Johnny de Mol
Elk opzettelijk filmen of fotograferen in woningen of niet-publieke plaatsen is verboden tenzij dit vooraf duidelijk is aangekondigd (art. 139f Wetboek van Strafrecht: maximaal zes maanden cel).

“Op het Einstein Lyceum in Hoogvliet is terecht commotie ontstaan over geheime opnames die een leerling maakte voor het RTL-programma ‘Project P’,over pesten. De school eist dat de zender het programma niet uitzendt of in ieder geval de stiekum opgenomen beelden door de Leerling van de leerlingen niet gebruikt.”

( van onze Wie neukt wie privé redactie)

Amsterdam-Noir-Van gepest kind slachtoffer op school tot‘volwassen’Judas-Junkie-camera man van de commerciële Pulp-Media.
Johnny de Mol noemt zichzelf een ‘groot kind’ dat dankzij ‘Papi’ zijn ‘Lulletje’ overal in hangt waar hij wil.

Johnny de Mol op reis in zijn gastenhol. Waar is de lul van De Mol?
Johnny de Moran’ de Dwergzoon van Maffia boss John de Mol gaat gepeste kinderen helpen. ‘Johnny de Moran’ is een ervaring deskundige bij uitstek op dat terrein, want hij staat alom bekend als de grootste cocaïne, snuivende Bullebak die rond loopt in BN-land. Hij wordt door iedereen gevreesd. Als hij niet de zoon van John de Mol was zou hij iedere dag bont en blauw geslagen worden zo’n walgelijk mannetje is het.Nu gaat hij gepeste kinderen helpen en past gelijk de beproefde criminele methodes toe van zijn ‘Oom’ Peter R. de Vries en zet de verborgen camera in. Nieuw en extra walgelijk is dat men nu zo diep is gezonken dat men 11 jarige beschadigde kinderen en hun radeloze ouders daarvoor misbruikt. Nu wil het dat filmen met een verborgen camera gewoon verboden is gesteld in het Wetboek van Strafrecht en dus laten zij die misdaad plegen door het gepeste kind.
Bovendien is er helemaal niemand adequaat opgeleid om met een zo precaire onderwerp  als het pesten onderling van school kinderen bij de kliek van Johny de Moran. M.a.w. deze kliek is op zich al een gevaar om als onopgeleid pulp-media projectiel zich te bemoeien met het verschrikkelijke verschijnsel van pesten op scholen. Laten zij zich beperkten tot waar zij goed in zijn met de ranzige programma’s van overjarige Neo Nazi’s , die met hun corpulente lichaam in een ‘Speedo -kijkcijfers-slipje’ zich van een duikplank te pletter laten vallen.

Olcay Gulsen: “Bi-sexuele Johnny de Mol heeft mij niet geneukt, ook niet gevingerd of verkracht”.
Wij zijn dan ook benieuwd wanneer ‘Johnny de Moran’ met zijn walgelijke productie bedrijfje skyhightv met Katvanger PieterLangendijk van zijn Papa John de Mol wordt gearresteerd voor het plegen van die misdaden.Nou, wanneer Fred Teeven?
 Zijn ‘Oom’ Peter R de Vries heeft die wet dat het verboden is te filmen met een verborgen camera in een besloten ruimte wel honderden zo niet duizenden keren straffeloos kunnen overtreden in Nederland en heeft nog nooit één dag in de cel gezeten. Waarom?
Omdat Peter R. de Vries als politie informant beschermd werd en wordt door bepaalde VVD–Justitie, wat alleen al blijkt uit de publieke uitlatingen van de hoogste baas van het OM Herman Bolhaar:“Voorzitter Herman Bolhaar van het College van Procureurs-Generaal vindt het jammer dat het misdaadprogramma van Peter R. de Vries in juni volgend jaar stopt. Bron: NOS


De ‘Maffia Voetbal Makelaar Peter R. de Vries’ is daar in tegen wel ontelbare keren door de civiel rechter veroordeeld voor onrechtmatig handelen en filmen in verborgen ruimtes.

Skyhightv ( is die naam gekozen omdat Johnny de Moran zich een slag in de ruimte snuift):
“Wij zijn op zoek naar sensatie en Kijkcijfers! Zit jij op de middelbare school en word je verschrikkelijk gepest en ben je dat spuugzat en wil je ook ‘verkracht’ worden zoals al die BN-ers door Johnny de Moran ? Of ken je iemand die ernstig gepest wordt en die ook wel ‘verkracht’ wil worden door onze ‘Johnny de Moran? Meld je dan aan. In een nieuw RTL pulp- programma gaat ‘Johnny de Moran’ het opnemen voor gepeste jongeren en verkracht tegelijkertijd alle fatsoen normen en wetten voor de sensatie kijkcijfers.
 Het geld dat daarmee wordt verdiend gaat niet naar de slachtoffers of de scholen, die zo dom zijn om gratis mee te werken, maar in onze eigen zakken. Wij schromen niet om 11 jarige  gepeste ,waanhopige kinderen in te zetten als stiekeme cameraman om hun klas genootjes met de verborgen camera in de Judas- val te lokken. Kinder arbeid? Kom nou, wij van de commerciële media dienen alleen het algemeen belang. Wij misbuiken die kinderen alleen maar als Volle Judas Junkies,  zoals Ron Ostrowski en Patrick van der Eem, die hun eigen moeder nog verkopen voor geld en drugs. Maar die types zijn volwassen en vol Junk dus kan hun en ons wat schelen.

[youtube http://youtu.be/sOaYhLwa_R4]
Helaas is pesten onder scholieren nog steeds een groot probleem en ‘Johnny de Moran’ nog een groter maatschappelijk probleem met zijn Productie schobbejakken Marc Dik, Wilfred Drechsler, Bert van Leeuwen en Bernard van den Bosch. Maar niemand durft ook maar iets tegen ‘Johnny de Moran’ te doen, omdat zijn vader de Maffia Boss is van de Commerciële Media Maffia en zijn ‘Oom’ de (Media) maffia huurmoordenaar Peter R. de Vries. 15% van alle middelbare scholieren wordt stelselmatig gepest en 800 kinderen blijven iedere dag thuis omdat ze niet meer naar school durven. Kan ons en ‘Johnny de Moran’ wat schelen. Wij willen kost wat kost Kijkcijfers scoren en laten daarbij 11 jarige kinderen nog misdaden plegen ook. “

Hoeveel slachtoffers ‘Johnny de Moran’ als Bully heeft gemaakt in BN-land is niet bekend, maar dat moet inmiddels in de honderden lopen. Misschien ook een itempje voor de verborgen camera? Nou, wie durft in Omroep land?

Opmerking: in het kader van hoor en wederhoor hebben wij dit artikel voorgelegd aan alle betrokkene (info@einsteinlyceum.nl, administratie@einsteinlyceum.nl. info@skyhightv.nl, bert.vanleeuwen@skyhightv.nl, bernard.vandenbosch@skyhightv.nl)