Plofkippen

‘PVDA en VVD Arbeitseinsatz Amsterdam’: Schoenen poetsen van de elite voor ‘honger- bijstand’.

( van onze Dolgedraaide PvdA en VVD- Gangster redactie)

Amsterdam-Noir- Het aantal mensen die buiten hun schuld  in de bijstand zijn beland het afgelopen jaar  is met 33.000 gestegen. Dat is de grootste stijging sinds 2009. De VVD en PvdA wringen zich in hun  vuile handen bij zoveel nieuwe ‘Arbeiders- slaven’ voor de   “Kapo Jetta Klijnsma Werkkampen”. Ook is de honger onder de kinderen van de werkloze arbeiders navenant gestegen wederom tot veel genoegen van de ‘VVD-Misdaadgroep’ en zijn ‘PvdA-Hoertjes’.

Eind december ontvingen in totaal 413.000 mensen bijstand en een groot deel staat al her en der in Nederland op iedere hoek voor Paal met  de gehateRode Legenisten Ster ” “Geel Hesje”. Dit blijkt vrijdag uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).Legenist-ster
De stijging is ook aanzienlijk groter dan in 2011 en 2012, toen het aantal bijstandsgerechtigden achtereenvolgens met 11.000 en 13.000 omhoog ging.

In alle leeftijdsgroepen nam het aantal bijstandsontvangers toe. De stijging was met 11 procent naar verhouding het grootst bij de 27- tot 45-jarigen. Bij de jongere bijstandsontvangers tot 27 jaar ging het om 7,5 procent groei, bij de 45-plussers om bijna 7 procent.De ontwikkeling van de bijstand loopt in de pas met de verslechterde ‘Uitzuig- arbeidsmarkt’. Het jaar 2013 kende een groot banenverlies en een sterke toename van het aantal WW-uitkeringen, aldus het CBS.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=FrvS_1QuAww]