Starbucks Tax
Gouden-Tijden voor de Ratten in pak: Russische Maffia kapitaalvlucht naar Narco- Nederland. 

‘Narco-Nederland’ legt op honderden miljoenen beslag van Russische bevriende  Oekraïense Elite-Gangsters en laat 32000 miljard op de Zuid As met rust. 

‘Onbenul Jeroen Dijsselbloem’ zet aanpakken Witwas praktijken selectief en partijdig in als oorlogsmiddel/handeling tegen vijandige Oekraïense corrupte Politici en hun criminele zakenmensen.

(door Caroline de Gruyter en bewerkt door de waarheid commissie)

Amsterdam-Noir-De Russische (staats) Maffia die Bloed-kapitaal uit Rusland weghalen vanwege de crisis rond  ‘Gangster Staat Oekraïne’, brengen dat vooral naar de Witwas-centrales te Cyprus, Nederland en de Britse Maagdeneilanden. Dat zeggen specialisten die zicht hebben op deze kapitaalstromen in NRC Handelsblad en Volksnieuws uit Amsterdam-Noir.
In maart werd bekend dat de Maffia kapitaalvlucht uit Rusland de eerste twee maanden van 2014 door geopolitieke spanningen rond Oekraïne in een versnelling was geraakt. De directeur van Sberbank, Ruslands grootste misdaadbank, schatte de uitstroom in die periode op 35 miljard dollar (25,5 miljard euro). Volgens Elite-Gangster Bank Goldman Sachs was het zelfs 45 tot 50 miljard dollar. Crisis? Voor wie dan?

Oorlogs-Crisis op de Krim en de Oekraïne. Feest op de VVD- Zuid-As Amsterdam ‘Kapitaalvlucht dit jaar 150 miljard Bloed-Dollar’.Fred Teeven
De bank voorspelde dat de Maffia kapitaalvlucht in 2014 op 130 miljard bloed geld  kan uitkomen. De Wereldbank houdt zelfs rekening met 150 miljard dollar dit jaar. In heel 2013 bedroeg de uitstroom van Russisch Maffia  kapitaal 63 miljard dollar om te worden Wit gewassen.

De Criminele Narco Staatjes Cyprus, Nederland en de Maagdeneilanden zijn al jaren favoriete bestemmingen voor Russisch  Maffia kapitaal om te worden witgewassen. “Volgens onze schattingen gaat zo’n 65 procent van de kapitaalvlucht naar die drie bestemmingen”, zegt Peter Brezinschek, hoofd Onderzoek bij de Oostenrijkse Raiffeisenbank. Veel van dat geld wordt wit gewassen via de drie landen en daarna teruggepompt in de Russische economie.

Volgens Peter Havlik, Ruslandexpert van het Weense Instituut voor Internationaal Economisch Onderzoek, duidt dit op round tripping Wasbeurt: beleggers, meest Russen, halen geld uit Rusland en registreren het onder een andere naam in het buitenland gevestigde (brievenbus-)firma ( die ook worden gebruikt door de “Nederlandse Koninklijke Familie Nooit Genoeg”), die het vervolgens (deels) weer in Rusland investeert. De PvdA Ijdeltuit Ronald Plasterk , de Minister van de AIVD heeft ons laten weten dat hij van niets weet.