R van Rebel
Schokkend, shockerend  Peter R. de Vries en zijn ‘Misdaadgroep’ keert terug in de  gesubsieerde Kindprostitutie en ligt nergens wakker van.

Peter R. de Vries Eist alles van TROSAVRO Voorzitter de Top-VVD’er Pedofiel Ed Nijpels en krijgt alles. Waarom regelt Peter R. niet eerst de status van zijn Bastaardkind en zijn ‘Gangstersletjes’ voordat hij andere de maat gaat nemen.

( van onze Wie neukt wie privé Dutch Pedo redactie)

Amsterdam-Noir Kuifje Peter R. de Vries en Bobby Dennis Brussaard  is terug in Afrika, hij zal ze wel even leren. Nu is het onderwerp Kinderprostitutie in de Derde Wereld reeds duizenden malen aan de kaak gesteld maar dat mag de ranzige ‘Loverboy-Kijkcijfer’ pret niet drukken ( googled u maar.)

Duidelijkheid nodig over criminele rol van ‘AVID-en politie-informant Peter R. de Vries’ in moordzaak.
‘Voetbal Maffia Makelaar en Pedo Pr.-man Peter R. de Vries’ is vanaf 18 april weer op televisie te zien. Dan gaat het AVROTROS-programma “Peter R. Eist en krijgt alles van Ed Nijpels” of anders…..
Waarom zwijgt nu Eenvandaag.
De Vries zal elke vrijdagavond om half tien criminele misstanden over de hele wereld blootleggen waarvan jonge kinderen het slachtoffer zijn, behalve die van hem zelf en die in  Nederland van zijn Justitie beschermheren Joris Demmink, Herman Bolhaar, Harm Brouwer  en uiteraard niet de Media Top pedofielen waaronder o.a. zijn huidige Voorzitter van de AVROTROS Ed Nijpels,etc. Het is nog niet bekend gemaakt door de TROSAVRO of Peter R. de Vries tijdens zijn reizen door de Derde Wereld ook ‘Voetbal Talentjes’ heeft ‘opgepikt’.

Afijn, Kuifje is terug in Afrika. ‘Kruidvat Held en Rebel Peter R de Vries’ ter land en ter zee gesubsidieerd in de Kinderprostitutie.
‘Het  is shockerend en confronterend dat deze normloze en ranzige man die reeds in 1991 veroordeeld is als lid van ‘Maffiagroep Klaas Bruinsma’ nu zo een delicate onderwerp mag gaan exploiteren als kinderprostitutie in de Derde Wereld.
Wordt dan nooit de ‘SBS-massa’ wakker geschud? En blijven deze ‘SBS-Hersendoden’ zich neerleggen bij de ‘Peter R. de Vries misstand’, aldus een persbericht van de TROSAVRO.  Eenvandaag weet van niets en kijkt nu even de andere kant op.

Een stel ‘Media-Pulp-Hoeren’ van de bovenste plank is verantwoordelijk om voor Peter R. de Derde Wereld  kinderprostitutie ten gelde te maken, te weten: Maud Guertsen, Harmke Schaart, Erwin van der Berg en Daphny Mriloff.

Corrupte Producent van het programma is ContentDivision.
Dennis Brussaard
Met als Super Fatsoen- Gluiperd als boegbeeld /eigenaar katvanger Dennis Brussaard. Voordat heerschap en zijn hoerige pulp-media medewerkers hebben wij en onze ‘Street Soldiers redactie’ t.z.t. een paar zeer pittige en indringende vragen. En dan kan ‘Bobby’ Dennis Brussaard zich niet  verschuilen achter zijn ‘goedkope kijk mij eens goed zijn met een arm Afrikaantje op zijn blanke pik arm’. Wij zijn er van overtuigt dat er dan zeer duistere zaken van algemeen belang naar boven komen.
De Vries was eerder in gesprek met de VARA over een zesdelige programmaserie over onder meer kinderarbeid, maar de onderhandelingen liepen op niets uit, maar kostte toen wel de  corrupte kop van de voormalige VARA directeur Frans Klein.  We zijn dan ook benieuwd hoe lang de integere AVROTROS medewerkers nog Ed Nijpels en Peter R de Vries toleren.

‘Justitie-Beerbut Peter R. de Vries en Willem Holleeder’ blijft potdicht.
De Vries werd voor het laatst in  april 2013 door Willem Holleeder bedreigd, afgeperst en verdedigt de algemeen bekende beruchte Top Justitie pedofiel Joris Demmink al jaren tot vandaag de dag aan toe.

Opmerking: Wij hebben dit artikel in het kader van hoor en wederhoor voorgelegd aan alle betrokkene in deze. info@contentdivision.com