Kruimel Bountyhunter
Stop de ‘moorden’ van de Rotterdamse Dog-Bounty Hunters op alleen staande bijstandmoeders.
Roep de PvdA Monsters Magriet de Jager en Marco Florijn een halt toe
PvdA verraad en beroofd zijn arbeiders met asociale Staatssecretaris Klijnsma tot op het bot,Oeps.

( van onze Dolgedraaide VVD en PvdA Bestuur-Gangster redactie)

Amsterdam-Noire- Diederik Samsom:”Onze Jetta Klijnsma en VVD-er Sjoerd Potters zijn asociaal en crimineel”.

Jetta Klijnsma

In aanloop naar onze jaarlijkse 1 mei-viering organiseert Doorbraak in Leiden op 25 april een protestmanifestatie tegen dwangarbeid. Wij eisen bestaanszekerheid, en voor elk werk minimaal het minimumloon, een contract, arbeidsrechten en goede arbeidsomstandigheden. Zeer redelijke eisen, die echter voor de meeste politici tegenwoordig veel te ver gaan. Daarom moeten we hen onder druk zetten en die eisen samen afdwingen. Kom ook en doe mee!

ManifestatieVrijdag 25 aprilVan 11:00 tot 12:00 uurWerkplein, StadsbouwhuisLangegracht 72LeidenFacebook-event

Waarom dwangarbeid? ‘VVD-Gestapo-man Sjoerd Potters’ en zijn ‘PvdA-hulptroepen’ eisen standrechtelijk werk-executies voor Bijstandsgerechtigden.

Sjoerd Potters

Het is of-of. Óf je werkt en dan krijg je minstens het minimumloon. Óf je hebt geen werk en dan heb je recht op een uitkering. Maar gemeenten dwingen ons nu om te werken op het niveau van een uitkering. Onder het regime van A-Sociale Zaken met z’n strafkortingen en onaangekondigde huisbezoeken van bijv.  n Natuurlijk kun je dat werk weigeren, maar dan heb je geen geld voor eten en een dak boven je hoofd. Een echte keuze heb je dus niet en daarom noemen we het dwangarbeid.

Elk uur werk dat gedaan wordt door een werkloze, kan niet meer gedaan worden via een betaalde baan. Zo laten gemeenten banen verdwijnen en creëren ze werkloosheid! Ze bezuinigen door mensen te ontslaan en hun werk daarna te laten doen door goedkope werklozen. Ook bedrijven krijgen werklozen toegeschoven, die ze na een paar maanden weer inruilen voor nieuwe. Bedrijven die al miljoenenwinsten maken, zoals supermarkten, uitzendbureaus en schoonmaakbedrijven, profiteren gretig.

PvdA en VVD Vrije Marktwerking is Top: 3.8 Biljoen Foetsie in de zakken van de Ultra-Rijken en 130 miljoen arbeiders vermoord.

Jordaan oproer
De dwangarbeid is ook bedoeld om mensen bang te maken die nog wel een normale baan hebben. Wees braaf en word niet ontslagen, want anders beland je in de dwangarbeid. Dat is de boodschap. En via de dreiging met dwangarbeid hopen gemeenten ook nieuwe werklozen te ontmoedigen om nog een uitkering aan te vragen.

Meer Verzet lezen: Doorbraak.eu