Henk Kool
Wanneer wordt deze beroeps PvdA Boef Kool eindelijk eens gearresteerd?PVV wil spoeddebat over ’Chinese Kool’.Deze keer zwijgt de ‘VVD Barones Heleen Dupuis’ over  haar ‘PVV-Buinhemden.’


(UKIP Mr. Godfrey Bloom over belastingontduiking en fraudes door de EU Bestuurders en functionarissen in het bijzonder, hetgeen tevens geldt voor de Dutch Bestuurders van de Heersende politieke partijen in Banana-Fraude-Nederland).

Weer tonnen belastinggeld van Haagse arme arbeiders witgewassen met farce  project Kaapstad. ‘Showbizz arbeider Hans Spekman’: “Henk Kool is een prima PvdA-wethouder waar Geert Wilders en zijn stoottroepen een lesje aan kan nemen”.

( van onze Dolgedraaide VVD en PvdA bestuur-gangster redactie)

Amsterdam-Noir- De Haagse ‘PvdA-Wethouder-Gangster Henk Kool’ (Economie voor de Rijken en Armoede voor de arbeiders) is opnieuw in opspraak geraakt nu blijkt dat hij ruim twee ton belastinggeld spendeert aan een forensisch innovatiecentrum in Kaapstad, wat alle kenmerken heeft van de fraude-project om Gemeente gelden wit te wassen in de zakken van Kool en zijn kornuiten.
Uit een document blijkt dat het gaat om een promotiepaviljoen dat in de Zuid-Afrikaanse metropool moet dienen als een ’etalage’ voor bedrijven uit Den Haag en Nederland op het gebied van internationale veiligheid. M.a.w. een Witte boorden gangster kul project.
Aan het plan werken onder andere ‘Ratten in pak’ van het Nederlands –Peter R. de Vries Twitter- Forensisch Instituut en het Ministerie van Buitenlandse Zaken mee.

Lokale politieke partijen spreken er schande van dat de PvdA’er Kool voor de zoveelste keer met belastinggeld strooit aan de andere kant van de wereld. Kool lag onlangs al onder vuur nadat Volksnieuws uit Amsterdam-Noir  had onthuld dat hij een enorm bedrag heeft uitgegeven aan buitenlandse sex-reizen. Verder kreeg de asociaaldemocraat, tevens Wethouder-Gangster van het armste stadsdeel van Nederland, een politieke dreun omdat hij uit het armoedepotje subsidie jatte en die uitdeelde aan de organisatie van een lezing waarvan hij zelf bestuurslid is.

Idioot crimineel plan wat hoe dan ook eindigt in grote zak met Wachtgeld.
De nieuwe avonturen van de ’Wethouder van Buitenlandse Zaken’ vallen dan ook niet in de smaak bij de volksvertegenwoordigers. „Een idioot  crimineel plan. We kunnen het geld beter besteden in de vele etalages die op dit moment leegstaan in onze stad”, foetert  terecht de fractievoorzitter Joris Wijsmuller van de Haagse Stadspartij.

De lokale politicus stelt dat er wel meer geld onder de noemer ’The Hague Security Delta’ naar vreemde bestemmingen gaat. „Het is een soort financiële Bermudadriehoek.” Ook SP-raadslid Ingrid Gyömörei begrijpt niet hoe het stadhuis erbij komt om belastinggeld te investeren in een showroom aan de andere kant van de wereld. „Volkomen onzinnig en riekt weer eens naar PvdA-fraude. Ik eis opheldering en wat krijg ik weer een PvdA-excuus.”

Wij vroegen Henk Kool of hij niet inmiddels een arbeiders-aanlag vreest. Hij antwoordde:
“Dan zit ik al lang en breed in Spanje bij onze ‘PvdA Zonnekoning Peter Rehwinkel’, ha,ha,ha, met een zak vol Wachtgeld”.