John de Mol
Sanoma Nieuws verdwijnt waar de ‘Maffiagroep John de Mol’ verschijnt.

( van onze Corrupte News of the World redactie)

Amsterdam-Noire- ‘Maffiaboss John de Mol’ zoekt ruzie met Sanoma en Steve Brown om SBS en Amsterdam-Noir en zet de corrupte ‘Geit Mr. Jerry Hoff’ in.

( Maffiaboss John de Mol’ in totale paniek en vreest faillissement met zijn ‘Talpa- Pulp-Vuilnis-Fabriek’ wanneer Sanoma zich niet langer meer door hem laat misbruiken)

Uit een vroege versie van het jaarverslag van Sanoma Images, waar tijdschrift Quote uit citeert, blijkt dat de deze televisietak het verlies over 2013 heeft zien groeien naar 178 miljoen euro. Dat is 2 miljoen meer dan het jaar ervoor. Ook de omzet daalde: van 285 naar 267 miljoen euro. Sanoma Images (SBS6, Net5 en Veronica) is voor tweederde in handen van uitgeverij Sanoma. De rest is van productiebedrijf ‘Misdaadgroep- Talpa’ van ‘Maffiaboss John de Mol’. Ondanks het grotere verlies en de lagere omzet zou Sanoma Images uitkijken naar mogelijke overnames. Ook zou ‘diversificatie’ op het programma staan, maar tegenover Quote wilde een woordvoerder niet reageren op lopende processen en de Maffia  Wurg-greep van John de Mol waar zij maar niet uitkomen.

Noot: Nieuws verdwijnt waar De Mol-groep verschijnt.
Van: Schaap, Jacqueline (jacqueline.schaap@kmvs.nl)Verzonden: woensdag 24 mei 2006 9:35:05 Aan: jestelesto@hotmail.com
Geachte heer Brown, Namens onze cliënten Talpa TV B.V., Talpa Media Holding N.V. en de heer John de Mol bericht ik u als volgt. U heeft gisteren 23 mei jl. op grote schaal een artikel verspreid over John de Mol dat oorspronkelijk heeft gestaan op http://www.belg.be . Het artikel is niet voor niets door de eigenaar van die website verwijderd, het artikel is evident onrechtmatig jegens John de Mol en de Talpa ondernemingen. Zoals de Belgische advocaat van John de Mol aan de eigenaar van de website http://www.belg.be heeft laten weten staan de verwijzingen in het artikel gelijk met laster en eerroof in zijn ergste vorm. Het verder verspreiden van het artikel door u is een zelfstandige onrechtmatige daad. Bovendien is ook de door u toegevoegde mededeling dat John de Mol nieuws kan fabriceren en nieuws kan laten verdwijnen onjuist en onrechtmatig. De bewering ontbeert ieder bewijs en is volkomen uit de lucht gegrepen. Cliënten lijden schade als gevolg van uw onrechtmatig handelen en zij stellen u hierbij aansprakelijk voor die schade. Namens cliënten verzoek ik u het verder verspreiden van het bewuste artikel en van de uitlatingen over het maken en verdwijnen van nieuws met onmiddellijke ingang te staken en gestaakt te houden.

Hoogachtend,

J.A. Schaap

———————————————-

Het betreffende verhaal was mij reeds in grote lijnen bekend sinds de jaren eind zeventig. Dit gerucht ging zoals wij dat noemde rond in de ‘circle of trust’ van de zg. Amsterdamse onderwereld. Het was dus niet nieuw voor mij en vele andere. In die tijd was de Gooise media matras nauw verweven met de Amsterdamse onderwereld en het bind middel was het witte genots middel uit Zuid- Amerika. Het was het ‘Wilde Witte Westen’ periode van de opkomst van de vrije jongens die allemaal of in het onroerend goed zaten of in de productie bedrijfjes of in de drugs of in alle drie, die als paddenstoelen uit de grond sprongen of de volgende dag weer failliet waren bijv. als er een drugstransportje was mislukt of als deze of gene te heftig en te lang met zijn neus in de poeder had gezeten. Wekelijks zo niet dagelijks werden er wilde snuif en sex party’s in het Gooi gehouden.

Iedereen scheurde rond in hun al dan niet geleasde zwarte BMW of mercedessen met hele of halve topcallgirls strak in het stoeipak. En iedereen liep met drugs in de rondte te sjouwen, hetzij voor eigen gebruik, hetzij voor de handel. Het kon niet op! De politie wist nog van niets en reed trots rond op hun dienstfiets met een hele grote politiebel, zodat iedereen hen ver van te voren kon horen aankomen. Een van de grootste Gooise ‘party’ leverancier in die tijd was V., die nog een relatie heeft gehad met Mathilde Willink, die later dan ook als een v.d. weinige is gearresteerd voor het ‘Gooise’ witte poeder gebeuren en verdachte was van de moord op Mathilda. (zie oude kranten berichten terzake) Je kon geen zgn. productie bedrijfje binnen lopen of de spiegel met coke lag al klaar op het bureau, netzo als de zg. stoeipoezen- secretaresse, die meestal niet eens hun eigen naam konden spellen, maar op hun terrein echte kanjers waren en in sommige gevallen bliksem carrières konden maken in het mediagebeuren. De ene dag ‘Coke-hoer’, de ander dag gevierd Tv-presentatrices. Het geld groeide bij wijzen van spreken in die tijd aan de hash bomen. Ook de Bruinsma-clan met ‘acteur’ Geurt Roos in de hoofdrol was van de partij en die bracht zeg maar als eerste een beetje een lijn in bij het hele gebeuren wat o.a. leidde tot zeg maar een soort van algehele ‘ party-tax’ voor de Horeca hot-spots in het Gooi die men ‘ verplicht’ was te voldoen of anders………. het mocht aanvankelijk de Witte- Gooise pret niet drukken. Dit is natuurlijk een periode die vele oud gediende uit de media die nu op directie of bestuursposten zitten graag uit de media houden. John de Mol reageert als een schaap binnen 24 uur. Ik heb John de Mol in tegenstelling tot wat gangbaar is bij Talpa ./ John de Mol’s productie in de gelegenheid gesteld tot wederhoor.

Zie ook:
Imperium John de Mol gebouwd op drugsgeld!

Reacties op drugsimperium John de Mol.