Diederik Roos
Lokale criminele PvdA blundert en wordt daardoor betrapt op fraude in Soest.

( van onze Dolgedraaide PvdA en VVD Bestuur-Gangster redactie)

Amsterdam-Noir- PvdA: Stemmen stelen, daklozen bestelen, arme bestelen beloont met Wachtgelden.
Lekkere bende die PvdA: stelen uit de Staats en Gemeente kas en nu ook weer stemmen stelen van mensen? We vragen ons nu langzamerhand wel af of de Pvda-‘hoertjes’ in 2012 ook wel rechtmatig aan hun stemmen zijn gekomen.  

Nog vier jaar een ‘Roos uit eigen Doos’ met ‘Playboy Diederik Samsom’.
Diederik Samsom en Saar van Bueren
Hoe het ook zij de ‘PvdA Playboy Diederik Samsom’ heeft zich al weer aangemeld om de komende vier jaren aan te blijven als hun gewetenloze Godfather. Kan hem wat schelen zolang hij maar zijn designer-suits van minimaal 2 ruggen kan dragen met een ‘Top Callgirl als Saar van Bueren’ aan zijn armen, ook al blijft er na de Gemeenteraadsverkiezingen niet een PvdA-zetel over.

De simpele onderbetaalde webmaster van de PvdA in Soest heeft de lokale afdeling van de partij ernstig in verlegenheid gebracht. In een mail aan een inwoner, die zelf niet kan stemmen op 19 maart, schrijf hij dat de partij zélf de naam van de gemachtigde in zal vullen en dat iemand binnen de partij wordt aangewezen om de stem uit te brengen. Dat is echter verboden en zelfs strafbaar. De criminele fractievoorzitter van de PvdA in Soest spreekt van een ‘knullig foutje van de webmaster dat we deze keer betrapt zijn’, meldt RTV Utrecht maandag. 

Fractievoorzitter ‘Bestuur-Gangster Osman Suna’ bralt tegen de lokale zender dat dit nooit had mogen gebeuren dat we weer betrapt zijn op een misdaad. ”Dit is zeker niet goed voor ons  criminele imago. De PvdA staat de laatste tijd al bijna iedere dag terecht in een kwaad daglicht en dit soort misdaden maakt het alleen maar erger. Dit moet je zien te voorkomen. Maar het is inmiddels gebeurd en daar baal ik enorm van.’ Verder beroepen wij ons op het zwijgrecht.”

Volgens Suna is de intentie juist om mensen die bijvoorbeeld slecht ter been zijn thuis op te halen en naar de stembus te brengen(kuch). ”Maar ons machtigen, daar is absoluut geen sprake van,  we leven niet in “Banana-fraude-Nederland”.”

Het zou om een incident gaan; andere inwoners van Soest Afrika hebben niet een dergelijke e-mail ontvangen liegt hij als een echte beroeps criminele PvdA’er. Ook liet hij nog off the record weten mijn Wachtgeld zit hoe dan ook toch goed, ha,ha,ha.

Trouwens weet u toevallig of Wachtgeld ook wordt uitbetaald als ik, wat nooit zal gebeuren de gevangenis in draai?