Telegraaf roept hulp in van hun politie  ‘Hersendode Lezers’ in voor beging ‘Bart Mos -Tribunaal’. 

Telegraaf ‘Journa-NSB-Kliek” vlucht onderleiding van ‘Hoofdredacteur Sjuul-Zwijn -Paradijs’ tijdens de rechtszitting vroeg tijdig als een Dief in de nacht schielijk, angstig door de achterdeur van Gerechtshof Amsterdam weg.


Martin Vrijland:“Adjunct Hoofdredacteur voormalig nazikrant Telegraaf valt door de mand.” 

( van onze Wie neukt wie privé redactie)

Amsterdam-Noir- Top zware (criminele) delegatie ( 6-8 man/ vrouw) onderleiding van ‘Hoofdredacteur Sjuul – Zwijn- Paradijs’ en adjunct ‘Hoofdredacteur Joost-huilebalk- de Haas’( geen opleiding) en een handje vol louche, maar extreem dure advocaten gaven acte de presente voor de voortzetting van de strafzaak Bart Mos ( mijn kinderen wel niet bedreigt lijkt Peter R.  de Vries wel die wordt ook altijd bedreigt en liegt dan dat hij in aanwezigheid kinderen was) versus drs. Micha Kat. Grote afwezige was Bart Mos voorafgaande aan de zitting, vermoedelijk zat hij ergens met zijn ‘kinderen’ verstopt in de schoonmaak kast van het Gerechtshof en kwam wonderbaarlijk als onverschrokken  ‘Tele -Journa-NSB-er’ als een duveltje uit een doosje ter rechtszitting te voorschijn.

De aldaar aanwezige bonte verzameling ‘Telegraaf- Journa-NSB- Kliek’ is qua natuurrecht (ius natural ) goed voor duizend jaar lik .En  dat was te ruilen ook, een walm van rottende zwavel corrupte lucht hing rond het groepje. Maar goed in “Banana-Fraude-Nederland” denkt zo’n rottend zwavel gezelschap dat zij elite- burgers zijn, die verheven zijn boven het Klootjesvolk, n.b. hun lezers.

Joost de Haas huilend: “Steve Brown bedreigt mij ook al.”
Telegraaf mos paradijs haas
Ing. Steve Brown wilde naar goed journalistiek gebruik de betreffende Telegraaf delegatie
(kosten 5.000 euro?) in de gelegenheid stellen tot wederhoor, hetgeen hij zonder enige probleem ook bij de vorige zitting had gedaan aan de voormalige Telegraaf advocaat.
De Telegraaf delegatie keurde Brown geen blik waardig. Op zeer onbeschofte wijze weigerde zij zelfs hun namen te geven, toen Brown daar om vroeg. Men beriep zich kennelijk als  zoals een volleerd gearresteerde SS/NSB-er  na 1945 op zijn zwijgrecht.

Joost de Haas, die zich kennelijk flink voelde in de Rechtbank ( camera’s’, parketwachters) begon Brown op denigrerende wijze te provoceren en te beledigen. Hij pleegde die sneren met het bekende ‘Telegraaf-Riool gebral dat o.a. Micha Kat is veroordeelt voor het bedreigen van zijn billenmaatje Bart Mos. Dit tot groot genoegen van zijn ‘Telegraaf –Kornuiten’. Hierop vroeg Brown welke opleiding hij had genoten, gezien de feitelijke onzin die de Haas uitkraamde. De Haas kreeg hierop een lichte kleur van misplaatste schaamte: een ‘MULO-Boy’ , die bluft Rechten te hebben  gestudeerd aan de UvA dus. ‘Niet dat er iets verkeerd is aan een persoon die met MULO zich heeft op gewerkt tot adjunct Hoofdredacteur van Nederlands grootse voormalige ‘Nazi- krant’, integendeel maar kennelijk is De Haas één van die personen die zijn (NSB) afkomst verloochend.

De  provocatie schoot Brown nu in het verkeerde keelgat en hij nodige De Haas uit om mee naar buiten te gaan om aldaar het gesprek verder voort te zetten. En desgewenst kon dat hele laffe ‘NSB-soep’ zooitje ook mee komen. Brown hoorde De Haas nog mompelen:
”Hopelijk wordt Brown snel vermoord door onze collega Peter R. de Vries en zijn misdaadgroep”.

De Telegraaf delegatie deed het inmiddels met zijn alle dun door de corrupte, laffe broek en één van hun loopjongens met een klef Kwee ( zie video hierboven) uiterlijk  bleeef al dan niet samen met De Haas huilend naar de Parketwachters lopen: “Brown bedreigt ons, snik.”
Brown heeft hierop eerder de rechtzaak verlaten om zich niet langer meer te laten provoceren.

Oude ’40-45 Telegraaf Tijden’ herleven in de zaak Micha Kat Gerechtshof Amsterdam.
De ‘Telegraaf ‘Journa-NSB’ delegatie verliet angstig als een dief in de nacht via de achterdeur het Gerechtshof Amsterdam, aldus de anonieme rechtbank-perswoordvoerder.

Micha Kat boekte weer een kleine overwinning door het Hof te wraken, omdat er niet mocht worden gefilmd. De Wrakingshof stond het filmen wel toe, maar toen was de Telegraaf delegatie al lang en breed gevlucht. De zaak gaat over 14 dagen verder.