Kruimel Bountyhunter
‘Dog Bounty-Hunter’ jaagt in al hevigheid op  alleenstaande bijstandmoeders. Lodewijk Asscher en zijn ‘Kapo Jetta Klijnsma’ kunnen hun geluk niet op. 

(door Anouk van Kampen en bewerkt door de waarheidscommissie)

Amsterdam-Noir- Meneer Asscher schaamt u zich niet voor uw asociaal Inktzwart-bijstandsbeleid? Nee, dus.

Door de nieuwe ‘VVD-Gestapo-man  Sjoerd Potters wet’ in strijd met de mensenrechten die de kruimel uitkeringsfraude moet aanpakken, worden nog meer onschuldige hongerende sloebers gedupeerd. Dat stelt RTL nieuws op basis van eigen onderzoek bij “Volksnieuws uit Amsterdam-Noir”. De boete die werkloze arbeiders krijgen als zij door een eigen fout een te hoge uitkering ontvangen, kan volgens RTL en Volksnieuws uit Amsterdam-Noir  leiden tot nog meer schrijnende, onmenselijke gevallen.

Uitkeringsinstanties zien sinds begin vorig jaar strenger toe op mensen met een  honger-uitkering. Wie door een eigen fout te veel geld ontvangt, komt als fraudeur in het systeem te staan. Het te veel uitgekeerde bedrag moet vervolgens worden terugbetaald, maar er volgt ook een boete ter hoogte van datzelfde bedrag. Voor deze arme sloebers geen ‘VVD  Bankiers-Schikkingsrecht’, maar bikkelhard totaal de vernieling in helpen dan al het geval is.
Mark Rutte en zijn ‘Staats adviseur Captain Coke-Gordon’: “wij staan voor de Straf de arme maatschappij, ha,ha ha”.

Dutch-Volksgerichtshof draait nu op Volle Toeren in “Banana-Fraude-Nederland”. Geen eten voor Hongerende arbeiderskinderen.
Agent Rishi
De waanzinnige, criminele boete kan daardoor oplopen tot tienduizenden euro’s als mensen een aantal jaar, zonder dat zij dat wisten en ter goede trouw, te veel geld hebben ontvangen. Een ‘criminele-boete’, die zij de facto dus nooit meer kunnen betalen. Hun rest slechts naast het toch al dagelijks honger lijden en dagelijks te worden vervolgd door de ‘Staats- afpers- CJIB Maffia’ zelfmoord of een bankovervallen.

Mensen die een boete hebben gehad, komen in de meeste gemeenten niet in aanmerking voor schuldsanering en blijven met een grote schuld zitten. De gemeenten, die verantwoordelijk zijn voor bijstandsuitkeringen, willen dan ook van de nieuwe  ‘Gestapo-wet’ af. Volgens hen wordt nu te weinig rekening gehouden met specifieke omstandigheden van uitkeringsgerechtigden.

De gemeenten vinden ook nog eens dat echte fraudeurs niet worden afgeschrikt door de boete, die ook niet geldt voor mensen die voor meer dan 50.000 euro frauderen (dan moet de fraudeur namelijk voor de rechter verschijnen). Tja, mensen u hoort het goed grote fraudeurs van 50.ooo euro, terwijl de Bankier en Bestuur-Gangsters dagelijks straffeloos miljarden lopen te frauderen in “Banana-Fraude-Nederland” en er helemaal niets wordt teruggevorderd!

Irene AsscherUitkeringsinstantie UVW erkent volgens RTL dat de boete kan leiden tot schrijnende gevallen. Het ministerie van asociale Zaken heeft RTL laten weten dat de wet niet bedoeld is voor mensen die zich vergissen en dat Minister Asscher samen met zijn ‘Mutti de Super Gangsterin Irene Vonk-Asscher’ de werking van de wet in de gaten houdt.

Voor de zomer wordt de wet geëvalueerd en dan gaan wij kijken wie er allemaal  in middels zelfmoord heeft gepleegd van onze slachtoffers.