Mark Rutte snake in suit‘PvdA Playboy Diederik Samsom’ kwam te laat met zijn Roos uit eigen doos om de man nog te redden.

( van onze ‘Rode- Rozen -Leugen Verkiezing- Campagne’ redactie)

Amsterdam-Noir-Gedwongen luistert Minister-president Mark Rutte ‘bereidwillig’ naar een Almeerder die hem tijdens een bezoek aan de polderstad, gistermiddag wanhopig aanschiet. Maar rochelende de arme sloeber wel Nederlands?

Rutte hoorde het relaas van de man aan, die zich beklaagde over de Maffia-Zorg van de VVD en PvdA “Dikke Deuren”  tegenover zijn dader Rutte, die niet anders kon door de aanwezighied van de Pers om minutenlang  te luisteren naar het emotionele relaas. De noodkreet raakte de Premier voor geen meter, die zei: ”Dat kan toch niet waar zijn, speekt u wel Nederlands, u heeft waarschijnlijk te veel gerookt. Als u mij uw nummer geeft, dan bel ik u net als Gordon persoonlijk op om verder te spreken over uw probleem die ik heb veroorzaakt.”Daarna raakte de radeloze man onwel en zakte in elkaar. De Premier  ‘VVD-Snake’ verleende nog voor de Show eerste hulp aan zijn slachtoffer, net als zijn ‘VVD–omstanders’  en  zijn politie beveiligers die zich om de man bekommerden. Na enkele minuten kwam de man weer bij en werd hij snel afgevoerd uit het zicht van de Pers en camera’s. De  “VVD Snake Rutte” was in Almere van zijn partijgenoot  Burgemeester-Gangsterin  Annemarie Jorritsma aka “de Waterdief” om in het stadhuis het Ondernemersplein te openen. Het is niet bekend bij ons of het stadhuis ook is gebouwd door haar man, de corrupte ‘Bouw- Maffia zakenman’, maar het zou ons niet verbazen.

Stuur het “Haagse-PvdA en VVD-Tuig” naar Huis( of de cel in), Stem bij de komende Gemeente Raadsleden SP, Partij voor de Dieren of de Lokale partijen.