‘Bagger Peter R. De Vries’ en zijn ‘Pedo Chauffeur Hans Bakker‘: “Onno Hoes doet ook niets op de achterbank, hij houdt net als Joris Demmink alleen van lange ‘werk’ diners tot diep in de nacht. “ Toeval of Complot Maffia?

( van onze Wie neukt wie privé redactie)

Amsterdam-Noir- Andere tijden, zelfde tijden: Gaan met die Corrupte ‘Schandknapen-Banaan’ in het Maastricht van VVD “Keizer Onno I.
De buren van Onno Hoes melden dat zij kotsmisselijk worden van de liederlijke toestanden bij die Ouwe vieze ‘VVD-nicht Onno’. Dat de Schandknaap Ruud Schepers (en andere ) sinds de affaire in december aan het licht kwam, nog regelmatig bij de man van RTL-Riool Boulevard Albert Verlinde over de vloer komt. Kijk, die Mark Rutte en Lodewijk Asscher kunnen wel roepen dat Onno Hoes niks onfatsoenlijks doet, maar je zal er maar naast wonen met je kinderen. En dat heeft niks te maken met Homofobie, want als er de hele dag jonge Volkse al dan niet verslaafde vrouwelijke prostituees naar binnen zouden gaan bij zo’n oude viezerik zouden wij daar net zo misselijk van worden.

Jos Gorren Albert Verlind Onno Hoes
De ‘CDA Struisvogels Jos Gorren’ van Onno Hoes heeft Volksnieuws uit Amsterdam-Noir of the record laten weten dat Onno Hoes een prima VVD Burgemeester is voor de plaatselijke Schandknapen en een zeer goede afnemer van politiescribent John van den Heuvel zijn Loverboy’s en dat is goed voor het Christelijke moraal en een voorbeeld van fatsoen voor alle Volkse kinderen in Maastricht. Vooral niet verder vertellen, aldus Jos Gorren.

Onno- schandknapen- Hoes wil integriteitstoets voor hele raad, maar niet voor de VVD en RTL Boulevard.
Weer ‘Showbizz- Vuilnis- Nieuws’ over de VVD Burgemeester ‘Onno-Schandknapen- Hoes’ en zijn exclusieve extreem dure Schandknaap Ruud Schepers.
Schandknaap Ruud Schepers kwam begin december in het exclusieve schandknapen- VVD-nieuws omdat hij gespot was met de Maastrichtse VVD-Burgemeester, zoenend, cocaïne snuivend in de lobby van een hotel tijdens diensttijd. Het is niet bekend of er een chauffeur van de Gemeente Maastricht voor de deur zat te wachten. Het lijkt ons van wel, want anders zou de fatsoenlijke Onno Hoes dronken en stoned met zijn schandknaap wellicht een kind aanrijden in het Maastrichtse. En hoe ze dat dan zouden willen recht praten lijkt ons zelfs voor hun Peter R. de Vries onmogelijk.

Gisteravond bralde Patty Brard in het SBS Vuilnisvat-Shownieuws dat de twee nog steeds betaald contact hebben, en dat Ruud zelfs met Onno Hoes thuis zou afspreken voor een redelijk prijsje om de Maastrichtse Gemeente politiek te bespreken. De meeste lol hebben zij over die domme Volksjongens die weigeren hun ‘black- hole’ te exploiteren t.b.v. de ‘VVD-Homo-Maffia’ en nu zuchten in de ‘PvdA Kapo Jetta Klijnsma Werklozen Slaven -kampen’. 

Ruud geeft tegenover het ‘SBS-Vuilnis- Vat-Shownieuws toe dat dit inderdaad het geval is. “De betaal en snuif relatie tussen mij en mijn cliënt ‘Papi Onno’ is heel speciaal ( 500 euro per uur). Die klapt niet uit elkaar door een zoen en snuif foto”, reageert hij. Of het een liefdesrelatie betreft wil hij nu nog niet bevestigen. “Dat is privé en voor later bij Pauw en Witteman.”

Onno loog er maar weer eens op los als een echte VVD’er, dat hij alleen nog maar enkele malen hitsig te hebben gesmst met zijn Schandknaap Ruud. En nog eenmaal met elkaar te hebben afgesproken sinds de spraakmakende onthullingen over hun zoen-snuif-avontuurtje in een hotellobby. Dat er sprake is van een betaalde relatie ontkent hij.
De Burgemeester is nog altijd getrouwd met presentator en theaterproducent de ‘Valse VVD Nicht Albert Verlinde’.

Pooier Bolidetje van 80 ruggen voor VVD-er Onno Hoes.
Het is ons niet bekend of Schandknaap Ruud ook reeds contact heeft opgenomen met ‘Voetbal Maffia Makelaar Peter R. de Vries’ om bij Peter R. zijn ‘VARA Outlet Pauw en Witteman’ als enige bekende ervaring deskundige Schandknaap van Onno te verklaren dat er nooit iets op de achterbank van de Gemeente Bolide is gebeurt en dat Onno nooit heeft betaald voor sex en drugs tijdens diensttijd net als Joris Demmink. Het was trouwens hilarisch om het verschil te zien bij JDTV tussen de Pooiers-Bolides van een tonnetje euro’s van politie-informant en Lafbek Peter R. de Vries en het slopertje van 500 euro waar zijn stumpert de ‘Pedo- Chauffeur Hans Bakker’ in weg reed na de uitzending bij Peter R. zijn ‘VARA Outlet Pauw en Witteman’. Aan dat slopertje te zien heeft die Stumpert Hans Bakker van zijn ‘Pedo-zwijggeld’ niets over gehouden.