VVD’er Fred Teeven:’Slaaf-Gevangenen’ maken zelf nieuwe celdeuren en er is geen bewijs tegen Joris Demmink en tegen mij. Geen Cel-huur.

Fred motor Peter R motor Les Prostitutas
Fred Teeven is ook lid geworden van dezelfde Motorclub als zijn ‘gabber in crime’ Peter R. de Vries  de “Les Prostituta’s”( a Traitor like Judas bikerclub)

( van onze Wie neukt wie privé redactie)

AmsterdamNoir–  Zembla :Officieren van Justitie in de fout.
Is Sinterklaas‘Maffia boss John de Mol’ zijn ‘Zwarte Piet’ Humberto Tan niet bekend ( wel zijn overleden broer, Steve. Een top gozer die vrij groot in de drugs zat en een bloed hekel had aan Fred Teeven c.s. die een goede bekende was van ing. Steve Brown. Brown was zelfs getuige toen de Chinese Maffia op Steve Tan de broer van Umberto schoot voor een openstaande heroïne no.: 4 rekening)
Fred Teeven bekent eerlijk: “Demmink en ik zijn altijd onschuldig”. Over het functioneren van (foute) officieren van Justitie zoals ik heeft Zembla al een uitzendingen gemaakt, dus dat zit wel goed”.Welkom in de ‘Hel van Fred Teeven’.
Om dergelijke media-pulp-programma’s goed op waarde te schatten dient men in ogen schouw te nemen dat de RTL-Night- Show wordt geproduceerd door ‘Maffia boss John de Mol’ en zijn Bikerclub Les Prostituta’s”( a Traitor like Judas bikerclub)

 

( zie Organigram ‘Misdaadgroep Peter R de Vries’, alwaar Fred Teeven een prominente plek inneemt ). ‘Maffia boss John de Mol’ en de kliek van Fred Teeven werken al sinds mensenheugenis stiekem samen met o.a. de misdaadgroep Peter R. de Vries. Een feit dat vooral niet moet worden onderzocht door Justitie wat Fred Teeven betreft en RTL/SBS. Men kan toch moeilijk zijn eigen misdaden onderzoeken, niet dan?
Jan van Looyen, Fred Teeven, Peter R de Vries

Gisteren was  de ‘VVD Griezel Fred Teeven’ in Late Night van John de Mol te gast in het kader van ‘VVD Ram(p)-Propaganda’.  Voor die gelegenheid had RTL een heus first class  gratis reclame spotje gemaakt om Fred Teeven te promoten als een echte Toffe ‘VVD-peer’: Fred Teeven de RTL/SBS ‘Crimefighter der Kleine (domme) Luiden’ met als Sheriffs  ‘Voetbal Maffia Makelaar Peter R de Vries’ en ‘politie scribent John van den Heuvel’.

Iedereen liegt, behalve Ivo Opstelten en zijn ‘Sidekick Erik Wiebes’.
Fred Teeven: “Ivo Opstelten heeft alles gezegd en goed uitgelegd over mijn ‘OM-Witwasserette’ en ‘Moordpraktijken’ met de wet in de hand.”. Fred Teeven:” U wordt dood geschoten Mr. Brown en ik moet daar hartelijk om lachen.”

Bovendien liet Fred Teeven weten inzake zijn Witwasserete en Moordpraktijken als voormalig (foute) officier van Jusitie niet van Cold-Cases te houden als het gaat om zijn ‘VVD-partij-genoten’. Fred Teeven: “Cold Cases onderzoeken wij alleen als het gaat om de gewone plebs, wat  ook nog heel goed is voor de ‘SBS/RTL- Kijkcijfers’ van mijn media-huurmoordenaars Peter R. de Vries en John van den Heuvel.

‘Griezel Fred Teeven’, staatssecretaris van Veiligheid voor Rijken en Klasse Justitie maakt in RTL Late Night bekend dat ‘Slaaf-gevangenen’ in Zaanstad hun eigen celdeuren gaan maken. ‘Zwarte Piet’ Humberto voelde zich niet geroepen om op te komen voor de rechten van de (arbeiders) Slaven van de ‘Vrije’markt economie en de duizenden verkrachtte arbeiderskinderen. Nu was hij even de “Uncle Tom” van Fred Teeven en de ‘VVD-Misdaadgroep’.

Hoe de Top van de VVD en PvdA de pedo’s vertroetelde verklaart het “Geheim van Joris Demmink” in Den Haag.
Verder kwam ook de zaak-Demmink aan ‘Pr-bod’ ten einde wederom aan damage controle te doen voor de elite VVD Pedofielen in het algemeen en in het bijzonder van de n.b.  officieel door justitie van verkrachting verdachte Top VVD-er Joris Demmink en zijn ‘Ed Nijpels- pedofielen -kliek’. Kwam die naam in het dossier voor? Daarop bralt de corrupte staatssecretaris: “Over bepaalde personen heb je soms informatie en dat ga je onderzoeken als het mensen uit het gewone Volk betreft, maar als het gaat om hoog geplaatste elite dan onderzoek je dat gewoon niet. Als dat niet bewezen kan worden, omdat wij het niet naar behoren onderzoeken, sterker nog het beetje bewijs waar wij niet om heen konden nog in de Doofpot stoppen ook en dan moet je er een keer over ophouden in dit land en dat is voor sommige mensen Klokkenluiders wel moeilijk.”

Humberto Tan de persoonlijke ‘Zwart Piet’ van Maffia boss Jon de Mol  speelde zijn ‘zwarte Uncel Tom” rol prima door Teeven zelfs wat lichtelijke kritische vragen te stellen. Fred Teeven mocht daarop zijn intens vuile VVD-straat schoonvegen als ware hij de eerlijke Crimefighter der kleine (domme) luiden die ten onrechte van alles en nog wat ten onrechte wordt beschuldig door vuig volk dat van geen ophouden weet. Fred Teeven vond zich zelf in dit verband eigenlijk zielig,’want ik sta ook nog een keer op de Dodenlijst’. 

Een Stem op de VVD is een Stem op het Fascistische rauwe Kapitalisme van Hitler.Honger en werkloosheid voor de massa en miljarden bonussen voor de Ultra rijken.