wanted diederik mark
PvdA Eerlijk delen: 1.000.000.000.000 dollar naar aandeelhouders in dood en armoede.

( van onze Dolgedraaide VVD en PvdA Bestuur-Gangster redactie)

Amsterdam-Noir–Politie waarschuwt voor ‘Roest PvdA-bendes’ die nu weer stelend, liegend en bedriegend door de Gemeentes trekken.
Het totaal aan betaalde accijnzen van eerlijke gewone burgers is sinds 2003 met 35 % gestegen in de “Slaven-Democratie”. De ‘Ratten in pak fiscus’ int dit jaar 11,6 miljard euro van ‘Jan met de Pet’ en geen cent van de Ultra-Rijken Elite-Gansgters. Tweederde daarvan komt binnen uit accijnzen op brandstoffen. Vooral accijnzen op diesel, bier en wijn zijn de afgelopen 10 jaar hard gestegen. Alles gaat omhoog, behalve de sappel salarissen en honger-uitkeringen van ‘Jan met de Pet.’

PvdA en VVD Vrije Marktwerking is Top: 3.8 Biljoen Foetsie in de zakken van de Ultra-Rijken en 130 miljoen arbeiders vermoord.
Dat blijkt uit een overzicht dat  de staatssecretaris ‘VVD-Maffioso Eric Wiebes’ van ‘Financiën voor de Rijken’ naar de Tweede Kamer Kroeg stuurde. Bij de betreffende grafieken ontbrak overigens het effect van zijn misdaden jegens de onschuldige werkloze arme in Amsterdam, toen hij daar ‘Graai maar raak VVD Wethouder-Gangster’ was.

Belastingrechercheur Suzanne G. in dienst van de VVD-Misdaadgroep op jacht naar centjes van de ‘Kleine Luiden’.
In de grafieken hieronder ziet u de ontwikkelingen van  gedwongen betaalde accijnzen door het ‘Klootjesvolk’. Voor het jaar 2014 zijn de begrote afpers-inkomsten uit de miljoenennota aan het overzicht toegevoegd van het ronduit misdadige “Lieg en Bedrieg Kabinet”.

Ga met uw muis over de grafieken om de exacte  roof-bedragen per jaar te bekijken.