Twitter Peter Joris

Ivo Opstelten, Sjuul Paradijs, Ed Nijpels en Peter R. de Vries: “onze Joris Demmink is onschuldig. Het waren slecht arbeiders kinderen.”

( van onze Pedo VVD Klasse Justitie redactie)

Amsterdam-Noir- Een voormalige jongensprostituée is vandaag de eerste die gehoord wordt in een zogeheten voorlopig getuigenverhoor in de zaak rondom Joris Demmink, voormalig topambtenaar van het ministerie van Klasse Justitie en Veiligheid voor Rijken. Demmink wordt beschuldigd van seksueel misbruik van minderjarige jongens en schandknapen. U zult dus vanavond Peter R. de Vries bij hoge uitzondering niet zien brallen bij zijn VARA ‘Schandknaap de Miljonair Matthijs Nieuwkerk.


( Peter R. :”ik ben de beste in vrije huwelijken met Gangstersletjes, Schandknapen en mijn Demmink is onschuldig)

Ook de ‘Homo- Maffia-kliek’ (lees: Rolodex: “Hoerenjong Bruine Rat Bas van Hout”, Hans Vrakking, Teeven, etc) van de VVD ‘Burgemeester Onno-Schandknapen-Hoes’ zit de komende weken muisstil met de billennaad dicht geknepen in de ‘Maastrichtse Gemeente kast’. De AIVD van  de ‘PvdA IJdeltuit Ronald Plasterk’ weet zoals gewoonlijk ook weer van niets, anders wordt zijn VVD Boss Halbe Zijlstra van de Commissie stiekem boos op hem.
De rechter-commissaris in Utrecht hoort de komende weken in totaal negen getuigen. Het voorlopig getuigenverhoor is aangevraagd door De Roestige Spijker, een stichting die de onderste steen over Demmink boven probeert te krijgen.

Amerikaanse documentaire
 niet besteed aan politiescribent John van den Heuvel.
John van den Heuvel Fred Teeven
De stichting wil een Amerikaanse documentaire over Demmink, Dutch Injustice, verspreiden. Demmink verzet zich daartegen en ziet verspreiding van de film als onrechtmatig, omdat aldaar de waarheid wordt getoond en dat is uiteraard in de kringen van de VVD Elite onrechtmatig. Aan de hand van het getuigenverhoor wil de stichting bepalen hoe sterk zij staat voor het geval Demmink juridische stappen onderneemt.

 John van de den Heuvel herhaalde zijn belofte dat hij in zijn ‘Jacht op de Volkse Loverboy’s  show’ de ‘Loverboy’s-Pooiers’ van de VVD en Justitie Elite pedofielen met rust zal laten.

Jongensprostitutie
 en schandknapen een wijd en zijn verspeid crimineel fenomeen in de Haagse politieke en justitie Elite Kringen.
In de film vertelt de ex-prostituée over zijn contacten met Demmink. Die hadden volgens hem plaats in de jaren ’90. Woensdag hoort de rechter twee rechercheurs die in diezelfde periode onderzoek verrichtten naar jongensprostitutie, een zaak waarin hooggeplaatste functionarissen, onder wie Demmink, zouden zijn genoemd. Dit onderzoek is nooit voltooid.

zie voor zeer goed gedocumenteerde en onderbouwde info inzake Joris Demmink-Doofpot Boublog.