Cameil Eurlings
Massaontslag bij Air France-KLM, 2100 man vliegen eruit onder ‘Captain Gay Camiel Eurlings.

Camiel Eurlings is chantabel. Het waren aanhoudende en zeer sterke geruchten over zijn ‘seksuele geaardheid’ die hem ertoe hebben gedwongen de politiek te verlaten.
Bron: Klokkenluideronline.is

( van onze Wie neukt wie privé redactie)

Amsterdam-Noire- Chinese Tycoon looft 120 miljoen dollar uit voor man voor zijn bisexuele dochter. Hoeveel heeft de KLM betaald voor ‘Captain Gay Camiel Eurlings’ zijn Top glamour ‘vrouw’?
De KLM verkeert al tijden in zwaar weer en dan is het niet goed voor hun Internationale
(Chinese) imago in de wereld van bikkelharde ( hetero) CEO’s dat hun gezicht naar buiten een onvervalste ‘Dutch Captain Gay’ van het niveau Gordon is. Hoeveel heeft de KLM Pr- afdeling uitgegeven aan de zoekmachines, zodat Camiel Eurlings zijn corrupte Politieke Gay en Pedo schandalden totaal zijn verdwenen van het internet. En hij nu alleen op het net pronkt als een heuse First Class Chinese Tycoon met een Top-Call girl van een tonnetje euro’s ( 100,000,-) per week.

Camiel Eurlings het type dat in het algemeen in de Vliegwereld hoofdsteward is.
Het is een publiek geheim dat Chinese het sowieso niet zo op blanken hebben ( Westerners shown as pig and goat and being executed by Chinese officials… ), maar ronduit walgen van homo’s.
In het kader van het oppoetsen van het ‘KLM Gay-Imago’ is in het diepste geheim een heuse Top Call girl aan de zijde van de KLM ‘Gay Captain’ geplaatst van “Kijk mij een Hetero Bink zijn”. De hele Nederlandse Pers en pulp-media trapt er weer eens met open ogen in.


Drugsbaron in spijkerbroekTopmodel Top’ Gents-Call girl Wendy Dubbeld’ is de, aanvankelijk, onbekende schone met wie KLM-baas ‘Captain Gay Camiel Eurlings’ afgelopen weekend door zakenmensen, mensenhandelaren en Loverboy’s in Brazilië werd gespot. Wat kost dit geintje de KLM? Aanvankelijk beweerde kwade tongen dat Wendy Dubbeld een “Lady-boy is”, want iedereen weet in de circle of trust van de ‘Ratten in pak’ dat Eurlings zo ruig is als een borstel, zoals men dan vroeger in de oude Pijp uitdrukte ( Lees “Steve Brown Drugsbaron in Spijkerbroek”, hoofdstuk Oude Volksbuurt de Pijp).
Nog vuigere, kwade ‘Klokkenluiders-Tongen’ beweren zelfs dat de ‘Captain Gay’ zijn eerste vrouw Enikö Borbely ( Oostblok exotische bruid) er achter was gekomen dat de ‘Captain’ er een voorkeur op na houdt om op kleine jongetjes te landen.  Zij is toen met een grote zak met zwijggeld en een maandelijkse zwijg toelage verdwenen in het niets. Nooit meer een piep van de ‘Captain’ zijn ex vrouw Enikö Borbely vernomen. Leeft zij eigenlijk nog wel?

“Koning Heineken Willem I” plaats zijn Hofnar ‘KLM Captain Gay Eurlings’ bij het IOC.
De Oud-CDA Rat-politicus, en opvolger van zijn beschermheer” Koning Willem-Alexander Heineken I” bij het Internationaal Corrupt Olympisch Comité, viel op een strand in Rio de Janeiro op met aan zijn zijde een knappe prostituee met wie hij zich zichtbaar vermaakte Eurlings (40) stond lange tijd te boek als Gay vrijgezel en mogelijke ‘Elite-Pedofiel’.
Drie jaar geleden was hij bij het oude corrupte CDA de beoogde kroonprins en lijsttrekker, maar hij de politiek tot teleurstelling van velen oude CDA-ratten als Maxime Verhagen juist vaarwel. Valkenburgse ‘Captain Gay Camiel’ wilde naar eigen zeggen meer tijd besteden aan zijn Hongaarse prostituee Enikö Borbely en met haar een gezin stichten. Dat was kennelijk een leugen; in 2012 strandde hun relatie alsnog wat vele geruchten tot gevolg had, maar door zijn duistere banden met ‘Koning Willem Heineken I’ nam zijn Rat in pak carrière een zeer hoge (KLM en Olympisch Comité ) vlucht.

Lady boy-Wendy, winnares van Elite Model Look 1998, en ‘Captain Gay Camiel’hebben elkaar in Rio de Janeiro voor het eerst gezien, maar kenden elkaar al via de zelfde Gay-Grinder sociale media waar zijn billenmaatje de VVD Burgemeester ‘Onno-schandknapen-Hoes’ ook op schandknapen jaagt tijdens diensttijd.

Opmerking:wij hebben dit artikel in het kader van hoor en wederhoor aan alle betrokken voorgelegd: mediarelations@klm.com, , info@klmdistribuiton.com