Frans Timmermans
‘PvdA-Draaikont Timmermans’: Wilders staat buiten onze roof en plunder ‘Jan met de Pet’ realiteit.

( van onze Internationale Elite-Gangster redactie)

 Amsterdam-Noire- VVD-Neo Europa fascist Hans van Baalen stemt het minst, maar incasseert het meest aan tekengeld.

Hans van Baalen

Een EU-missie naar de ‘Gangster-Staat Oekraïne’ om corrupte politieagenten en rechters op te leiden is een goed idee, zolang de zwarte  Oekraïense miljarden o.a. op de Amsterdamse Zuid-As van de criminele ‘VVD-Gangster -Witwascentrales’ van de Jeugd-fascist en tegenwoordig ‘VVD-EU-Gangster Hans van Baalen’ maar met rust worden gelaten. Bovendien zou dan een hoop van die Dutch pedofilie troep bij de rechters en de officieren van Justitie met hun blinde pedo-chauffeurs van het type Henk Bakker  dan ook nog eens een keer zonder gezicht verlies naar de ‘Complot –Maffia’ worden opgeruimd . Als ook nog de ‘Kinderprostitutie- Showman’ Peter R. van de ‘AVROTROS Voorzitter Rose -Pedo Ed Nijpels’  mee kan is het helemaal rond. En Frans Timmermans maar stiekem hopen dat ze allemaal worden afgeknalt, dat scheelt weer Wachtgeld en andere corrupte Doofpot-herrie.

Motorbikeclub” Les Prostitutas” niet welkom op het Leidseplein Amsterdam-Noire.
Bovendien irriteert het feit dat deze Maffia-journalist en politie-informant als een Top-Loverboy in zijn drie maten te kleine T-Shirst regelmatig de bink uithangt bij ‘Maffiaboss John de Mol’ zijn Zwarte Piet Humberto Tan in het hart van Amsterdam op het Leidseplein ons mateloos. Wij achten dat regelrechte minachting voor onze ‘Street- soldier redactie’ en onze Noire-redacteur ing. Steve Brown. Deze ‘Baggerman Peter R.’ moet weg blijven uit het hart van Amsterdam-Noire, want hij lokt daarmee Volks-geweld uit, waarbij het ‘Melkweg-schopje’ onder zijn corrupte Laffe derriere wel eens een feestje geweest kon zijn.

‘Minister-draaikont Frans Timmermans’ van Buitenlandse  Corrupte Zaken bralde maandag in Luxemburg voorafgaand aan overleg met zijn criminele Europese collega’s. „De niet bestaande en nooit bestaan hebbende rechtsstaat in Oekraïne kan zeker wat ondersteuning gebruiken en laat onze Dutch arbeiders kinderen die dagelijks honger lijden en onze miljoenen radeloze werkloze arbeiders er buiten.”

Dutch politie leren de Miljardair War en Drugslords spelen met Lego in de Afhgaanse Zandbak.
Spookmiljoenen van CIA naar kantoor Warlord Karzai’.  ‘Dutch Lego politie’ en de AIVD van Ronald Plasterk weten weer van niets
De echte drugsbazen staan boven elke wet en daarom mag de Drugs niet gelegaliseerd wordenTimmermans wees erop dat Nederland al veel ervaring heeft opgedaan met het trainen van agenten van de Ware en Drugslords in Afghanistan, die er over het algemeen  nog een Pedo-afwijking van  extreem  jonge jongens-slaven er op nahouden. „’Narco-Nederland’ is ook altijd zeer gewaardeerd in die  Drugs-landen waar we dat hebben gedaan”, aldus de PvdA Minister-Draaikont.

‘Narco-Nederland’ Witwas-brievenbus van Oekraïense Elite-Gangsters.
‘Narco-Nederland’ zal deelname aan een dergelijke EU-politiemissie naar Oekraïne dan ook „zeker serieus overwegen, want wij hebben toch geld zat als koploper qua criminele vermogensongelijkheid ”.

De IMF ‘Dief van Cyprus’ Lagarde in 285 miljoen ‘Fraude-zaak-Tapie’ voor de Rechter.

Christine Lagarde

Groot-Brittannië, Zweden en Polen hebben het voorstel gedaan van een Roof- EU-missie naar Oekraïne. Het doel ervan is het ondersteunen van het land bij de opbouw en het verder ontwikkelen van een onafhankelijke ‘Banana-Fraude- Nederland’ rechtsstaat, die dan precies doet wat de EU en de  criminele uitzuig de massa IMF van ‘Nutcase  Christine Lagarde’ director Int. Monetair fonds eist.

‘Narco-Nederland’ zet Justitie nu in als oorlogsmiddel in conflict Oekraïne.
Op de vraag of Rusland het sturen van een EU-missie kan zien als een verhoging van de spanningen, bralde Timmermans  kennelijk net als zijn Boss  de ‘ Gay Snake Mark Rutte’ ook zwaar aan de LSD zit  ontkennend. „Juist het tegendeel. Op moment dat de rechtsstaat versterkt wordt door Dutch corrupte al dan niet pedofielen  ‘Beul-Rechters’ en Officieren van justitie, dat het vertrouwen ontstaat in politie en justitie levert dat de-escalatie op en  ook nog eens inkomsten voor onze ‘politiescribent John van den Heuvel  zijn Loverboy-Show’.

Henk Timmermans: Poetin moet naar Zembla kijken.
Laat Poetin maar eens naar Zembla kijken hoe goed fout onze Officieren van Justitie  en politie  zijn.” Wegens de  zogenaamde Russische agressie tegen buurland Oekraïne heeft de EU roof en pluk sancties opgelegd aan wat vijandige Russische Maffia Bazen.  Nee, niet aan Derk Sauer de Katvanger van NRC  van de Russische Maffia, die mogen wij wel, aldus de ‘Draaikont Timmermans’. Zo is er een zwarte lijst van 33 Russen. Waarom geen 34 Russen? Was de LSD op?  Zij mogen de EU niet in en hun tegoeden in de EU zijn bevroren en worden mogelijk in een later stadium gestolen door de ‘VVD- Witwas- centrale’ op de Zuid-As. Deze sancties-diefstal met de wet in de hand kunnen volgens Timmermans nog worden uitgebreid, voordat er gedacht wordt aan nog scherpere, economische  roof en plunder sancties. Hij onderstreepte dat de EU wel goed voorbereid moet zijn, zodat snel kan worden gehandeld als de situatie niet verandert. Op de vraag aan Timmermans waarom er  niet snel gehandeld voor de  hongerende  Dutch arbeiderskinderen en de miljoenen werkloze arbeiders   in Nederland weigerde de ‘Draaikont Timmermans’ een antwoord te geven.