Oplichter Alberto Stegeman‘ mag de USA niet meer in en komt niet meer in aanmerking voor een Bewijs van goed gedrag.

Wanneer volgen  ‘Maffiajournalist Peter R. de Vries’ en ‘politiescribent John van den Heuvel’? 

( van onze Jaknikkers Villa media redactie)

Amsterdam-Noir-Naïviteit van de SBS-Kijker en collaboratie van de misdaadjournalisten met de georganiseerde misdaad en bepaalde ‘ Griezel-Justitie’.
‘Kinnenbak Alberto Stegenam’ heeft nu een strafblad en op grond daarvan mag hij nu net als zijn collega’s Patrick van der Eem en Ron Ostrowski de USA niet meer in.


(Huilende ‘Held Patrick van der Eem’ mag de USA  niet in)

Het is droevig gesteld met de Nederlandse pulp misdaad-journalisten in “Banana-Fraude- Nederland”. De één is nog crimineler dan de andere. Overigens komt er zeer binnenkort nog een tweede beroemde beruchte Dutch ‘misdaadjournalist’ bij die de USA niet meer in mag en dat is de ‘Voetbal Maffia-Makelaar Peter R.de Vries’. Volksnieuws Amsterdam-Noir zal die primeur eerdaags publiceren.

Wat de huidige reis status is van misdadig journalist ‘Hoerenjong Bruine Rat Bas van Hout’ ( ook medewerker Peter R. de Vries) is, is ons niet bekend. Wel hebben wij vernomen sinds hij er bij Panorama is uitgegooid hij sowieso niet meer reist en thuis zit in zijn Praxis ‘Bunkertje’ achter de rolluiken te Zandvoort, omdat hij geen geld meer heeft voor benzine.

Alberto Stegeman moet een boete betalen voor het vervalsen van een KLM-personeelspas. Samen met een corrupte ‘Junkie-medewerker’ krijgt hij een boete van 1000 euro, waarvan 500 voorwaardelijk. Dat heeft het gerechtshof in Den Haag bepaald. Dat is conform de eis van het Openbaar Ministerie (OM). Stegeman wilde in het pulp SBS-programma Undercover in Nederland op een sensationele wijze aantonen dat de beveiliging op Schiphol gebrekkig was voor de Pulp-Kijkcijfers. Het gerechtshof oordeelde dat hij “minder vergaande mogelijkheden” had dan het vervalsen van de pas van een bestaand verslaafd personeelslid van KLM. Waarom SBS van ‘Maffia boss John de Mol’ als opdrachtgever in deze ook niet vervolgd is blijft duister. Kennelijk geldt nu even niet artikel 140 sr.(Deelneming aan een organisatie die tot oogmerk heeft het plegen van misdrijven, wordt gestraft met gevangenisstraf van ten hoogste zes jaren of geldboete van de vijfde categorie.). Het artikel  140 sr. geldt in “Banana-Fraude-Nederland” exclusief voor de ‘Jan met de Pet’ kruimel misdaadgroepen, toch?

Einde Pedo  Griezel-Jusitie Fred Teveen’ en zijn  media handlangers Peter R de Vries, John van den Heuvel en Bas van Hout dient zich aan in de  getuigen verhoor zaak Joris Demmink.
De zaak tegen Stegeman kwam in Den Haag terecht nadat het corrupte gedeelte van rechtbank in Amsterdam Stegeman en zijn medewerker had ontslagen van alle rechtsvervolging. Ingewijde van de gerechtelijk macht lieten ons weten dat hier achter de hand van ‘VVD Griezel Fred Teeven’ zat. In dat verband is het de facto toch wel uiterst merkwaardig dat uitgerekend Peter R. de Vries en John van der Heuvel van de daken schreeuwen (lees Haagse Complot ) dat Teeven zijn partijgenoot en voormalig rechterhand Joris Demmink onschuldig is.


(De VVD staatssecretaris  van justitie Fred Teeven bekent dat hij achter de schermen samen/voor o.a. John van den Heuvel en de sensatie pulp-media werkt )