wanted diederik mark
( van onze Dolgedraaide VVD en PvdA Bestuur-Gangster redactie)

Amsterdam-Noir- Bericht uit de Dutch Slaven-Democratie  “Banana-Fraude-Nederland”.
Veel onwetende mensen die bij de Tweede Kamerverkiezingen in 2012 op de  ‘VVD-Misdaadgroep’ en hun ‘PvdA-hoertjes’ hebben gestemd, hebben daar nu spijt van.

Accijnzen in 11 jaar 35% hoger voor ‘Jan met de Pet’-Stelen met de wet neemt ‘Bijbelse proporties’ aan.
Daardoor weet een flink aantal kiezers even niet op welke partij ze zullen stemmen bij de gemeenteraadsverkiezingen op 19 maart. Anderen hebben al de knoop doorgehakt; zij stappen over naar een andere partij. Het berouw bij de landelijke coalitie is aanzienlijk groter dan bij de oppositieDat blijkt uit een onderzoek dat het Kieskompas heeft uitgevoerd voor het ANP. Aan het onderzoek hebben 19.415 kiezers meegewerkt. Onder hen zijn bijna 5000 PvdA’ers en ruim 3000 VVD’ers.  De PvdA stemmers, die inmiddels  als Plofkippen zijn afgevoerd naar een van de “Kapo Jetta Klijnsma- Slaven- kampen” zijn niet mee genomen in dit onderzoek, aangezien zij niet meer bereikbaar zijn.

Van de PvdA-kiezers heeft 39 procent spijt van de stem van 1,5 jaar geleden. Bij VVD-stemmers gaat het om 35 procent. Daar komt bovenop dat één op de tien VVD’ers niet zozeer spijt, maar wel ontevredenheid voelt. Bij de PvdA is 8 procent ontevreden. Al met al is de helft van de kiezers dus niet tevreden over de twee criminele coalitiepartijen.

Volgens André Krouwel van het Kieskompas hebben veel van de teleurgestelden 2 jaar geleden strategisch gestemd. Hun hart lag eigenlijk bij PVV, SP of GroenLinks, maar er ontstond een tweestrijd tussen VVD-lijsttrekker Mark Rutte en ‘Playboy Diederik Samsom’ van de PvdA. Met hun stem wilden ze ervoor zorgen dat de één de ander zou verslaan. Uiteindelijk vormden de rivalen samen een coalitie. „De PvdA had ook een linkser kabinet kunnen vormen, maar de kiezers kregen uiteindelijk toch de “VVD Snake Rutte” als premier. Bij de VVD was al vrij snel duidelijk dat ze niet om de PvdA heen konden. Maar juist dat gegeven maakt het opmerkelijk dat zo veel gewetenloze VVD’ers spijt hebben”, aldus Krouwel. Door de spijt met nu een lege portemonnee, de massale roof en plunder praktijken van met name de VVD en PvdA Bestuur-Gangsters dreigt een flinke nederlaag voor ‘VVD-misdaadgroep’ en hun ‘PvdA-hoertjes’ bij de gemeenteraadsverkiezingen. Zelfs veel tevreden kiezers twijfelen. Zo weet slechts een kwart van de nog steeds onwetende  PvdA-kiezers zeker dat ze ook nu op de sociaaldemocraten zullen stemmen. Die lijden kennelijk aan het Stockholmsyndroom.

Bij de VVD is dat niet veel beter. De Fascistische- liberalen hebben pas één op de drie kiezers achter zich, met minder dan 2 weken te gaan tot de gemeenteraadsverkiezingen.
De mensen die hebben besloten om de VVD de rug toe te keren, stappen vooral over naar D66, CDA en de lokale partijen. In Den Haag en Almere profiteert ook de PVV, die alleen in die steden meedoet. De grootste concurrenten voor de PvdA zijn de lokalen, GroenLinks, D66, Partij voor de Dieren en de SP. De spijt staat in schril contrast met de gevoelens bij de oppositie. Bij die partijen betreurt minder dan 10 procent van de kiezers de stem. De uitzondering is ouderenpartij 50PLUS. Een kwart van die kiezers heeft spijt, vermoedelijk door de ophef over een klein fraude van een tonnetje of wat van de ‘Bejaarde Graaier Henk Krol’. Als hoofdredacteur van de Gay Krant bleek hij  pensioenpremies van zijn medewerkers te  hebben verduisterd, wat op zich feitelijk een misdaadtje is, die standaard is bij de beroeps politici en bestuurders ( ‘Ratten in pak’).

Wie arm(er) wil blijven of  worden en honger wil (blijven) lijden stem PvdA, D’66 SGP , CHU en VVD bij de komende Gemeente verkiezingen.
Het Huidige Kabinet schendt  opzettelijk en structureel de mensenrechten in “Banana-Fraude Nederland”. De AIVD weet van niets.