Wake Up

‘VVD-Racist-Kapitalist Blok’ bekend kleur: Blank en rijk welkom, Zwart en arm naar “Thuisland”.

( van onze Verworpenen der aarde der redactie)

Amsterdam-Noir –Terwijl de mainstream media zich totaal heeft gestort in de ‘Anti-Wilders-Hitler-Hype’ gaan de ontruimingen van het gewone eerlijke volk gewoon door. Vorig jaar besliste de onmenselijke rechter dat er 23000 mensen hun huis moesten worden uitgesmeten.

De VVD-Aasgier Stef Blok huurverhogingen zullen leiden tot dood en verderf onder Jan met de Pet. Kom in verzet nu!
Weer meer huurders huis uitgezet. (bron: Leeuwarder Courant/Natasja de Groot)

[youtube http://youtu.be/xn1LaS0m_yY]

Kortgeding Nico van den Ham vs Stadsgenoot.
Nico van den Ham:
“Vandaag was het kort geding.
De advocaat was zeer goed. Maar de rechter maakte er een punt van ‘dat ik maar zo’ woningcorporatie Stadgenoot beschuldigde van het niets doen tegen de honderden brandstichtingen en hun verdenk dat de branden hen goed uit kwamen. Dit terwijl de rechter toch stukken (een brief) heeft gekregen, waarin door Stadgenoot duidelijk wordt vermeldt, dat ik op hun kantoor moest komen omdat de pyromaan zich door mij beledigd voelde door dat gene wat ik aan Stadgenoot over hem had geschreven.

Ik moest mij dus komen verantwoorden jegens de pyromaan die zo veel leed en ellende heeft veroorzaakt. Zij hadden hem mijn brieven aan Stadgenoot gericht laten lezen. Begrijp je het nog? Nee he? Nou niemand begrijpt dat, behalve dan de rechter. Ook heb ik duidelijk d.m.v brieven kunnen bewijzen dat ik Stadgenoot een jaar lang herhaaldelijk heb medegedeeld dat er elke zaterdagnacht tussen 24.00 u. en 01.30 u. brand werd gesticht door de heer Stolk die op nr. 100 verbleef. Toen ik de rechter na zijn opmerking daar dan ook op attendeerde keek hij mij aan met een blik  zo van, ‘lul maar een eind raak kerel, we hebben volstrekte schijt aan je’.’ Mijn beslissing staat al vast’. Je wordt openlijk en schaamteloos belazerd. Het recht is volledig zoek in ‘keurig’ Nederland.

De rechter had dan ook volstrekt geen belangstelling voor het onderbouwde feit dat, nadat de pyromaan door mij was uitgeschakeld,, ik wordt beschuldigd van brandstichtingen in het gebouw. Branden echter die er nooit meer (dank zij mij) zijn!

Steekhoudende bewijzen van gebeurtenissen in bezit hebben, die daardoor absolute feiten zijn, doen er niet toe in de Nederlandse rechtsspraak.  Het gaat er om wie en wat je bent. Ik ben niks en Stadgenoot is alles en dan ben je hopeloos verloren.

Zie alsjeblieft ook mijn laatste bericht voor nog meer over de zitting! Ze gaan mij dakloos maken.

Heel erg bedankt voor je belangstelling en steun.”

Meer info: “Kortgeding verwijdering website Nico van den Ham.”