Mark Rutte en Geert Wilders
Deze week was de hysterische week in “Banana-Fraude-Nederland “van de ‘Dutch Hitler’ Wilders. 

De PvdA-draaikonten: Wilders wel Hitler, Wilders niet Hitler, Wilder wel weer Hitler,enz.

( van onze Dolgedraaide PvdA en VVD Bestuur-Gangster redactie)

Amsterdam-Noir- Dutch-Volksgerichtshof draait nu op volle toeren in “Banana-Fraude-Nederland”. Geen eten voor hongerende arbeiderskinderen.
De gewone mensen hebben geen geld meer over voor een buskaartje om naar het stemlokaal te gaan: de keuze is eten of kiezen.
CDA-leider haalt uit naar VVD-premier “Snake Rutte”: cynisme burgers komt door loze beloften en dat zij volkomen leeggeroofd zijn door de Snake en zijn ‘PvdA-hoertjes’’ Premier Rutte treft de meeste blaam voor de verwachte, historisch lage opkomst bij de gemeenteraadsverkiezingen van aanstaande woensdag. Dat stelt CDA-leider Buma, die het cynisme en wanhoop  onder burgers over de politiek verklaart door loze beloften en de schaamteloze roofpraktijken van de massa door de ‘VVD-Godfather Mark Rutte’ in de aanloop naar de laatste stembusgang van 2012.„De premier van Nederland heeft toen beloften gedaan waarvan iedereen al dacht: dat kan helemaal niet, en waarvan ook later bleek dat ze niet waargemaakt gingen worden. Alleen zijn persoonlijke Staats-adviseur ‘Captain-Coke-Gordon’ geloofde zijn ‘billenmaatje Mark Rutte’.

Buma volgt nu wat Volksnieuws uit Amsterdam-Noir stelt dat de beroepspolitici van de Heersende klasse liegen en bedriegen.
Er is nu dus een gevoel ontstaan dat bepaalde corrupte politici maar wat beloven”, zegt de CDA-leider gisteren in een interview met De Telegraaf en Volksnieuws uit Amsterdam-Noir. Peilingen wijzen erop dat meer dan de helft van de kiezers aanstaande woensdag thuisblijft, hoewel deze gemeenteraadsverkiezingen vanwege het overhevelen van taken van Rijk naar gemeenten belangrijker zijn dan ooit. De arme sloebers zijn te lam en plat geslagen om zich al dan niet hongerend met versleten schoenen naar de Stembus te slepen .Het gewone Volk is verraden door de PvdA en de VVD en draait op voor de Bankier-Gangster bonussen en Bestuur-Wachtgelden.

Akkoord over ontmenselijking bijstandswet en Handhaving Wachtgeld en Bonussen.
Legenist-sterBuma zegt veel mensen te ontmoeten die zich verraden voelen door de ‘VVD-Misdaadgroep’. De duizend euro die ’hardwerkende Nederlanders’ in het vooruitzicht werd gesteld, staat daar volgens hem symbool voor. „Dat heeft hen ongelooflijk boos gemaakt. En dat maakt mij ook boos. Rutte schaadt door zijn loze beloften het laatste beetje aanzien van de politiek.” Rutte beloofde ook volledig behoud van de hypotheekrenteaftrek, zou geen cent meer aan de Grieken geven en noemde zijn ‘PvdA-hoertjes’ een gevaar voor ons land, terwijl de VVD er even later mee ging ‘roof de arme scheel regeren’. Nu duiken in Rotterdam de eerste eerlijke mensen op straat op met een “Rode Legenisten Ster” op hun ingevallen borst. Jagen  (VVD en PvdA) Dog-Bounty Hunters op ‘Kruimel-Bijstandsfraude moeders’ in Rotterdam. 

Buma heeft spijt van het akkoord gaan met eerdere accijnsverhogingen in voorgaande kabinetten. Zo zat er in het Lenteakkoord van 2012 een verhoging van deze extra heffing op brandstof. Het kabinet deed daar per januari nog een schepje bovenop. Volgens Buma heeft het Centraal Planbureau nooit mogelijke grenseffecten meegerekend.