Ivo Opstelten
cartoon: Frâns Faber

Ivo Opstelten blijft liegen: “Kamer wel ingelicht over Witwassen Fred Teeven”.

( van onze VVD Leugen Klasse Justitie redactie)

Amsterdam-Noir- Liegende ‘Wife beater Fred Teeven’ betaalde wel 5 miljoen zwart aan zijn ‘Compaan in crime’ Cees Helman.’
Fred Teeven blauw oogWat feitelijk is overgemaakt, heb ik met uw Kamer niet over gesproken’, liegt de VVD- minister van Klasse Justitie Ivo Opstelten nu over de ‘Moord en Witwas-deal’ die zijn ‘Wife Beaer Fred Teeven’ in 2000 sloot met o.a. drugshandelaar Cees Helman. Over de andere criminele deals met o.a. Mink de Kok, Peter R. de Vries, Ettiene Urka,de Sapman, ex. Mr. Engelsma enz, maar te zwijgen. Hij schrijft in een brief aan de Tweede Kamer Kroeg dat hij in het debat-gebral met de Kamer zelf een rekensom heeft gemaakt en zodoende uitkwam op 1,25 miljoen gulden. De bankafschriften van de transactie heeft hij echter nog niet kunnen achterhalen in de Doofpot,maar die liggen gewoon bij de betreffende advocaten en het is dus mijn dementen billen dicht knijpen dat zij die afschriften niet openbaar gaan maken. Voor deze advocaten kan het uiteraard lonen om die afschriften niet openbaar te maken: Het zijn uiteraard prima chantage middelen.

Iedereen liegt, behalve Ivo Opstelten en zijn ‘Sidekick Erik Wiebes’.
Het ‘VVD-OM’ had beslag gelegd op ruim 5 miljoen gulden van drugshandelaar Cees Helman, maar de toenmalig corrupte officier van justitie ‘Griezel Fred Teeven’ in 2000 tot een ‘Witwas-schikking’ kwam met de Volks-crimineel was dit bedrag in waarde gedaald tot 2 miljoen gulden.
Die waardedaling zou te maken hebben met de verkoop van een pand van Helman in België door een andere beslaglegger. 

Dat weet ‘Ivo–Zwijn- Opstelten’, hoe dement hij ook is wel allemaal zonder bankafschriften.

Hoofdofficier van Justitie Bart Nieuwenhuizen’ bekent: Wij dienen niet de Wet, maar de wet dient ons.
Agent Rishi Bart Nieuwenhuizen
Het VVD-OM kon zogenaamd niet bewijzen dat het geld van Cees Helman zwart was en was genoodzaakt het grootste deel van het bedrag terug te geven, aldus een dwars door zijn tanden heen liegende hoog bejaarde VVD’er Ivo Opstelten. Want iedereen, die ooit slachtoffer is geweest van de Plukze wetgeving weet dat zodra justitie en/of de FIOD der kleine luiden beslag heeft gelegd voor 99,999% geld terug krijgen nooit gebeurd en sowieso tientallen jaren kan duren voordat er een beslissing wordt genomen.

Fred Teven staat integer op de Dodenlijst.
‘Griezel Teeven’ kwam tot een Witwas-schikking met de advocaat van Helman en wist 750.000 gulden voor de staat te houden. De rest van het bedrag ging terug naar Helman. Toen Opstelten op 13 mei met de Kamer sprak over de deal, maakte hij zelf de rekensom en kwam uit op 1,25 miljoen gulden en ontkende heftig dat er sprake was kon zijn van 5 miljoen euro. Daar komt de minister nu op terug op die eerdere leugens in de Tweede Kamer Kroeg. 

De minister schrijft dat hij niet heeft gezocht naar bankafschriften van de transactie, maar laat weten dat banken verplicht zijn die data zeven jaar te bewaren en de Belasting 25 jaar. Die termijn is ruimschoots verstreken. ‘Navraag bij de misdaadbanken waar het ‘VVD-OM’ destijds bankierde heeft geen resultaat opgeleverd (kuch).’ Ook in de eigen Doofpot-archieven kon de aartsleugenaar minister vooralsnog geen afschriften terugvinden. Het ministerie is sinds 2000 ‘enkele malen’ overgestapt op nieuwe betalingssystemen, wat ‘het raadplegen bemoeilijkt’. 
Elke normale burger die met een dergelijk verweer komt bij de Rechter en/of FIOD verschijnt wordt per direct veroordeeld, de gevangenis in gesmeten en kaal geplukt. Maar in Banana-Fraude-Nederland bepaalt de corrupte VVD met zijn ‘PvdA-hoertje’ wat wel of niet de waarheid is en strafbaar.

Volgens advocaten wel 5 miljoen overgemaakt
.
Het aantoonbare leugen betoog van de bejaarde VVD-minister botst met de huidige en de voormalige advocaat van H. De advocaten – nu Jan-Hein Kuijpers, in 2000 Piet Doedens – hebben beiden gezegd dat een bedrag van 5 miljoen gulden zou zijn overgemaakt naar hun cliënt. Doedens stelde vorige week in een interview met de Volkskrant dat het geld destijds is gestort op de rekening van zijn advocatenkantoor. Hij beweert het afschrift nog te hebben, maar zegt dat hij het van zijn cliënt niet mag tonen. De opmerking van Doedens is ‘niet te plaatsen’, schrijft Opstelten. Cees Helman was één van de leiders van het beruchte Octopusnetwerk, dat onder meer tonnen hasj verscheepte vanuit Pakistan. Na Helman’s veroordeling probeerde justitie hem zijn criminele geld te ontnemen, maar dat mislukte. Vervolgens initieerde officier van justitie Teeven de omstreden schikkingsonderhandelingen. Teeven is nu staatssecretaris van Justitie. De kamer debatteert echter over de zaak met Opstelten, die als minister van Justitie de eerste verantwoordelijke is voor het Openbaar Ministerie. 

De Aartsleugenaar Opstelten blijft volhouden dat de deal met Helman geheel strookte met de toenmalige VVD-wet en regelgeving. De niet bestaande integriteit van Teeven zou op geen enkele manier in het VVD-geding zijn. Ook was geen sprake van witwassen omdat niet bewezen kon worden dat het geld van Helman op criminele wijze verkregen zou zijn, want hij stond bekent bij Fred Teeven als eerlijke ‘VVD-Bankier’.

De liegende ‘PvdA Rechter Jeroen Recourt’ die had verklaard namens de PvdA dat alles plaats heeft gevonden binnen de VVD en PvdA-wetten is volgens betrouwbare liegende bronnen nu zwaar aan de alcohol en drugs, maar zal hoe dan ook weer de leugens van Ivo Opstelten tot waarheid stemmen.