Frans Timmermans Geert Wilders Hitler
Een stem op de PvdA is een stem op de VVD en dus een Stem voor het rauwe, criminele, fascistische kapitalisme. 

Wetenschappelijk aangetoond: de PVV is fascistisch en dat is niet bekend bij ‘VVD Gay-Judas-Mark Rutte’.

( van onze failliete PvdA-redactie i.s.m. onze ‘VVD Gay-Judas’ redactie)

Amsterdam-Noir-Van ‘Inktzwart-PvdA’ naar Bruin van Geert Wilders. Nederland=Weimarrepubliek in herhaling.
PvdA-minister Frans Timmermans van Buitenlandse Corrupte Zaken heeft vrijdag hard uitgehaald naar PVV-leider Wilders. Volgens Timmermans zijn de uitspraken van Wilders over Marokkanen verwerpelijk.

Lodewijk Asscher wordt ingeruild voor Hitler Wilders door de VVD.
Zijn ‘VVD Boss Mark Rutte’ daar in tegen liet tegelijker tijd vrolijk weten criminele samenwerking met de ‘PPV-Bruinhemden’ na de verkiezingen en faillissement van de PvdA wel weer te zien zitten. Dat is nog eens een ‘Judas-Dolk’ van Valse ‘VVD Nicht Mark Rutte’ in de rug van zijn ‘PvdA-hoertjes’.

PvdA staat compleet buiten de werkelijkheid van de arbeiders net als tijdens de opkomst van Hitler in de Weimar republiek.
Wilders bevindt zich volgens de minister „compleet buiten de werkelijkheid” van  “Banana-Fraude-Nederland”. „Marokkaanse Nederlanders horen bij  de Nederlandse ‘Slaven-Democratie’ blijven in Nederland, dragen bij aan de opbouw van de Nederlandse samenleving als Plofkip voor de  ‘liberale criminele VVD-Vrije markt’.

Marokkaanse Nederlanders hebben ook problemen in de samenleving, die problemen moet je oplossen. Door te roepen dat mensen maar weg moeten, wat een compleet irrealistische voorstelling van zaken is, zet je mensen tegen elkaar op. Waar Nederland behoefte aan heeft, is dat we samen de schouders eronder zetten, niet dat we bevolkingsgroepen tegen elkaar op gaan zetten”, bralde Timmermans voorafgaande aan de ministerraad.

Kennelijk is het de ‘PvdA -Draaikont Timmermans’ compleet ontgaan dat hij en zijn partij  samen met de ‘VVD-Misdaadgroep’ de afgelopen twee jaar dat nu precies hebben gedaan waar hij nu met zijn prietpraat zo van walgt.  ‘Judas-Mark Rutte’ lacht zich helemaal slap om die domkop van een Timmermans. Hij heeft niet eens door dat de VVD de PvdA totaal heeft uitgewoond als ‘Junkie straathoertjes’ en nu klaar staat om verder te gaan met Wilders en zijn Stootroepen.

‘Mensen op hun ziel trappen hebben wij de afgelopen twee jaar constant gedaan’
Volgens hem geniet Wilders „van het feest dat hij mensen op hun ziel kan trappen en dat mensen vervolgens daarop reageren”. Daarom verwacht Timmermans niet dat de PVV-leider zijn uitlatingen terugneemt. Wilders zei woensdag op een verkiezingscampagne in Den Haag dat dat een stad „met minder lasten en als het even kan wat minder Marokkanen en ‘PvdA-joden’ ” moet worden.

Asscher: niet stemmen op PVV, maar voor de ‘PvdA- Kapo Jetta Klijnsma Slaven Werkkampen’ die alle werklozen dwingen tot dwangarbeid, ook de Marokkanen.
Lodewijk AsscherVicepremier Lodewijk Asscher de “VVD Chiwawa” keft de bewoners van Den Haag om niet te stemmen op de PVV bij de gemeenteraadsverkiezingen vanwege de „onacceptabele” ‘Hitler’-uitspraken van Geert Wilders over Marokkanen. Asscher heeft dat gezegd tegen de Persdienst. Het is zeer zeldzaam dat een minister een stemadvies geeft en dat geeft wel aan hoe ook Asscher compleet buiten de werkelijkheid staat.

De PvdA-bewindsman vindt de uitspraak „schandalig” omdat Wilders met zijn uitspraken „willens en wetens mensen wegzet”. Hij voegt eraan toe: „Dit soort uitspraken kunnen mensen in Den Haag komende woensdag bestrijden door een andere keuze te maken. Ik denk dat dat de meest effectieve reactie is.”

Asscher is als minister ook verantwoordelijk voor integratie van de werkelozen arbeiders naar de ‘Jetta Klijnsma Slaven kampen’ uit angst voor de ‘VVD Gestapo-man Sjoerd Potters’.
Bejaarde Voorman Mohammed Rabbae van het Landelijk Beraad Marokkanen was kort in zijn reactie: „Wilders is een racist. Hij heeft zijn ware aard laten zien.” Of zijn organisatie aangifte gaat doen, kon hij nog niet zeggen.

Wilders eist opheldering en minimaal de  vice- premier post op van Asscher
PVV-leider Geert Wilders wil van premier de VVD Snake Mark Rutte weten of  zijn vicepremier Lodewijk Asscher (‘PvdA-hoertjes’) namens het kabinet heeft gesproken met diens oproep aan Hagenaren om woensdag niet op de PVV te stemmen. „Zo ja, dan kan dat niet natuurlijk”, aldus Wilders. Hij gaat Rutte schriftelijk om uitleg vragen.

Wilders wil ook van Rutte weten of hij het eens is met het stemadvies van zijn vicepremier   ‘Chiwawa Asscher’ en of Rutte het niet ongepast vindt dat Asscher in campagnetijd zo’n oproep doet. Judas-Rutte heeft vooruitlopend op het verstrekken van de gevraagde antwoorden al in de media laten weten graag met Wilders te gaan samen werken als het faillissement van de PvdA voltrokken en compleet is.

PvdA-minister Frans Timmermans van Buitenlandse Zaken noemde de uitspraken van Wilders vrijdag verwerpelijk en zei dat de PVV-leider zich daarmee compleet buiten de werkelijkheid van Nederland bevindt. „Ach de PvdA, die schiet altijd in een foute reflex als het gaat om Marokkanen, die echt zwaar oververtegenwoordigd zijn in misdaad en uitkeringen. De PvdA-werkelijkheid is een bizarre berberwerkelijkheid geworden helaas, veel meer Nederlanders zijn het met mij eens denk ik zo”, zei Wilders in een reactie.
De PVV doet woensdag alleen in Den Haag en Almere mee aan de gemeenteraadsverkiezingen.

Rutte: geen stemadvies voor Hitler.
Vicepremier Lodewijk Asscher (PvdA-hoertje) heeft volgens premier Mark Rutte geen oproep gedaan om woensdag bij de gemeenteraadsverkiezingen niet op de PVV te stemmen. Dat heeft Rutte vrijdag geschreven in antwoord op schriftelijke vragen van PVV-leider Geert Wilders.  „Mensen in Den Haag kúnnen komende woensdag een andere keuze maken. Dat lijkt me een statement of fact.”
Rutte voegt er verder alleen aan toe dat Asscher in een vraaggesprek met de Persdienst letterlijk zegt: „Dit soort uitspraken kunnen mensen in Den Haag komende woensdag bestrijden door een andere keuze te maken”. Wilders zei eerder deze week dat Den Haag „een stad met minder lasten en als het even kan wat minder Marokkanen” moet worden.

Vergelijking Wilders en Hitler ligt wel erg voor de hand.
Lafbek Fouad Sidali, lid van het landelijk  corrupte partijbestuur van de PvdA, vergeleek Wilders donderdag op Twitter met Hitler. Vrijdag trok hij die tweet in als een echte Laffe PvdA’er zonder ruggengraat. ‘Draaikont Timmermans’ wees erop dat iedere vergelijking met de Tweede Wereldoorlog elke discussie doodslaat net als toen bewogen arbeiders en pacifisten na de Eerste Wereldoorlog waarschuwde met de komst van Hitler ( Wilders?) dat er een tweede Wereld–Oorlog ophanden was.

Maar hij denkt nu als amateur psychiater dat Sidali overmand is door emotie toen hij de uitspraken van Wilders hoorde en mogelijk zijn lucratieve baantje kwijt raakte. „Als je een Marokkaanse Nederlander bent en er is een ‘Hitler’-politicus in Nederland die zegt dat je het land uit moet net als de Joden voor de Tweede Wereldoorlog, dan is het logisch dat je heel veel emotie voelt erbij”, aldus  bralde de PvdA psychiater Timmermans. „We weten ook uit onze schooltijd: een pestkop moet je niet belonen door op z’n provocatie in te gaan maar als echte PvdA zijn kont likken, zoals wij nu Mark Rutte zijn Valse VVD-Gay-reet likken”, voegde hij eraan toe.