Mark Rutte en Geert Wilders
Mark Rutte: “samenwerken met Wilders of Hitler is mogelijk, ha,ha,ha, als wij onze zakken maar vullen”. Op zich een ironische uitspraak van Rutte, gezien het feit dat de PvdA tegelijkertijd verklaart te moeten kotsen van Wilders en hem vergelijkt met Hitler. Geert Wilders ziet deportatie van Moslims als mogelijke optie ook als ze van geboorte aan af Nederlands spreken.

Eén dag na de redding door de PvdA van  de VVD ‘Witwasser–Moordenaar Fred Teeven’ krijgt de PvdA een ‘PVV–mes’ in de rug van ‪ “Snake Mark Rutte”  

( van onze VVD Gay-Judas redactie)

Amsterdam-Noir-De ‘Valse VVD Nicht Rutte’ verklaarde gisteren zijn ’PvdA-hoertjes’ officieel failliet en zet ze bij het werklozen afval. De ‘Judas Mark’ ruilt ze in voor de PVV als dank dat de PvdA nog enkele dagen geleden de ‘VVD  Witwasser en (passieve) Moordenaar Fred Teeven’ zijn hachje gered hadden.

Nieuwsuur: Fred Teeven de VVD Volksonderdrukker, Witwasser en Moordenaar.
Voor hetzelfde geld, en zonder de criminele hulp van de PvdA met zijn corrupte  verwrongen, spastische liegende ex Rechter Jeroen Recourt had de’ VVD –Griezel- Fred Teeven’ zo de gevangenis in kunnen verdwijnen. Als de PvdA naar behoren als een echte democraat  de waarheid naar boven had gehaald in het  ‘Moord-WitWasserette Fred Teeven’ debat-gebral.
jeroen recourt

PvdA krijgt Roos uit eigen doos van Mark Rutte.
Mark Rutte: “we hebben onze ‘PvdA-hoertjes’ als echte Loverboys totaal uitgewoond met ons ‘Straf de arme maatschappij regime’ en dus na de verkiezingen weer op naar de ‘PPV-Bruinhemden’.

Kiezers ‘VVD-misdaadgroep’ en ‘PvdA-hoertjes’ hebben spijt en een lege portemonnee.
‘Judas Rutte’:” De peilingen zijn duidelijk: na de komende verkiezingen is er niets meer over de PvdA. Ik heb deze toekomstige draai naar ‘Bruin-Kont-Ridders’ van de VVD uitvoerig besproken met mijn Staats-adviseurs ‘Captain-Coke–Gorden’.”Wij kwamen beide tot de conclusie zonder zelfs een snuifje cocaïne te hebben genomen dat Wilders naadloos aansluit bij onze VVD-Ariër-slogan’ Rotterdam.

Rutte: “wij roven en plunderen de massa met wie dan ook net als in de ‘Volks-onderwereld’. Wij doen niet aan discriminatie, we zijn geen Hitler”.
Premier ‘Kapitalist-Dictator Mark Rutte’ acht het „denkbaar” dat zijn ‘VVD-Misdaadgroep’ gaat samenwerken met de ‘PVV-Bruinhemden’ in Den Haag en Almere, de enige steden waar de PVV mee doet aan de gemeenteraadsverkiezingen. ‘Valse  Judas Nicht Rutte’: samenwerking met Wilders of Hitler denkbaar, omdat er na de verkiezingen niets meer over is van de PvdA door ons roofbeleid van de arme en dus op naar de PVV-Ridders.
Ook een criminele samenwerking met de PVV in de landelijke corrupte politiek blijft mogelijk. Rutte bralde dat vrijdag in zijn wekelijks televisie-Propaganda- gesprek bij zijn ‘Staat-NOS’.

Rutte gaat de Bunker van HitlerWilders in. Der Untergang van “Banana-Fraude-Nederland”.
Rutte loog dat hij niet staat te trappelen ( hij kan niet wachten dat de PvdA om zeep is gebracht)  om ooit weer samen te werken met de PVV, maar dat hij samenwerking met geen enkele partij uitsluit. „Als ‘valse roof en plunder ‘Jan met de Pet’ democraat’ kies ik er absoluut voor om geen ( criminele) partijen uit te sluiten.”
Mocht het zo ver komen dan zal er volgens de ‘Valse VVD Nicht Rutte’ wel gepraat moeten worden over uitspraken als die Wilders woensdag deed, toen hij zei dat Den Haag wat hem betreft een stad wordt „met minder lasten en als het even kan wat minder Marokkanen
(en ‘PvdA-Joden’), want daar zijn wij het volkomen mee eens”.

‘Rat-Verhagen’ en ‘Snake Rutte’ hebben de politieke moraal geprostitueerd.
CDA-leider Sybrand Buma zei eerder deze week dat hij nooit weer met de PVV wil regeren en die eerlijkheid siert hem. Het CDA, toen nog onder criminele leiding van één van de engste politicus van het afgelopen decennia de ‘CDA-Rat Verhagen’ en VVD pleegde in het eerste ‘Roof- de massa-kabinet Rutte’ samen de misdaden jegens ‘Jan met de Pet’.

Wilders en niet ‘Hitler’ leverde toen de ‘gedoog-Roof de arme-steun’ die het kabinet “Bruin I” aan een meerderheid in de Kamer hielp.  De Bruinhemden zijn  inmiddels stukken ‘beschaafder’ geworden dan de ‘PvdA-hoertjes’, die aan de lopende band worden geschaakt op (Stem) Fraudes in allerlei vormen en misbruik van de Wachtgelden en liegen en bedriegen. (https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2014/03/13/pvdaer-niet-op-fraude-betrapt-maar-poserend-lachend-met-zijn-haat-iman-gabbertje/#more-19403 ) Wij hebben uit betrouwbare valse bron vernomen dat  fractie voorzitter van de PvdA de ‘Playboy Diederik Samsom’ en de PvdA partijleider de ‘Showbizz- arbeider Hans Spekman’ na het horen van Mark Rutte zijn  ‘VVD Judas-Gay-verraad’ spontaan samen in huilen zijn uit gebarsten.

Stuur het “Haagse en Gemeente PvdA en VVD-Tuig” naar Huis( of de cel in), Stem bij de komende Gemeente Raadsleden SP, Partij voor de Dieren of de Lokale partijen.