Andere tijden, zelfde tijden:Gaan met die Corrupte ‘Schandknapen-Banaan’ in het Maastricht van VVD “Keizer Onno 1″.

( van onze Wie neukt wie privé redactie)

Onno HoesAmsterdam-Noir-De Raad van Elf van carnavalsvereniging De Tempeleers van Maastricht heeft zaterdagmiddag VVD-Burgemeester Onno Hoes „gestenigd“ wegens diens vreemdgaan met een scala aan Schandknapen en het gebruik van cocaïne en poppers op kosten van de Gemeente tijdens diensttijd eind vorig jaar. Onno Hoes was voor deze feestelijke gelegenheid verkleed  als “Keizer Onno I”  aka de “Domme Geile Gans van Maastricht:. De voltallige VVD fractie, te weten Severijns, Meij,Limpens en ‘Mooi Boy Maurcie Moers’ hadden zich voor deze Caravan verkleed als schandknapen, maar zij hadden weinig beet. Hun Carnavals leus van dit jaar is: “Steel Mee met de VVD”.

Dat gebeurde conform de Bijbelse uitspraak: Hij die zonder zonde is, werpe de eerste steen. Ook deken Mathieu Hanneman van Maastricht wierp (papieren nep-)stenen naar  fatsoenlijke normloze VVD’er Hoes. De Deken riep luidkeels: “Onno Hoes een voorbeeld voor al onze Christelijke Kinderen in Maastricht.” Het is niet bekend of de Deken Hannemna stoned en dronken was of domweg liederlijk.  

Grote afwezige waren de ‘Maastrichtse Loverboys’ van Onno Hoes. Misschien vreesde zij de collega van Albert Verlinde de ‘politiescribent  John van den Heuvel’ die immers op jacht is naar ‘Volkse Loverboys’ voor de Kijkcijfers. Ook afwezige waren al die arme sloebers ,die in de honger bijstand zuchten, maar dat mocht de liederlijke ‘VVD-Homo- pre’t niet drukken van de louche gewetenloze politici.

De ‘VVD-Schandknapen Maffia’ Joris Demmink, Frank van Dalen, Onno Hoes, Jan Franssen en Ed Nijpels,etc. heeft lak aan het ‘Klootjevolk’.
Hoes moest er wel om lachen, want hij heeft immers schijt aan het ‘Klootjesvolk’ en doet wat hij wil. Maar niet zo hard als zijn ‘RTL4 Boulevard rioolman’ de ‘Valse VVD Nicht Albert Verlinde’, die de geworpen stenen wist te ontwijken als een volleert ‘Riool-Rat’.Albert Verlind Onno Hoes
Het carnavaleske incident speelde zich af tijdens de machtsoverdracht in het  corrupte stadhuis van Maastricht, waarbij de ‘Schandknapen-Burgemeester’ de sleutel van het stadhuis overhandigde aan Prins Henri I van de Tempeleers. Traditioneel nemen de Tempeleers tijdens de machtsoverdracht de autoriteiten op de hak. Dat gebeurde dit jaar door ‘otoriteitentoeker’ Norbert Frijns.

Rutte en Asscher: Liederlijk vreemdgaan van getrouwde VVD Burgemeester Onno Hoes met Luxe Schandknaap de fatsoensnorm.
Jos Gorren
Frijns zei dat de laatste drie maanden in Maastricht over niets anders is gesproken dan over Hoes zijn seksuele, liederlijke escapades met schandknapen op kosten van de Gemeente Maastricht. Toch bleek toeker Frijns mild voor Hoes. Waarom?
Nadat hij het vertrek van alle  corrupte wethouders en in het bijzonder de CDA’er  Jos Gorren ’ die zich als persoonlijke Struisvogel van Hoes had uitgedost na de verkiezingen had voorspeld, zei Jos dat Hoes mag blijven. „Als je in een week tijd een aanval op je ‘Rioolman Albert’, twee gestrekte vingers in je  ‘VVD-Homo-Maffia-gat’ van PowNews en Patty Brard  en Volksnieuws uit Amsterdam-Noir overleeft, dan krijgen ze je de komende jaren met geen tien paarden weg net als de echte schaamteloze ‘VVD’er Godfahter Jos van Rey’ .”

De Totale minachting voor het Volks is Compleet in “Banana-Monrachie Nederland”. ( zie hier de walgelijke video beelden)
Hoes zelf bleek over enige zelfspot te beschikken: „Gisteren was ik  VVD-Homo Maffia lobbyist’ en nu ben ik weer braaf”, zong hij vals. Frijns had er eerder fijntjes op gewezen dat Hoes niet muzikaal is en niks met cultuur heeft. Wel zong hij in zijn auto het liedje van Nick&Simon mee: „Rosanne, ik weet dat er heeeeel veel  goedkope radeloze werkloze Volkse  mannenâÇ&. zijn dankzij de ‘VVD-Misdaadgroep’ ”.
Hij versprak zich tot grote hilariteit van het publiek in het stadhuis bij de sleuteloverdracht. Hij zei erop te vertrouwen dat de prins en de stad de komende drie jaar zonder hem af kunnen. Gelach en applaus deden hem snel corrigeren: „De komende drie dagen.”

Ook de PvdA-ers ‘Excuus Truus Minister Ronald Plasterk’ met zijn ‘VVD Boss Jeanine Hennes’ waren bij de sleuteloverdracht verkleed als eerlijke politici van Onno Hoes. Zij werden net als Onno Hoes redelijk ontzien, ondanks dat zij telkenmale luidruchtig, hinderlijk, gierend van het lachen liepen te brallen dat Onno Hoes een fatsoenlijke man is en RTL Boulevard het meest betrouwbare nieuws programma is. Dat ‘fatsoens-gebral’ moesten zij namens Rutte en Asscher doen. Het ‘uitlachen’ van de Tempeleers richtte zich vooral tegen de corrupte wethouders, die het om de één of andere duistere reden allemaal in de broek doen voor ‘Onno-Schandknapen-Hoes’ en zijn ‘VVD-Misdaadgroep’.

RTL Boulevard regeert Maastricht en daar is niets aan te lachen.
Alle normloze en corrupte fractievoorzitters te weten:
Mw.Drs.Vivianne Heijnen ( CDA ), Dhr. Frans Bastiaens (PvdA),  Dhr. Ed Sabel ( SPM), Mw. dr. Roos-Marie Bal (GroenLinks), Dhr. Bert Jongen ( D66) en Dhr. Michel Severijns MA (VVD), Dhr. John Steijns (SBM), Mw. Esmiralda Thieme ( Partij Veilig ) en Dhr. Jan Hoen ( MV) steunen dat hun Burgemeester Onno Hoes en zijn Schandknapen  zich te buiten gaan  aan seksuele dronken escapade tijdens diensttijd. Waarom?