juni 2007 in handen waren van Palamon Capital Partners. In de markt wordt gespeculeerd dat Dullaert en Dumas de zaken ten tijde van de verkoop mooier hadden voorgespiegeld dan ze zijn, en ze door Palamon onder druk zijn gezet de aandelen terug te kopen.

Bewindvoerder Postma heeft nog geen goed zicht op de totale schulden van D&D, maar zegt dat die ‘minstens vier ton’ bedragen. Nu het productiehuis in surseance is zullen een hoop crediteuren hun rekeningen niet betaald krijgen. Het personeel heeft in elk geval juli nog wel haar salaris gekregen. Mocht het inderdaad D&D tot een faillissement komen, dan is het volgens bewindvoerder Postma niet uitgesloten dat er een doorstart komt.

D&D kwam enkele jaren geleden nog in het nieuws toen ze een joint-venture met de Tros wilde starten. De deal wekte verbazing, omdat de samenwerking vooral in het voordeel van D&D leek. Marc Dullaert erkende dat ook. Onder andere na interventie van het Commissariaat van de Media ging die deal uiteindelijk niet door.

Marc Dullaert en Paul Dumas waren vanmorgen niet bereikbaar voor commentaar. (Bron:Quote.)