Wake Up
Roof de arme economie kent geen grenzen van fatsoen en genade voor Jan met de Pet.

( van onze dolgedraaide PvdA en VVD Bestuur-Gangster redactie)

Amsterdam-Noir–De teller loopt op: van 19 naar 20 huisuitzetting per dag.
Stef BlokDuizenden onschuldige eerlijke Nederlanders kampen met een restschuld die ze niet kunnen onderbrengen in een nieuwe hypotheek. Dat blijkt uit een Kamerbrief van de VVD Gier Minister  Stef Blok van Wonen voor Rijken en een ‘Hutje op de hei’ voor ‘Jan met de Pet’.
De VVD-Gier schrijft Kamerleden hoe het staat met de restschuld problematiek van huishoudens en brengt ze op de hoogte van cijfers van de Nederlandse Vereniging van Misdaad-Banken (NVB). Uit zijn brief blijkt dat het aantal huishoudens dat de restschuld niet kan meefinancieren in 2013 met 50 procent is toegenomen dankzij zijn aasgieren beleid samen met de’ VVD-Misdaadbanken’.
4500 huishoudens kampten in 2013 met een restschuld die ze niet konden meefinancieren. In 2012 waren dit er nog 3000. De gemiddelde hoogte van de betreffende restschulden was in 2012 en 2013 ongeveer 60.000 euro. Voor deze mensen is het einde verhaal. Voor hun rest alleen nog de Schuldsanering als Homeless People en de ‘PvdA Kapo Jetta Klijnsma Slaven Werk-kampen’.
Maatregelen restschuld zijn een VVD Gier-Stef Blok farce.
De laatste jaren nam het ‘Lieg en Bedrieg kabinet’ verscheidene ‘Show-maatregelen’ om te bevorderen dat restschulden huishoudens niet helemaal in de financiële problemen zouden drukken. Zo besloot de coalitie bij het regeerakkoord al om de rente voor de financiering van de restschuld nog 10 jaar aftrekbaar te laten. Ook hoeft de bank restschuld niet mee te tellen bij de zogenoemde ‘loan to value’ (het percentage van de woningwaarde dat u mag lenen).

Woningcorporaties trekken opnieuw ‘Jan met de Pet’ leeg voor redding Vestia van ex Godfather Erik Staal.
Toch merken consumenten dat als ze de restschuld eenmaal hebben, misdaadbanken niet gewillig zijn om die te financieren. Ook heeft niet iedereen een hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie (NHG, die garant staat voor de restschuld bij gedwongen verkoop) en keert dit garantiefonds vaak ook niet uit.
Stef Blok adviseert iedereen die zijn huis uit wordt gezet en met een schuld blijft zitten die hij nooit meer van zijn leven kan af lossen aangifte te gaan doen tegen Geert Wilders de Boze Wolf van Nederland.