Fred's teven
De VVD’ers Ivo Opstelten en zijn ‘Sidekick Erik Wiebes’ zijn een schandvlek voor de democratie. Voor Witwassen met een ‘OM-verguning’ moet men bij ‘Fred-Griezel-Teeven’ zijn.

Gerard Schouw20:33 Debat Teeven heuse slapstick. Dato Steenhuis liegt, advocaat Cees H. liegt, en de zelfbenoemde ministeriële waarheid is oncontroleerbaar

Uitkomst  de OM ‘ Moord-Wit-wasserette Fred Teeven’ debat: Rule of Law is ‘Rule of VVD’ (en PvdA). Geen Fred Teeven telefoonstoringkje deze keer.

( van onze VVD Klasse Justitie redactie)

Amsterdam-Noir-We zijn een bananenmonarchie geworden voor Ratten in pak.
Wij hebben gisteren gedwongen moeten kijken naar het grote ‘Fred Teeven-Witwas-debat’ en hebben het niet tot het einde vol kunnen houden. Voor de uitkomst hoefde wij sowieso niet tot het einde te kijken, want die was ons al bekend voor de aanvang van de PvdA en VVD Show debat: “Uitkomst Opstelten debat-gebral misdaden Teeven van tevoren bekend bij Volksnieuws-Amsterdam.

‘Moord-Wit-wasserette Fred Teeven’ heeft geen enkel (VVD)-wet overtreden in “Banana -Fraude-Nederland”.
Het was gewoon te erg om aan te zien. Werd hier door de VVD’ers Ivo-zwijn- Opstelten en  zijn ‘Sidekick Erik Wiebes’ wel Nederland gesproken?  Toch een eis van de VVD zelf  van de gewone man in de straat. Afijn, een varken dat knort in de modder klinkt logischer wat ons betreft dan Ivo Opstelten en Erik Wiebes. Deze keer kon Ivo Opstelten zich niet beroepen op een verzonnen ‘OM telefoon storing’ om de misdaden van Fred Teeven recht te liegen. Dus ging hij voor zijn ‘Feiten’ in deze ‘Wit-was-moord -zaken’ van zijn Fredje de ‘Crimefighter der Kleine Luiden’.De grote verliezer is de Democratie.
De democratie, althans wat er nog van over is in “Banana-Fraude-Nederland” beleefde gisteren weer eens Inktzwarte dag.
De ronduit infantiele leugens en het werkelijk waar kinderlijk ik weet niet gebral en gestotter van Ivo Opstelten waren een belediging voor een ieder met een beetje gezond verstand.

VVD’er Erik Wiebes is een gevaar voor de openbare gezondheid en de belastingdienst.
Zijn Sidekick in deze Lieg en Bedrieg Show Erik Wiebes spande de kroon. Is deze man gewoon gek of komt deze man van een andere planeet? Die wist ook niets, maar kon daar uit wel concluderen dat het hier ging om allemaal eerbare (VVD) personen, dus wist hij wel dat alles keurig netjes was gegaan. Hij glom van trots en begon net als PvdA’er Jeroen Recourt spastisch met zijn lichaampje bij te schokken. Was dat van een Gek zijn eigen dunk of kwam dat spastische geschud door zijn geëtaleerde domheid voor zijn Baasje Ivo Opstelten?

Ivo Opstelten knort:
Ivo Opstelten:”De feiten zijn wat de feiten zijn en die feiten weet ik niet als het gaat om mijn criminele partijgenoot Fred Teeven”.

Ard van der SteurIk weet niets en daarom weet u Tweede kamer ook niets. De enige die goed in zijn vet zat gisteren was de liegende speaker van de VVD Ard van der Steur. Deze man is een  levende karikatuur en symbool van een volgevreten kapitalist uit de 19de eeuw. Deze vol gevreten kapitalist Ard van der Steur was een Top-jurist  in corporate crime zaken geweest voordat  hij zijn louche diensten bij de ‘VVD-Misddaadgroep’ inbracht. Die wist opeens niet meer wanneer een simpel contract rechtsgeldig is. De ex liegende Rechter de PvdA’er Jeroen Recourt schudde wederom spastisch bijna zijn zitbankje uit.

Wraak de ex rechter Jeroen Recourt (PvdA-hoertje).
Zelden een ex Rechter Jeroen Recourt zo het Recht van Fit and Justification schuddend  met zijn verkrampte lichaam zien verkrachten als gisteren in het ‘Groot-Leugen VVD en PvdA gebral-debat’.

De liegende PvdA Rechter Jeroen Recourt.
jeroen recourt
De spreker leugenaar van de PvdA in dit debat was de ex rechter Jeroen Recourt en die schudde constant spastisch als inbreng zo wat zijn zitbankje uit van zijn eigen leugens.
Deze ex rechter is een naam om te onthouden als hij na de verkiezing nederlaag van de PvdA terugkeert naar de Gerechtelijke macht. Deze man is zo corrupt en een PvdA-Beroeps-Leugenaar dat een ieder die in de toekomst met hem te maken krijgt als Rechter hem onmiddellijk moet Wraken.

Rule of Law is ‘Rule of  VVD’ in ‘Banana-Fraude-Nederland’.
Wie nog geloofde dat de Rule of Law in Nederland van kracht is moet maar eens op zijn gemak het debat gaan nazien. De Rule of Law is in ‘Banana-Fraude-Nederland’ de Rule Of de VVD criminelen. De oppositie behoudens uiteraard de Bible-belt van de SGP, (maar goed het zij Kees van der Staaij vergeven hij lijdt immers aan Godsdienstwaanzin en gelooft alles wat hem wordt wijs gemaakt) die vond het allemaal geweldig wat Fred Teeven heeft gedaan. De oppositie verwoorde het verloop van het debat-gebral als volgt:

Pieter Omtzigt20:36Is dit document origineel inclusief beloften Teeven daarin?“@partijvijf: http://t.co/x9PFi2NoVa”
Gerard Schouw20:36RT @JanHoedeman: Staatssecretaris Wiebes kan zijn lachen niet inhouden bij de vertoonde rekenkunst van minister @NineKooiman omdat u verkeerde woordvoerder aan het souffleren bent. Ik ben die man met dat blauwe pak en oranje das
Pieter Omtzigt20:09Kamer vroeg gisteravond wanneer en hoeveel geld is overgemaakt. Opstelten antwoordde niet schriftelijk en nu ook niet! @PeterAnshof
Pieter Omtzigt20:07Hele rare rommel bij data  Opstelten weet niet eens wanneer geld is overgemaakt
Nine Kooiman20:13
Debat in de Kamer is net een slecht theater.Ambtenaren zitten in de coulissen non-verbaal de minister te souffleren.Antwoorden blijven
Pieter Omtzigt20:36Is dit document origineel inclusief beloften Teeven daarin?“@partijvijf: http://t.co/x9PFi2NoVa”
Gerard Schouw20:36RT @JanHoedeman: Staatssecretaris Wiebes kan zijn lachen niet inhouden bij de vertoonde rekenkunst van minister @NineKooiman omdat u verkeerde woordvoerder aan het souffleren bent. Ik ben die man met dat blauwe pak en oranje das
Gerard Schouw20:33Debat Teeven heuse slapstick. Dato Steenhuis liegt, advocaat Cees H. liegt, en de zelfbenoemde ministeriële waarheid is oncontroleerbaar.
Pieter Omtzigt20:09Kamer vroeg gisteravond wanneer en hoeveel geld is overgemaakt. Opstelten antwoordde niet schriftelijk en nu ook niet! @PeterAnshof
Pieter Omtzigt20:07Hele rare rommel bij data @PeterAnshof Opstelten weet niet eens wanneer geld is overgemaakt!

De Kardinale vraag niet gesteld. Hoe lang was Fred Teeven’s Wit-Wasserette illegaal actief in The Killing Fields Amsterdam.
[youtube http://youtu.be/25eCZOUACWI]
Ondanks dat wij aan het voorgaande niets hoeven toe te voegen stelde de oppositie toch enigszins teleur door achterwege te laten om de eenvoudige vraag te stellen aan Ivo Opstelten zijn er nog meer van deze  ‘Wit-Was-Moord-deals’ gemaakt door zijn ‘gabber in crime Fred Teeven’.

Maar goed het antwoord van de kennelijk ‘Demente Ivo Opstelten’ had dan vast weer als een oude Papegaai gebrald: ik weet niet, de feiten zijn de feiten en ik weet die feiten niet. Zijn ‘Sidekick Erik Wiebes’ zou dan wederom zonder meer trots met dat kleine lichaampje spastisch heen en weer schokken.

Rechter Jeroen Recourt niet bekend met het Amsterdamse vonnis Top informant en business partner Robert Mink Kok van Fred Teeven.
Overigens bijna surialitisch te noemen is dat de Tweede Kamer in dit debat niet aan de Minister Opstelten vroeg naar de zaak Robert Mink Kok, want ook daar is druk gebruik gemaakt van ‘Fred’s Wit Moord-wasserette’ en dat is toch niet bepaald een geheim in Vrij Nederland.

Opmerking: Wij hebben dit artikel in het kader van hoor en wederhoor voorgelegd aan alle betrokkenen in deze.