Mark Geert
( van onze op Volle Toeren Staats NOS-propaganda redactie)

Amsterdam-Noir- De VVD-Snake kent zijn geluk niet op met Geert Wilders zijn Stok oude Bruinhemden-uitlatingen . Hij weet gewoon van geen ophouden om het tot op het bot uit te melken en de aandacht af te leiden van de verpletterende ‘ALiBI-Wilders verkiezing Nederlaag’.

Hongerende Kinderen in Nederland hoeven niet bang te zijn dat ze zomaar door de Boze Wolf Geert Wilders het land worden uitgezet op een hongerende maag. Dat bralt Mark Rutte donderdag in zijn ‘Jeugd Staats-Propaganda-journaal’. De premier benaderde zijn makers van het de programma zelf, omdat hij kinderen graag gerust wil stellen(kuch).

Rutte zag woensdag de uitzending met daarin het Marokkaanse meisje Hind, die de uitspraken van PVV-leider Geert Wilders over ,,minder Marokkanen” had gehoord en zich zorgen maakt. Gelukkig heeft zij nog niet door dat zij en haar familie dagelijks in de armoede zitten door het “Lieg en Bedrieg Kabinet” van Mark Rutte.

,,Dat vond ik aangrijpend”, aldus de lyrische Rutte. ,,Ik geef les op donderdagochtend. Ik krijg veel brieven en spreek mensen op straat en die vinden mij altijd geweldig. Je hebt kinderen die boos zijn en kinderen die bezorgd zijn en heel veel kinderen die arm zijn. Maar misschien nog wel het ergste van alles: ook kinderen die bang zijn dat ze met hun ouders het land worden uitgezet. Niemand wordt in dit land zomaar uitgezet. Dat gaan we niet doen. Daar hoef je niet bang voor te zijn.”
Rutte: ,,In dit land is iedereen ongelijk voor onze wet, en wordt iedereen in gelijke gevallen niet gelijk behandeld. Je kunt er op rekenen dat de overheid je niet beschermt tegen bijv. ons “Deurwaarders-Tuig” en mijn ‘VVD-misdaadgroep’ met zijn ‘PvdA-hoertjes’. Hongerende Kinderen hoeven die angst in Nederland niet te hebben, nooit.”
Op de vraag van de verslaggeefster hoe de situatie zou zijn als de PVV bij de verkiezingen de grootste wordt, zei Rutte: ,,Dat gaan we voorkomen en anders zij het gewoon weer mijn vrienden.”