( van onze VVD Pedo- Klasse-Justitie redactie)

Amsterdam-Noire: Opstelten bralt: Zaak-Demmink “is niks, wordt niks”. Peter  de la Tourette…?? Waarom verbindt Ivo Opsteleten (en Peter R de Vies) zijn lot aan Joris Demmink? Welk Duister belang is zo groot?
Opstelten: “Ik ben overtuigd van de onschuld van mijn oud Studenten Corps Minerva mede lid Demmink. Het was niks, is niks en wordt niks”. Dat bralde de VVD- Minister Opstelten van Veiligheid voor Rijke en Hoge VVD Pedo’s en Klasse Justitie in een reactie op de getuigenis van een oud-politieman Broersma in de Doofpot-zaak rond de oud- VVD-topman van justitie. Die nu  n.b. na een uitspraak van het Hof in een art. 12 Sv. procedure voor het OM formeel verdachte is van kinder- verkrachting Joris Demmink. Dit laatste feit is trouwens voor de’ VVD-Misdaadgroep’ geen reden hem te royeren van de partij. Wellicht vreest de VVD dan een leegloop?  Daarnaast is Joris Demmink nog steeds lid van de Internationale mensenrechten Helskini –commissie namens Nederland. Hoe is dat mogelijk als formeel verdachte van kinder-verkrachting?  Temeer de ‘VVD Griezel Fred Teeven’ al mensen uit het’ Klootjesvolk’ zonder dat zij uberhaupt verdachte zijn wettelijk wil weigeren voor een baantje als bijv. Vuilnisman.

Bij LSVMinerva staat de aanranding-Doofpot al klaar. Jong geleerd oud gedaan. Toeval of Complot.


Bij Minerva is een intern onderzoek gestart naar een mogelijke aanranding van een 18-jarige scholiere (afkomstig uit de lager klasse) door twee leden, waaronder een bestuurslid. De ‘Doofpot-Vereniging’ heeft interne maatregelen getroffen, waarna voor zover bekend geen aanranding delicten meer zijn gemeld. De aanranding verdween door de uitmuntende contacten met bepaalde VVD Minister van Justitie als Ivo Opstelten, Frits Korthals Altes (maakte zich sterk dat leraren sex mochten hebben met 12 jarige leerlingen) en Benk Korthals en hooggeplaatste corrupte Justitie ambtenaren als Harm Brouwer en Herman Bolhaar regelrecht de ‘Elite-Pedo-Doofpot’ in.Broersma had aan het begin van zijn verhoor aangegeven dat hij wegens zijn ambtsgeheim weinig tot niets wilde zeggen, in elk geval niet over personen naar wie hij in het verleden onderzoek heeft gedaan.
De Utrechtse rechter-commissaris Natasja Gehlen bepaalde echter dat hij zich niet kon beroepen op zijn verschoningsrecht. Broersma vreesde ernstige repercussies van de zijde van de ‘VVD–Homo-Maffia’ kliek van Ivo Opstelten, maar bovenal door de Bagger–stront ton te gaan van de Maffiajournalist en Politie-informant Peter R. de Vries en bijv. de ‘Valse VVD Nicht Albert Verlinde’. Oud-politieman Broersma verklaarde  gisteren ochtend in de civiele zaak rond Demmink dat zijn toenmalige chef ervoor heeft gezorgd dat een onderzoek naar georganiseerd kindermisbruik door een paar hooggeplaatste OM-Podo’s voortijdig werd afgeblazen zodat ‘Bagger- Peter R de Vries’ het onderzoek kon stuk maken. Overigens is ‘Bagger Peter R de Vries’ na al die jaren nog steeds bezig dat onderzoek stuk te maken, zo bleek verleden week o.a. uit zijn Pr-Joris- Demmink optreden met de ‘Pedo-Chauffeur blinde Hans Bakker’ bij zijn ‘VARA Outlet Pauw en Witteman’.


De getuigenis van Broersma komt overeen met eerdere getuigenissen. Hij schetst exact hetzelfde verhaal als ex-agent Leen de Koter die vorige maand werd gehoord. Ook  De Koter wees deze VVD-justitiebazen aan en verklaarde eveneens dat ze verdacht werden van arbeiders-kindermisbruik.

De verklaring van Broersma gaat lijnrecht in tegen wat minister Opstelten bij herhaling heeft gemeld aan de Tweede Kamer. Opstelten stelt dat Demmink ‘op geen enkele wijze is voortgekomen’ in dat zogenoemde Rolodex-onderzoek naar het misbruik van veelal weglopen minderjarigen arbeiders-kinderen.

Herman Bolhaar: besluit mijn Peter R. de Vries jammer. (Bron NOS)
Opstelten heeft wel aan zijn corrupte college van procureurs-generaal met als voorzitter de aarts ‘VVD boef Herman Bolhaar’ ( en by the way de grootste fan van Peter R’ de Vries) “Leugen een duiding” gevraagd over de getuigenis van Broersma. Hoewel Opstelten “geen reden om te twijfelen heeft aan zijn oud studenten Corps Minervalid en zeer gewaardeerd partij -pedo-genoot  zijn onschuld, ook niet op grond van de getuigenis van vanochtend”, is het “altijd goed om een duiding te hebben om de zaak in de VVD-Justitie- Doofpot te kunnen plaatsen, want wij hebben nog al wat Doofpotten staan. Denkt u alleen maar aan mijn ‘Wife Beater Fred Teeven’ met zijn Witwas- praktijken”. De VVD-minister Opstelten benadrukte dat hij net als zijn eveneens de corrupte VVD-voorgangers ex Ministers van Justitie Frits Korthals Altes, en Benk Korthals altijd dezelfde conclusies over Demmink hebben getrokken “op basis van zelf gefabriceerde feiten”.

Naïviteit van de SBS-Kijker en collaboratie van Peter R de Vries ( bron Volkskrant)

Peter R de Vries was niet bereikbaar voor gratis commentaar. Zijn Pers- woordvoeder, Gangstersletje liet ons weten dat hij alleen Joris Demmink Pr. commentaar en Onderwereld Pr. verkoopt voor minimaal 1000,- euro. En dan alleen nog bij een ‘Outlet- Bagger –bral’ programma’s dat altijd Ja-knikt tegen hem. Wij hebben vernomen uit onze betrouwbare corrupte bron binnen de Motorbike club “Les Prostitutas ” dat ‘Heer Peter’ zich momenteel in een zijspan laat rond rijden in Omroepland door zijn pas aangenomen ‘Pedo-Chauffeur Blinde Hans Bakker’.Vandaag was de laatste dag van de voorlopige getuigenverhoren in de civiele procedure. Het getuigenverhoor is een initiatief van de stichting De Roestige Spijker.

Peter R. de Vries zijn ‘Pedo-OM-Chauffeur Henk Bakker’ ‘rijdt’ overal naar toe om onschuld Joris Demmink te toeteren.
Hans Bakker Peter R. de Vries
Hoe de Top van de VVD en PvdA de pedo’s vertroetelde verklaart het “Geheim van Joris Demmink” in Den Haag.

Ex OM-topambtenaar de prominent VVD-er Joris Demmink en oud studenten Corps mede lid van Ivo Opstelten zou eind jaren 90 geobserveerd worden door de eerlijke politie in een onderzoek naar georganiseerd kindermisbruik door hooggeplaatste VVD -OM figuren als de huidige AVROTROS ‘Voorzitter Rose Pedo Ed Nijpels’ en wat verdwaalde Top-PvdA-er als Aad Kosto en de voormalige NOS-Voorzitter Eric Jurgens. Dat gold ook voor de hoofdofficieren Jan Wolter Wabeke thans pedo-raadsheer bij de gerechtelijke macht en Henk Wooldrik.

En lees voor de namen van nog meer hoge elite pedo- daders het artikel uit de Groene Amsterdammer uit 2006. Het artikel dat de Tweede Kamer nooit durft te lezen en verboden stof is voor iedere politieman in Nederland.  Uit fladderen van het verhoor weer geven door Sasikia Belleman bleek bovendien weer eens dat de voormalige pedo Chauffeur Hans Bakker keihard heeft gelogen bij de Peter R. zijn ‘VARA- Outlet’ met als Presentatoren de gesubsidieerde Staats Miljonairs Pauw en Witteman:

Saskia Belleman 
Postma weet zeker dat Hans Bakker hem dit verhaal heeft verteld. “Geen twijfel mogelijk.” ‪#Demmink
Saskia Belleman
Hij was stomverbaasd toen ‪#Demmink in november 2002 alsnog werd benoemd tot secretaris-generaal.
Saskia Belleman 
Postma hield “goed gevoel” over aan gesprek met BVD, “kreeg stellig indruk dat ik serieus werd genomen en belangwekkende info gaf.” ‪#Demmink
Saskia Belleman ‏
”Het is mij bekend”, zegt Postma op vraag of hij weet dat Bakker verhaal nu ontkent. “Heb er geen verklaring voor.” ‪#Demmink
Saskia Belleman Tegen Peter R. De Vries zei diezelfde Bakker dat er geen sprake was van seks tussen ‪#Demmink en jongens op de achterbank.
Saskia Belleman ‏
Jazeker! henryvanmaanen: ‪@SaskiaBelleman maar verklaring bij Peter R. De Vries is wel tegenstrijdig toch?”
Saskia Belleman ‏
Postma kende Bakker al langer. Bakker werkte aanvankelijk als coördinator bij taxibedrijf dat Justitie wel eens inschakelde. ‪#Demmink
Saskia Belleman
Bakker is niet onder ede gehoord. “‪@henryvanmaanen: ‪@SaskiaBelleman Dat betekent dus dat of Bakker of Postma onder ede liegt… ‪#Demmink”
Saskia Belleman
Postma vertelde het aan de BVD. Hij vond dat ‪#Demmink zich chantabel opstelde.
Saskia Belleman
Postma nam het voor kennisgeving aan, omdat Bakker geen klacht indiende, en niets zei over minderjarigheid jongen. ‪#Demmink
Saskia Belleman
Dat gebeurde in Brussel waar ‪#Demmink de jongen in “een obscure wijk had opgepikt.”
Saskia Belleman
Bakker vertelde dat ‪#Demmink op achterbank “behoorlijk gênante handelingen pleegde met jongen.”
Saskia Belleman 
Hans Bakker was poulechauffeur. Postma weet niet meer zeker of hij de vaste chauffeur ‪#Demmink was.
Saskia Belleman
Er was nog andere kwestie, zegt Postma, “die Hans Bakker mij uit losse pols toevertrouwde.” ‪#Demmink
Saskia Belleman
‪#Demmink bagatelliseerde de kwestie, zei Postma.
Saskia Belleman 
De ‘gelegenheid’ in de Kazernestraat was een club, zeg Postma. Hij sprak “op subtiele wijze” met ‪#Demmink over de klacht.
Saskia Belleman
Dijkman voelde zich door ‪#Demmink behandeld “als minder dan een hond”, zegt Postma.
Saskia Belleman 
Dijkman was “nogal ontdaan”, moest tijdens nachtelijke rit erg lang wachten op ‪#Demmink bij ‘gelegenheid’ in Kazernestraat in Den Haag.
Saskia Belleman ‏
Postma vertelde BVD over “nogal heftige klacht” van chauffeur Harry Dijkman uit ’92 over ‪#Demmink
Saskia Belleman 
BVD was bezig met “standaard-onderzoek” ivm sollicitatie ‪#Demmink naar functie secretaris-generaal.
Saskia Belleman ‏
Postma werd in 2002 telefonisch benaderd door Binnenlandse Veiligheids Dienst BVD, voorloper AIVD. ‪#Demmink

Broersma kreeg als leider van een bijzonder, landelijk opererend observatieteam opdracht informatie te verzamelen over de vier Hoog geplaatste elite verdachten. Dat onderzoek werd na een paar dagen alweer afgeblazen, omdat de zaak ,,stuk moest worden gemaakt door Peter R de Vries”, aldus Broersma. Later hoorde hij waardoor het project was gestrand. ,,De dienstleiding vond het zogenaamd erg ingewikkeld dit onderzoek naar bazen te doen”, zei de getuige. Maar wij wisten allemaal dat het hier ging om de grootste Justitie-Doofpot ooit. Tot een daadwerkelijke observatie is het niet gekomen. De toenmalige corrupte chef van het Korps Landelijke Politiediensten (KLPD), J. de Wijs, heeft er in 1998 voor gezorgd dat het onderzoek stuk liep. Wijs: “het ging hier slechts om weglopen arbeiders kinderen, die ook nog eens van wanhoop aan de drugs en drank waren die werden verhandelt en verkracht door mijn Justitie Bazen, zo wat. Het heeft mij voor mijn politie carriere geen wind eieren gelegd”.

Volkskrant is de schaamte voorbij: “Voormalig procureur-generaal RenéFicq: ‘Demmink kwam niet voor in mijn ‘onderzoek’.”
In het zogeheten Rolodex-onderzoek kwam volgens de Oud-zedenrechercheur Leen de Koter verklaarde was gevallen en dat het onderzoek was ‘stukgemaakt’. Maar de voormalige procureur- generaal de inmiddels hoog bejaarde en corrupte VVD-smeerpoets René Ficq loog in de Volkskrant dat Demmink niet voorkwam in het onderzoek. Ficq bekleedde destijds de hoogste functie bij het Openbaar Ministerie (VVD-OM) en liegt dat hij zijn aantekeningen uit de Rolodex-tijd heeft bewaard. Minister Opstelten houdt eveneens tegen beter weten vol dat Demmink ‘op geen enkele wijze’ in het onderzoek is voorgekomen. 

Ivo Opstelten:” ik kan mijn leugens rustig blijven brallen , want onze ‘PvdA-Hoertjes’ met in deze Mega-Pedo-Doofpot -zaak als woordvoeder in de Tweede Kamer de Liegende Rechter de Jeroen Recourt uit het roversnest Aruba moeten ons blijven steunen op straffe dat zij anders in no time in het Wachtgeld zitten, ha,ha,ha. En dat laatste willen zij bij de Partij van de Arbeiders Verraders kost wat kost zo lang mogelijk uit rekken tot in ieder geval de komende verpletterde verkiezing nederlaag”. Het beste kunnen de mensen die het niet eens zijn met Opstelten en zijn ‘Media-huurmoordenaar Peter R de Vries’ aangifte gaan doen tegen Geert Wilders  “De Boze Wolf”, aldus de ‘PvdA Playboy Diederik Samsom’ en zijn partijleider de ‘Showbizz arbeider Hans Spekman’.