( van onze Wie neukt wie privé redactie i.s.m. onze Pedo VVD klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM–Noir- Alleen mogelijk in “Banana-Fraude Nederland” met een OM dat in de greep is van de ‘VVD-Misdaadgroep’ met de aartsleugenaars Ivo Opstelten en Fred Teeven als bazen. In een ieder zich zelf een beetje respecterend land had Peter R. de Vries en zijn kennelijke nieuwe Witwas- ‘chauffeur’ Hans Bakker al lang en breed in de Bagger  bak gezeten.

Nu hadden wij al afgelopen vrijdag vernomen van onze bron in Peter R. de Vries zijn Bikerclub “Les Prosituta’s” dat zij afgelopen weekend er op uit waren samen met Fred Teeven om een propaganda campagne uit te dokteren. Wij hadden begrepen dat het ging om Ivo Opstelten en Fred Teeven te redden in de Witwas deal met Cees Helman. Maar nu blijkt dus dat het ging om de Joris Demmink affaire.


( Peter R. De Vries: mijn website is een grote leugen)

 

Peter R. de Vries en zijn privé Chauffeur Hans Bakker: “Alle mensen die twijfelen aan de onschuld van onze Joris Demmink zijn Complot Maffia a la Micha Kat.” 

Justitie laat zich inspireren door De “Vries-Maffia”.‘Tsjakka -De Vries-dag’ bij justitie.(De Vries-Maffia’ laat zich door betaling  van  3300,- euro  op zijn beurt weer inspireren  door justitie. Tsjakka en Kassa! )

Gisteravond was de rechtens vastgestelde Maffiajournalist en zelfverklaarde ‘Kruidvat Held en Rebel Peter R. de Vries’ samen met zijn kennelijk nieuwe chauffeur Hans Bakker de voormalige chauffeur van Joris Demmink te ‘gast’ bij de Staats Miljonairs Pauw en Witteman.
Geenstijl: Peter Rehabilitatie de Vries: ‘Demmink GEEN pedo’

Waarom was de ‘OM-Inspiratie-man Peter R. de Vries’ zijn keuze deze keer gevallen op Pauw en Witteman? Waarom niet op zijn vaste Outlets RTL4 –Riool-Boulevard van de ‘Valse VVD Nicht Albert Verlinde’  of Humberto Tan of de Wereld Draait Door van zijn persoonlijke’ Schandknaap Matthijs van Nieuwkerk’ ( bijnaam “Vieze Keith”) van de VARA?
En waarom had de ex-chauffeur van Joris Demmink Hans Bakker zich speciaal tot Peter R. de Vries gewend om zijn verhaal te doen bij Pauw en Witteman?
En waarom heeft die ex-chauffeur Hans Bakker van Joris Demmink die zich nu opeens geroepen voelde in het verweer te komen, omdat hij en zijn Boss Joris Demmink ten onrechte weggezet worden als corrupte OM- Pedofielen niet tot de rechter gewend i.p.v. tot ‘Bagger-Peter R. de Vries’?
Waarom moest die ex-chauffeur Hans Bakker van Joris Demmink samen met Peter R. de Vries zijn ‘Joris Demmink is onschuldig verhaal’ doen bij Pauw en Witteman?
Waarom deed hij dat niet alleen?
Wat heeft Peter R. de Vries voor duistere band met die ex-chauffeur Hans Bakker van Joris Demmink? Is hij nu wellicht de privé chauffeur van Peter R. de Vries en zijn Gangstersletjes?

Proberen  ‘Mafioso Peter R de Vries’ en zijn Justitie Beschermheren nu een nieuw complot te maken om andere complotten in de doofpot te stoppen?( bron:Het Haagse Complot).

En was de keuze van de ‘politie-informant Peter R. de Vries’ op Pauw en Witteman soms gevallen, omdat de ‘Joris Demmink partij ‘ daarmee dacht naar buiten een Outlet te hebben die neutraal en beschaafd overkomt en niet openlijk in de zak zit van ‘Maffia boss John de Mol’ en/of de ‘Misdaadgroep Peter R. de Vries’?


(Te veel Pedo, moord, fraude, witwas, afpersing, bedreiging, brandstichting, leugen, list en bedrog (justitie)- affaires hijgen Peter R. de Vries en zijn misdaadgroep in de corrupte nek. 

Daar komt nog bij dat recentelijk een aantal vaste medewerkers van Peter R.  zoals ‘Panorama Pyromaan Koen Scharrenberg’ en zijn ‘huurmoordenaar Rob Zegerius‘ eisen van 20 jaar gevangenis straf voor hun kiezen kregen.
Hangt Peter R. de Vries de door zijn corrupte toedoen tot levenslang veroordeelde Louis Hagemann zaak en de door zijn eveneens corrupte toedoen maatschappelijk vernietigde Robert Hörchner zaak, enz., enz mega gerechtelijke dwalingen boven zijn hoofd 

Telegraaf
Tot 20 jaar cel geëist in zaak-Yellowstone-‘Misdaadgroep Peter R de Vries’.

)

Hoe zit het met de aangifte gedaan door het swingers-echtpaar Peter R. de Vries tegen zijn ‘Bordelo Boss Willem Holleeder’.

Pauw en Witteman hadden vooraf gaande aan Peter R. de Vries zijn optreden een verbod opgelegd kregen van Peter R. dat zij niet mochten vragen waarom Willem Holleeder tot heden niet is voor gekomen voor zijn kennelijke bedreiging en afperzing van het  ‘Peter R de Vries’ swingers echtpaar omtrent de verdeling van de centen van de Heineken verfilming.

Peter R. de Vries had voor afgaande aan dit tenen krommende Propaganda optreden bij Pauw en Witteman een ‘Joris Demmink is onschuldig Hans Bakker’ artikeltje op zijn tweede “Grote Leugen Site” gezet in de trant van :
“Wat vind u van de wijze waarop de affaire nu in de media komt?
Dat is een re-gel-rech-te schan-de! Ongelofelijk wat ik allemaal lees. Verhalen dat zelfs Prins Claus er bij betrokken was etc. En iedereen praat elkaar maar na. Maar de meest elementaire dingen kloppen niet en worden niet gecheckt. Ik ben zelf recent gebeld door het AD, met een verhaal dat ik aanwezig zou zijn geweest bij een soort van bijeenkomstje, waar over de zaak Demmink en de geruchten over seks en misbruik toen zouden zijn gesproken. Absoluut niet waar. Ik ben daar nooit bij geweest. Heb ik ook gezegd. Is niet gebeurd. Maar wat staat er dan in de krant? Dat ik dat verhaal ‘nu’ ontken… voel je ‘m? Met andere woorden: hij heeft het eerder toegegeven, maar heeft kennelijk redenen om het ‘nu’ te ontkennen. Ja, zo kan ik het ook. Waar-de-loos!’.”
Bron:Copyright: Peter R. De Vries & Joris Demmink.

Renetta van der Meer
De Peter R de Vries site met artikeltjes van het ranzige niveau waar een normaal mens de tranen in de ogen van krijgt met titels als: ‘Nee, ik had geen seks met getuige in moordzaak ’

Maffioso en politie-informant Peter R. de Vries betaalde kroongetuige Renetta van der Meer en neukte haar op de koop toe. Een levenslang ’Peter R. Wippi’ voor Louis Hagemann.

Peter R. de Vries de succesvolste leugenaar van de Eeuw met dank aan zijn Maffia-Boss John de Mol.
Zijn eerste website is voorheen al na betrapt te zijn door Human-VPRO op leugens in de Joran van der Sloot zaak in zijn totaliteit van het internet gehaald door Endemol.
Afijn, Peter R de Vries was nog beledigt ook en zijn privé chauffeur Hans Bakker zat bij tijd en wijlen zo veel onzin uit te kramen dat het een belediging is voor een ieder met een gezond verstand. Bakker: “Ik heb nooit iets gezien, ik zat alleen maar altijd en eeuwig
’s nachts tot wel 1 uur of later voor dure restaurants te wachten”. Die opmerking leverde hem gelijk een kwaaie blik op van Peter R. de Vries.

‘Pedo Ed Nijpels’ en de AVROTROS ook in de greep van ‘Misdaadgroep Peter R de Vries’.
Hans Bakker:”Wat denkt u wel dat mijn Joris Demmink een ‘Onno-Schandknapen-Hoes’ of Ed Nijpels is die in Luxe Hotels en restaurants (  in dienst tijd en op kosten van de overheid) zich vergrijpen aan te jonge Schandknapen? Wat zegt u ik ben nadien weg gepromoveerd naar een functie als hoofd beheerder wagenpark van het departement van Justitie waar formeel de vooropleiding eis van HEAO of Universiteit voor vereist is en ik slechts een paar jaar LTS heb gedaan. Nou, wat zegt dat dan? Peter R. heeft ook slechts een paar jaar mulo en die is toch ook de bekendste  beruchtste misdaad-journalist Voetbal Maffia Makelaar’ ‘Kinder-Prostitutie Presentator’ van de AVROTROS van Voorzitter ‘Pedo Rose Ed Nijpels’ van Nederland, die u maar hoeft te bellen dat hij vanavond bij u acte de présence gaat geven en dan doet u Pauw en Witteman toch ook precies wat hij wil.”

Peter R. beledigt: “Alle Bagger die ik over mij heen krijgt van de ‘Complot-Maffia’ dat ik bijv. lid ben geweest van de Klaas Bruinsma Maffia groep. Wat zegt u, dat de Rechter die Bagger heeft bevestigd. Tja, die rechter behoort ook tot de ‘Complot Maffia’.

Ruzie ‘Heineken-boek’ motief voor moord ( bron Gerlof Leistra)
Of dat ik voor Willem Holleeder en Cor van Hout hun fantasie Boek “de Heineken Ontvoering” heb witgewassen en dat door mij toe doen Thomas van der Bijl is vermoord. Allemaal Bagger. Wat zegt u dat Gerlof Leistra en de Rechercheur Gert van Beek die het onderzoek leidde van de Heineken ontvoering dat beweren,die behoren ook tot de ‘Complot Maffia’.


(Heineken-Police detective:” The kidnapping of Freddy Heineken book of Peter R de Vries is one big fantasy”.)

Of nog meer Bagger dat ik een heus Bastaard kind er op na houdt en dat ik voor de ‘Hoogland- Maffia’ ing. Steve Brown in de val heb gelokt en laten wurgen.
Alleman vuile Bagger leugens. Zijn privé chauffeur Hans Bakker kreeg zowaar wat kleur in zijn toch wel enge in en in witte gelaats trekken.

Peter R.: “Kijk ik heb in de zaak Joris Demmink in de jaren ’90 van de vorige eeuw zeer grondig voor twee maanden lang onderzoek gedaan. U vraagt mij of ik toen ook de slachtoffers van Demmink heb gesproken. Nee, natuurlijk niet ik heb alleen de Hoofd- daders en de OM-kliek gesproken en die hebben mij toen allemaal laten weten dat zij onschuldig zijn. Heeft u toen Hans Bakker gesproken? Nee, ook hem heb ik toen niet gesproken. Ach, al die Volkse-slachtoffers van de Joris Demmink kliek zijn vage figuren, die nu beweren dat zij na al die jaren zich nog kunnen herinner dat een oude vieze Pedofiel zich aan hun heeft vergrepen. Het gaat hier niet om de duizenden slachtoffers van Pedofiele Priesters, die zich nog na een half mensen leven alles nog haarfijn kunnen herinneren, kom nou ,aldus Peter R. de Vries met een inmiddels op het waanzinnig af zijnde verwrongen Pan van een Olifant die stijf staat van testosterongehalte en in “Musth is.
Peter R: Wie herinnert zich nog door wie hij is verkracht na al die jaren? Niemand toch, en zeker ik niet met al mijn Hoereer praktijken en Gangstersletjes. Zijn privé chauffeur Hans Bakker knikte heftig heen en weer met zijn hoofd alsof zijn leven er vanaf hing.

De Twee Staats-Miljonairs Pauw en Witteman kinkte ook iedere keer op het juiste moment Ja tegen Peter R de Vries zijn mulo-gebral en daarmee was de zoveelste mission van de ‘OM-Inspiratie-man Peter R. de Vries ‘weer ten einde gekomen: Joris Demmink is onschuldig.

Wat was het weer een ‘Peter R. de Vries Bagger’ bij de gesubsidieerde VARA  ‘Ja-knikkers’ Staats-Miljonairs Pauw en Witteman, die wij als kijkers over ons heen moesten laten gaan.

Maar kan het nog walgelijker?
Ja dat kan: u gaat Peter R. de Vries binnenkort zien zitten huilen bij zijn komende “Derde Wereld Kinder-Prostitutie-Show’ bij de Voorzitter van de AVROTROS ‘Rose Pedo ED Nijpels’.